Gość Napisano 5 Luty 2008 Jak byś miał jeszcze raz wybrać konsole,to jaki kolor to by był? Dla mnie kolor czarny jest chyba najlepszy ze wszystkich choć ma wiele wad bo widać rysy no i sie strasznie kurzy. oczywiście nie każdy kolor w naszym kraju. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dYzio 1 Napisano 5 Luty 2008 Mi wszystkie się podobają. Na dzień dzisiejszy wybrałbym czarną, bo pasuje mi do pokoju. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raxor 0 Napisano 5 Luty 2008 Ja też, tradycyjnie wybrałbym czarny. Pasuje mi do mebli, czarne ps3 ma taki elitarny wygląd.. a! PSP i TV też mam piano-black btw - Mógłbyś zrobić ankietę z tematu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Luty 2008 Ja bym mial dylemat pomiędzy srebrną, a czarną. Ale chyba jednak czarna ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sorrow 0 Napisano 5 Luty 2008 Biały i czarny to moje ulubione kolory, ale biała PS3 mi nie pasi. Czarna PS3 rox ^^ btw - Mógłbyś zrobić ankietę z tematu Racja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zygmoont 0 Napisano 5 Luty 2008 Ja bralbym srebrna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Luty 2008 ja mam czarna i czarna bym wybrał fajnie sie prezentuje. [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Luty 2008 No i do TV mi pasuje bo też jest piano black Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojnar 4 Napisano 5 Luty 2008 Telewizor mam w tym samym kolorze co PS3 więc także Piano Black ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ProChaoS 0 Napisano 5 Luty 2008 Zastanowił bym się nad srebrnym. Na nim pewnie kurzu nie widać by było jak na czarnym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lesin 2 Napisano 5 Luty 2008 czerwony i matowy, zeby sie nie swiecila jak psu jajca na wiosne i rysowala od byle dotkniecia, ale to marzenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Luty 2008 czerwony i matowy, zeby sie nie swiecila jak psu jajca na wiosne i rysowala od byle dotkniecia, ale to marzenia Matowy powiadasz,mam wujka lakiernika możemy się dogadać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 5 Luty 2008 Zdecydowanie srebrną, wielka szkoda że zrezygnowali z tego koloru (przynajmniej narazie, ale ja drugiej konsoli dla koloru obudowy nie kupię)... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAATSS 2 Napisano 6 Luty 2008 Srebrny bo nie byloby widac kurzu i rys. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojnar 4 Napisano 6 Luty 2008 Srebrny bo nie byloby widac kurzu i rys. Miałem srebrne PS2, też tak myślałem Widać nawet najmniejsze rysy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
izi 0 Napisano 6 Luty 2008 tylko i wyłącznie czarna! Chociaż strasznie się brudzi to jednak jest piękna <marzy>... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
parlan 0 Napisano 6 Luty 2008 Czarna, choc przydaloby sie by wykonczenie bylo bardziej matowe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
playerone 0 Napisano 6 Luty 2008 Śnieżnobiała, pasowała by mi do śląskiego śniegu, którego i tak nie ma Ładnie się prezentuje white ps3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiLq 0 Napisano 6 Luty 2008 zagłosowałem na czarny, bo mi pasuje do telewizora samsung'a. Gdybym za to miał jeszcze raz kupować PS'a i TV to chyba skłaniałbym się do białego koloru. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawlos26 2 Napisano 6 Luty 2008 srebrna bo wiekszoc ma czrna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fayabusa 7 Napisano 6 Luty 2008 Tylko czarna, bo ja mam czarna... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morbalusz 1 Napisano 6 Luty 2008 Ja wybrałbym białą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thestructor 0 Napisano 6 Luty 2008 A ja jasnoniebieską... zajebista jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 6 Luty 2008 No i w Japonii srebrna ląduje...szkoda że tylko 40GB bo myślałbym nawet o sprzedaży mojej obecnej i kupieniu takiego cuda w przyszłości... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SonnyTRK 2 Napisano 6 Luty 2008 Dla mnie najlepiej prezentuje się czarna. Czarny to taki uniwersalny kolor jak dla mnie Biała też wygląda spoko ale nie podoba mi się biały pad. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach