Skocz do zawartości
ONE

The Elder Scrolls V: Skyrim

Rekomendowane odpowiedzi

Hm " a wolf appears crowd :" HOLY SHIT THISD IS AWSUM !!!!!!!!!" crowd :" WATER !!! WATER !! WATER !!!" go into town pass by a women crowd :"RAPE HER" so this is the oblivion fanbase huh ?"

A teraz do rzeczy. Menusy bardzo mi się podobają możliwość, podejrzenia każdego przedmiotu w 3d, tego mi brakowało w poprzednich odsłonach, ale największe wrażenie zrobiła mapa tak ładnej nie widziałem w żadnym rpg . Widać postęp w tworzeniu klimatu świata npc nie stoją w końcu w mieście jak debile, miasto żyje pod tym względem seria dogoniła risena może przegoniła. Co by nie mówić wszystko wygląda bardzo grywalnie.

A kolekcjonerkę mogą sobie wsadzić.

Edytowane przez Natsu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadzam sie z dzikim tlumem, this is AWSUM

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś tak właśnie wyobrażałem sobie mape w erpgu moich marzeń. Poziom żenady generowanej przez tłum potargał mną niczym gwałtowne burze uprawami papryki na mazowszu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jezu tego nie da się obejrzeć przez to bydło... Wolę poczekać na jakiś porządny gameplay albo najlepiej - do premiry, bo wiem że gra będzie "zajebiaszcza" (tak się chyba awsum tłumaczy na polski :P)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coś pięknego. Zarówno rozgrywka, jak i kolekcjonerka. Aczkolwiek cena mnie zniechęciła do jej zakupu, choć figurka jest śliczna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No coz nie pokazali nic nowego. Zobaczylem tylko kilka nowych spell'ow i tyle :(

"Rape her!" :shok: , for real?

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj nie udawajcie takich swietoszkow. Jakbyscie takze byli w takiej sali i widzieli to wszystko na zywo to emocje tez by wziely gore i zaczelibyscie skandowac :P

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pojawiły się na necie plotki iż w kilku miejscach mozna zamówić grę i jest tam mowa o polonizacji. Ktoś coś wie więcej na ten temat?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pojawiły się na necie plotki iż w kilku miejscach mozna zamówić grę i jest tam mowa o polonizacji. Ktoś coś wie więcej na ten temat?

Dostałem taką odpowiedź od gram.pl:

"Witam,

Wersja językowa interesującego Pana tytułu nie została jeszcze ostatecznie potwierdzona przez polskiego dystrybutora. Wspomniana kwestia powinna się ostatecznie wyjaśnić w przyszłym miesiącu."

Czyli musimy jeszcze poczekać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zna ktoś może gdzie można jeszcze obejrzeć ten gameplay? Bo youtube go zablokowało.

@EDIT

Jeśli ktoś jeszcze nie widział to mam tutaj link do jeszcze działającego gameplay'u

http://www.dailymotion.com/video/xkfera_quakecon-2011-the-elder-scrolls-5-skyrim-demo-footage_videogames#from=embediframe

Edytowane przez Logaster

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na stronie głównej serwisu jest news o wyglądzie Mrocznych Elfów. W porównaniu do Obliviona - cudo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mi tam dalej najlepiej podobaja sie mroczne elfy w morrowindzie, te nowe w skyrim orczą "urodą" zalatuja o.O.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pamiętam jak w oblivionie pierwsze...kilka dni "składałem postać". Wszystkie projekty wychodziły karykaturalnie i co chwile zaczynałem od nowa. Na szczęście pojawiły się mody typu mystic elf, rens beauty pack czy exnem. Bez modów to ta gra nie byłaby tak dobra (chociaż do świetnego Morrowinda jej daleko).

Nie wiem jak na PS3 rozwiążą sprawę modów ale pewnie i tak biorę wersję na PC

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

coz granie w obliviona bez modow bylo jak dobieranie sie do brzydkiej kobiety bez uprzedniego spozycia alkoholu...ale ja i tak raczej sie pisze na wersje na ps3, bo komp mi nowego tesa nie udzwignie, miejmy nadzieje ze gra bedzie grywalna bez zadnych modyfikacji....poki co wszystko sie dobrze zapowiada

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam nadzieję że w tej części nadal można by zostać wampirem. Nie zapomnę tego włamywania się do domów ludzi podczas nocy i wypijanie ich krwi ;D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po raz pierwszy w życiu podoba mi się rasa Khajiit jeśli edytor będzie pozwalał na tworzenie twarzy na takim poziomie jak na tym zdjęciu to ta rasa najwięcej ugrała w nowym Elder scrollu. Król Lew FTW

Kajiit-2.jpg

Edytowane przez Natsu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gra zapowiada się przednio. Nie wie ktoś czy będzie możliwość zmiany widoku postaci??

z first person na third person ? Oczywiście ze tak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie rozumiem, o co Ci chodzi. O.o Brak możliwości zmiany kamery to niedopracowanie? Poza tym, spod znaku LotR'a wyszły bardzo dobre gry m.in seria świetnych RTS'ów "Battle for the Middle-Earth", no i jeszcze ciekawie zapowiadający się "War in the North".

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja rozumiem o co mu chodzi. Na grę spod szyldu Władcy Pierścieni z taką mechaniką, gameplayem i elementami jak w serii Elder Scroll rzuciłbym się bez zastanowienia

Edytowane przez hitokiri pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
- W grze pojawią się dwie nowe frakcje, do których będzie można dołączyć. To Rebels oraz Riderwood Tavern Warrior Clan;

- Kradzieże kieszonkowe w grze mają wyglądać bardzo realistycznie;- Malowanie twarzy zostanie bardzo rozbudowane;

- Postaci NPC, nawet te mniej istotne, będą bardziej złożone pod względem charakterologicznym niż w Oblivionie;

- Da się przekonać spotkane osoby, by towarzyszyły nam w podróży;

- Tworzenie przedmiotów podzielono na sześć etapów;

- Laboratoria alchemiczne otrzymają realistyczny wygląd a oprócz składników alchemicznych w grze pojawią się też odczynniki;

- Część zaklęć poznamy z ksiąg, inne sprzedadzą nam kupcy;

- Podczas walki wręcz da się poczuć zróżnicowany ciężar używanej broni;

- Zadania da się w większości przypadków ukończyć na kilka sposobów;

- Otwieranie zamków będzie bardziej złożone;- W świecie gry spotkamy bardów;

- Po awansie możemy rozwinąć postać, albo poczekać z rozdysponowaniem perków;

- Na etapie tworzenia postaci możemy ustawić, by nasz bohater się uśmiechał;

- Aurora Borealis została potwierdzona;

- W grze będzie mógł nam towarzyszyć zwierzęcy przyjaciel;

- Da się wykradać miód z uli i zabijać pszczoły;

- Szybka podróż w odwiedzone miejsca będzie płatna;

- Potwierdzono istnienie dużej ilości zróżnicowanych trucizn;

- Perki nadal będziemy zdobywać po 50 poziomie doświadczenia

http://www.gram.pl/news_8A3rGu66_Garsc_szczegolow_o_The_Elder_Scrolls_V_Skyrim.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli nasza postać cały nasz będzie się uśmiechała? Idziemy po lochach, ciemno, ciarki nam przechodzą po plecach, widać jakieś ciemne sylwetki, które nas obserwują a nasz heros ma banana na twarzy. :) Co do perków, to zdobywanie po lvlach świadczy o tym, że niektóre będziemy zdobywać albo z questów (jak w Falloutcie), albo z podwyższania skillów. Fajnie.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi