piciotto 0 Posted December 18, 2010 witam brakuje mi w medalu trofeum dowodca ogniowy chetni na ustawke piszcie psn piciu85 dzisiaj jestem cala noc Share this post Link to post Share on other sites
marekINT 39 Posted December 18, 2010 Jestem chętny na ustawkę, też brakuje mi tego tropha. Share this post Link to post Share on other sites
Marcus 0 Posted December 20, 2010 tez sie chetnie dolacze jesli to jeszcze aktualne Share this post Link to post Share on other sites
Stanlejsg 2 Posted December 25, 2010 Jak ktoś jest chętny na ustawkę dowódca ogniowy możecie do mnie pisać: Mój nick PSN: Stanlejsg, mam HS. Share this post Link to post Share on other sites
sebinho1916 17 Posted December 27, 2010 Witam. Przeprowadzę ustawkę (a raczej moja przyjaciółka; przeprowadzimy razem) na to trofeum Dowódca Ogniowy ale w pod koniec tego tygodnia albo na następny tydzień. Jak coś to napiszę tu w tym temacie co i jak i w końcu wbijemy to nieszczęsne trofeum. Swoją drogą trofea w MOH są dość proste, oprócz niektórych (szczęgólnie on-line). Kto byłby chętny na ustawkę? Jak coś to można powiadamiać znajomych itd bo czym nas więcej tym lepiej :thumbsup: Share this post Link to post Share on other sites
Krzysztof___ 1 Posted December 27, 2010 Ja się piszę , a jak ma prowadzić dziewczyna to bardzo chętnie :whistling: Pewnie Stanlejsg i "Niegrzecznypl" też byli by chętni ; ) jak by co to czekam :psbutton: Share this post Link to post Share on other sites
Kilicz 4 Posted December 27, 2010 Latwe trophy;p zapraszam na wspolna gre to pokaze kilka ciekawych spotow Stanlejsg sie dzis przekonal jak da to zrobic Share this post Link to post Share on other sites
Krzysztof___ 1 Posted December 27, 2010 (edited) Wczoraj to i ja się przekonałem że da radę to zrobić (3k pkt i staty 84 do 3 robią wrażenie , brawo ;o ) i wieczorkiem prawie i mi by się udało komandosem , miałem wykorzystanych 6 akcji na 7 i gdy dostałem ostatnią natychmiast chciałem jej użyć lecz zabrakło mi czasu... to mów kiedy wspólnie pogramy Kilicz , czas podnieść ciśnienie niektórym ?:whistling: Edited December 27, 2010 by Krzysztof___ Share this post Link to post Share on other sites
Guteczka 0 Posted December 27, 2010 Witam ,chętnie przyłączę się do was chłopaki,lub byłbym wdzięczny komus kto pomoże mi to trofeum wbić! Bo już mnie szlag trafia gdy za kazdym razem konczy mi się czas! Moj psnid:guteczka.Dzisiaj jestem całą noc i all the time.Bardzo proszę o dodanie mnie i pomoc.Dziękuję i pozdrawiam. Share this post Link to post Share on other sites
Guteczka 0 Posted December 28, 2010 Bardzo prosze kogoś o pomoc,codziennie siędzę i nie daje rady sam(lub z kims). Zawsze brak autobalancingu. Czekamy do 3 w nocy na puste serwery.... No nie mam juz pomysłów.Prosze was dobrzy ludzie ,ktrzy macie już to zrobione.Pomóżcie! Bo to jest zmora! Share this post Link to post Share on other sites
psmus 0 Posted December 28, 2010 też jestem chętny zdobyć to trofeum PSNid : psmus Share this post Link to post Share on other sites
bartez9999 2 Posted December 28, 2010 Nie wiem czemu wam to trofeum tak ciężko zdobyć .Ja zawsze biorę snajperkę zajmuje dogodne miejsce na mapie i wypatruje na jakiś pionków i strzelam .Już nie raz kończyłem rundę ostatnią rakietą .I zapraszam na spólne granie.Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
sebinho1916 17 Posted December 29, 2010 (edited) !!! USTAWKA DOWÓDCA OGNIOWY !!! 29 GRUDNIA 2010 ŚRODA GODZ. 20.00 Zapraszajcie mnie do znajomych PSNid: Piwosh_PL O godz. 20 wszyscy chętni muszą być ON-LINE !!! Założony zostanie czat tekstowy, na którym obmówimy szczegóły ustawki !!! Najlepiej żebyście mieli dobre łącze i oszczędzili nam i sobie nerwów :) Poinformujcie znajomych jeżeli chcecie. W temacie wiadomości wpisujcie USTAWKA MOH Godz 20 wszyscy mają być ON-LINE Szczegóły omówimy na czacie, chętni do pomocy również mogą nam pomóc :) Nie ma ograniczeń, czym więcej tym lepiej żeby angole nie wchodzili na nasz serwer... Edited December 29, 2010 by sebinho1916 Share this post Link to post Share on other sites
Kilicz 4 Posted December 29, 2010 wstawie filmik ktory pokaze bez ustawki jak mozna zdobyc to trophy(tylko go nakrece) Share this post Link to post Share on other sites
Krzysztof___ 1 Posted December 29, 2010 (edited) Tylko mam nadzieje że przed 24 się z tym uporamy bo dziś to byłem troszeczkę nie wyspany ; ) Kilicz a ty wciąż nas szpiegujesz , lepiej pokaż jaki jesteś Kozak i chodź zagrać meczyka. I wiesz co... tym razem Cię zniszczę :psbutton: :whistling: xd Edited December 29, 2010 by Krzysztof___ Share this post Link to post Share on other sites
Kilicz 4 Posted December 29, 2010 dobrze wiesz ze moje m24 czyni cuda kto ze mna gra ten wie ze MoH to zycie dla kampienia pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
Krzysztof___ 1 Posted December 29, 2010 !!! USTAWKA DOWÓDCA OGNIOWY !!! 29 GRUDNIA 2010 ŚRODA GODZ. 23.00 Zapraszajcie mnie do znajomych PSNid: Krzysztof___ O godz. 22.50 wszyscy chętni muszą być ON-LINE !!! Założony zostanie czat tekstowy, na którym obmówimy szczegóły ustawki !!! Najlepiej żebyście mieli dobre łącze i oszczędzili nam i sobie nerwów :) Poinformujcie znajomych jeżeli chcecie. W temacie wiadomości wpisujcie USTAWKA MOH Szczegóły omówimy na czacie, chętni do pomocy również mogą nam pomóc :) Nie ma ograniczeń, czym więcej tym lepiej żeby angole nie wchodzili na nasz serwer... Share this post Link to post Share on other sites
CrimeS 7 Posted January 2, 2011 (edited) Kto zrobi ustawke? Potrzebuję to trofeum :D Edited January 2, 2011 by CrimeS 1 Share this post Link to post Share on other sites
Kilicz 4 Posted January 2, 2011 krzys ostatni organizuje takie zabawy wiec z nim pogadaj. Dziennie meczy to trophy Share this post Link to post Share on other sites
Krzysztof___ 1 Posted January 2, 2011 Już się w to nie bawię . Platynę wbiłem i oddaje już Moh bo mam niemiłe wspomnienia z nią związane..No ale cóż pozostają Ci inni Crimes :whistling: Share this post Link to post Share on other sites
sebinho1916 17 Posted January 2, 2011 Gratulacje, nareszcie :thumbsup: Kozak B) To teraz pochwal się gdzie wbiłeś owe trofeum :D Misja bojowa, snajper? Share this post Link to post Share on other sites
CrimeS 7 Posted January 2, 2011 To kto chce się w to pobawić? I jak by przebiegała taka ustawka? Chce pokazać bratu że da się wbić platyne :D Share this post Link to post Share on other sites
Krzysztof___ 1 Posted January 2, 2011 Heh kozak i to jaki xd :whistling: Misja Bojowa , Dolina Helman , Snajper < USA i oczywiście wszystkie camperskie miejscówki Kilicza :pardon: Pokazałem jedno miejsce Majstersztykowi i mówiłem co ma robić to ten za pierwszym razem wbił trophy ; ) A ty Piwosh to już zrobiłeś ? ;> Share this post Link to post Share on other sites
sebinho1916 17 Posted January 2, 2011 (edited) @Krzysztof - Jeszcze nie. Tylko że ja gram komandosem - 9 level prawie a na snajperze mam chyba 6 i nie mam takich kozackich broni :verymad: Krzysztof, a ile punktów miałeś na koniec rundy jak wbiłeś tego Dowódcę? @ Kilicz - jak będę na PS i będę miał chwilkę czasu to pokażesz mi jakieś fajne miejscówki dla snajpera, co? :P Bo za bardzo nie mam czasu grać w MOHa bo inne gierki też czekają a platkę wbić muszę, hehe @CrimeS - ustawki to nawet nie masz co robić... Wątpie, żebyś znalazł 22 łebka. Inaczej dupa blada ze skutecznej ustawki... :pardon: Edited January 2, 2011 by sebinho1916 Share this post Link to post Share on other sites
Krzysztof___ 1 Posted January 2, 2011 około 1900pkt tak mi sie udało 41:1 ; ) Później sam byłem w szoku bo jak wykorzystałem ostatni atak zabiłem z 8 ludzi to potem każdy następny kill był za 20pkt + 10 za headshot i mnóstwo beretek do tego więc nieźle :ok: To może wezmę prysznic odpalę MoH'a zabije się i tym samym dam Ci moją broń i pokaże CI parę miejscówek , bo jutro już nie będę miał gierki ;> Share this post Link to post Share on other sites