jets 17 Napisano 15 Marzec 2013 Dotyczy to gry ? To co Ci sie nie podoba ? Taką mam mała sugestię, bo chyba jednak nie każdy ma parcie na te trofea i chęć czytania o nich przez pół strony. Tematy o grach powinny być o grach, a nie o trofeach tym bardziej, że jest do tego specjalny temat na tym forum. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Numinex 636 Napisano 15 Marzec 2013 słyszałem ze gra na ps3 potrafi dobrze sie zacinac i spadki fps są bardzo widoczne, ze az przeskadzaja w grze. Czy to prawda? Bzdura nad bzdury. http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-tomb-raider-face-off 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jets 17 Napisano 15 Marzec 2013 Jasne przecież wszyscy znają angielski, PL http://www.eurogamer...tra-tomb-raider Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Numinex 636 Napisano 15 Marzec 2013 (edytowane) To nie mój problem. Tego linka miałem zapisanego w przeglądarce, bo czytałem go jeszcze zanim pojawiła się wersja PL... czyli prawie tydzień temu. Jak widać rączek nie urwało, skoro sam sobie znalazłeś. Edytowane 15 Marzec 2013 przez Numinex Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dwaduzepe 124 Napisano 15 Marzec 2013 Chyba urwało, bo już nie napisał nic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jets 17 Napisano 15 Marzec 2013 Chyba urwało, bo już nie napisał nic. Bo niby o czym? Nic nie urwało w końcu PL dopiero dzisiaj się ujawniło :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bochen™ 70 Napisano 16 Marzec 2013 Ile ulepszeń posiada każda z broni? :) --------------- Tapnięte z mojego Galaxy S II Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matijad 173 Napisano 16 Marzec 2013 Ile ulepszeń posiada każda z broni? :) --------------- Tapnięte z mojego Galaxy S II max 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 16 Marzec 2013 ktoś podliczył, ile surowców potrzeba na wszystkie ulepszenia i postacie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bochen™ 70 Napisano 16 Marzec 2013 W temacie z multi padały takie liczby ;) --------------- Skrobnięte przy pomocy TapTusia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koczownik 1 Napisano 16 Marzec 2013 Witam, Czy jak zakupię wersję PL to będę mógł grę przejść w oryginale bez polskiego dubbingu ani polskich napisów? Jest taki wybór w menu jak to było np. w Uncharted 3? Dzięki za odp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Numinex 636 Napisano 16 Marzec 2013 Tak, w wersji PS3 (oznaczonej znaczkiem PL/ANG) możesz grać w dowolnej konfiguracji - jest zarówno dubbing polski, jaki i ścieżka angielska oraz napisy polskie i angielskie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thriller1906 7 Napisano 16 Marzec 2013 (edytowane) Jak ucieli nabijanie exp na prv to ja sobie wówczas raz jeszcze przemyślę wbicie platynki. można jeszcze na priv ubijać exp. Właśnie szukam kogoś z HS do wspólnego expienia. Można w 2, w prywatnym meczu, uzbierać 66k-70k w 20 minut. Chętni? P.S 66k-70k jest to podane bez perka za dodatkowy exp. Z nim od 92k-103k. Wyjaśniam, bo padały pytania na priv oto. Edytowane 17 Marzec 2013 przez Thriller1906 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkShadowPL 306 Napisano 16 Marzec 2013 Dodaj mnie będę dziś przed 20 mam HS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ayakashi 92 Napisano 17 Marzec 2013 Ukończyłem grę i niestety nie zdobyłem trofeum "Były poszukiwacz przygód". Czy po napisach końcowych jest jakieś miejsce na wyspie, w którym są przeciwnicy? + Małe sprostowanie odnośnie ukrytego trofeum "Gaduła": Nie trzeba wysłuchać każdej ścieżki dialogowej, a jedynie porozmawiać ze wszystkimi przynajmniej raz. Ja pominąłem pierwszą rozmowę z Whitmanem pod świątynią, ale potem jest okazja z nim pogadać i trofeum wpada bez problemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 17 Marzec 2013 Przeciwnicy są np w lokacji ze śmigłowcem i wszyscy posiadają łuki,więc nie będzie problemu z tym trofeum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Numinex 636 Napisano 18 Marzec 2013 Pojawiają się też na plaży, czy w Shanttytown przy wielkim wiatraku (zjeżdżają tam także na linach), więc jest gdzie praktykować finishery. Bajdałej - co mają ich łuki do "Byłego poszukiwacza..."? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 18 Marzec 2013 Jeśli przeciwnik ma broń palną,to nie zrobisz tego Natomiast jeśli ma łuk,to po zbliżeniu się do niego wyciąga katanę i unikając cięcia możesz zrobić to trofeum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Numinex 636 Napisano 18 Marzec 2013 Da się, ale jest mniejsza szansa na to po prostu. Z tego co wiem, to zmiękczenie ich (ostrzelanie wcześniej) może ułatwić sprawę, jeśli już nie ma na kim tego ćwiczyć :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dwaduzepe 124 Napisano 18 Marzec 2013 Wczoraj skończyłem singiel i włączyłem multi... oj jak to ssie :/ Nie wiem czemu, ale coś w tym multi nie zagrało. Odpuszczam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
isabellspi 8 Napisano 18 Marzec 2013 Witam Czy po skończeniu fabuły jest gdzieś miejscówka zeby zrobic trofeum Deadeye - Shoot 10 enemies off zip lines. Zabić 10 osób zjeżdżających na linie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dwaduzepe 124 Napisano 18 Marzec 2013 hmmm teraz widzę, że ja nie mam trofea, które nazywa się ,,complete one challenge" czyli musiałem nie zrobić żadnego wyzwania cokolwiek to jest? No i tu moje pytanie o co chodzi? Jakie wyzwania/challenge?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 18 Marzec 2013 Witam Czy po skończeniu fabuły jest gdzieś miejscówka zeby zrobic trofeum Deadeye - Shoot 10 enemies off zip lines. Zabić 10 osób zjeżdżających na linie Nie spotkałem się z tym po zakończeniu gry.Może ktoś inny będzie wiedział hmmm teraz widzę, że ja nie mam trofea, które nazywa się ,,complete one challenge" czyli musiałem nie zrobić żadnego wyzwania cokolwiek to jest? No i tu moje pytanie o co chodzi? Jakie wyzwania/challenge?? W każdej lokacji masz "Challenge" typu: zbierz 10 grzybów,zbierz 5 jajek,spal 5 flag.Na mapie masz wszystko napisane Masz filmik 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dwaduzepe 124 Napisano 18 Marzec 2013 Aha to o to chodzi! Dzięki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Numinex 636 Napisano 18 Marzec 2013 Witam Czy po skończeniu fabuły jest gdzieś miejscówka zeby zrobic trofeum Deadeye - Shoot 10 enemies off zip lines. Zabić 10 osób zjeżdżających na linie Napisałem to parę postów wyżej - na linach zjeżdżają na bank w Shantytown/Mieście Ubogich, jeśli przeniesiemy się do ogniska przy wiatraku. Podejrzewam, że w innych lokacjach z linami też można na nich trafić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach