waler84 0 Napisano 18 Luty 2009 sony doskonale wie ze kolor czarny zawsze bedzie ponadczasowy oraz dodaje stylu i elegancji ......a ja ich popieram! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TToiletDucKK 3 Napisano 18 Luty 2009 Polecam mimo wszystko czarną, choć ta czerwień ROXuje, lecz do PSa nie pasuje (taki rymek :-) Co do tunningu - też ma w planach - oto link na podstawie którego przymierzam się do tematu http://www.overclock.net/case-mods-general...html#post718718 Rewelacja kolor i świetnie opisany guide. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianeqq 0 Napisano 21 Luty 2009 biała Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EndarSeth 171 Napisano 21 Luty 2009 Czarna. Turn it black. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enerv 0 Napisano 21 Luty 2009 Bez porównania wybrał bym czarną - ponieważ pasuje mi do kina domowego jak i telewizora, ogólnie nie rzuca się zbytnio w oczy. Jedynym minusem to kurz który na nią szybko osiada, ale i tak godna polecenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pedzel 0 Napisano 21 Luty 2009 Jakby nie byla czarna nie nazywała by sie czarnulka :) pomimo ze jeszcze nie mam PS3 wybral bym biała :D tak jakos mi sie podoba, moze dlatego ze w naszym rejonie sie wyroznia? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Orłoś 0 Napisano 21 Luty 2009 (edytowane) Oczywiście, że czarna, jest bardziej elegancka :). I pasuje do mojego TV. Tylko często widać na niej kurz i trzeba często odkurzać :( Edytowane 21 Luty 2009 przez Orłoś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Efru 8 Napisano 21 Luty 2009 hehe czyli wychodzi na to że jakbyś miał biały tv to wolał byś białą xD Ja dalej obstawiam czarna + białe pady Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuviks 78 Napisano 21 Luty 2009 Zawszę mi się marzyła Biała Ps3 lub jasno niebieska ;), miałem białą wersje Ps2 i jakoś się przyzwyczaiłem do białego :D Może macie jakieś informacje jak upiększyć swoją czarnulkę ? Jakieś specjalne farby?, fajne naklejki na obudowę ?;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Orłoś 0 Napisano 21 Luty 2009 tatuaże z czipsów :rofl: Jakbym miał biały TV, to... rzeczywiście, chyba bym wybrał białą :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymuR93 55 Napisano 21 Luty 2009 http://allegro.pl/search.php?string=folia&...9&country=1 Możesz sobie kupić taką folię :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
orka994 0 Napisano 22 Luty 2009 Standardowa czarna :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartosz1981 0 Napisano 22 Luty 2009 zdecydowanie czarna!! pasuje mi do reszty sprzętu-tv,dvd no i jest przysłowiową czarnulą!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebol 32 Napisano 22 Luty 2009 Czarna, pasuje do mi do mebli (też piano black), głośników (też piano black) i do TV po części - komponuje się z głośnikami, które mają srebrnoszare wstawki, a TV jest srebrnoszaro czarny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hunk 6 Napisano 22 Luty 2009 Mi najbardziej się widzi czarna. Biała i srebrna moim zdaniem nie pasują:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Doni92 0 Napisano 24 Luty 2009 Powiem tak każdy wybierze Kolor od własnego otoczenia :D a nawet jakby nie to o gustach sie nie dyskutuje :P .. Czarnulka naturalnie :D Biała ?? to sie Kupie Xkolcka :P Zresztą do czego to pasuje ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach