malyr 14 Napisano 27 Luty 2008 Powinna byc wersja dla Dody Elektrody - rozowa Osobiscie tylko czarna, szkoda ze tak szybko sie rysuje, co ciekawe wycieranie sciereczka z mikrofibry pozostawia slady Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość ZeD Napisano 27 Luty 2008 Jak większość wybieram czarny myślę,że to uniwersalny kolor.Zresztą dla mnie najbardziej odpowiedni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAATSS 2 Napisano 27 Luty 2008 Osobiscie tylko czarna, szkoda ze tak szybko sie rysuje, co ciekawe wycieranie sciereczka z mikrofibry pozostawia slady No właśnie. To jest największy mankament czarnego koloru. Do tego kurz widać nawet po paru minutach od wypolerowania PS3ki co może Was dziwić, ale u mnie to standard - nie mam czasu na sprzątanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karolek-87 0 Napisano 27 Luty 2008 Dla mnie najladniejsza jest biala ze wzgledu na ogolny wyglad oraz ze az tak nie widac paluchow i kurzu ale mam czarna i tez sie ciesze, codziennie wycieram <pedant> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SonnyTRK 2 Napisano 7 Marzec 2008 Dla mnie najladniejsza jest biala ze wzgledu na ogolny wyglad oraz ze az tak nie widac paluchow i kurzu ale mam czarna i tez sie ciesze, codziennie wycieram <pedant> Właśnie na białym bardziej kurz widać. Mam białą, lakierowaną drukarkę i najmniejszy paproszek widać na niej... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzrychu38 0 Napisano 2 Kwiecień 2008 Mam czarną ale wszystkie trzy wymienione kolory mi się podobają gdybym miał kupować i by wszystkie odmiany były dostępne to bym miał mega dylemat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arkadiuss 0 Napisano 2 Kwiecień 2008 Dla mnie piękny jest Ceramic White, niestety u nas niedostępny. I niestety jest on najmniej praktycznym kolorem, najbardziej praktycznym jest Srebrny moim zdaniem. Czarny przyciąga maaasy kurzu, lecz przyznajcie - Piano Black jest naprawdę ładny. Gdybym miał wybór wziąłbym Ceramic White, a tak to zadowalam się Piano Black. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxitex 0 Napisano 2 Kwiecień 2008 czarny jest ok chociaz czytalem o naklejkach na "trojeczke" mysle ze jesli ryski beda mocno widoczne to warto by bylo sobie takowa rzecz sprawic Najlepiej z nadrukiem ze swej ulubionej gry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tofik 0 Napisano 4 Kwiecień 2008 Czarna - zawsze i wszędzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinwu 0 Napisano 10 Maj 2008 Jak byś miał jeszcze raz wybrać konsole,to jaki kolor to by był?Dla mnie kolor czarny jest chyba najlepszy ze wszystkich choć ma wiele wad bo widać rysy no i sie strasznie kurzy. oczywiście nie każdy kolor w naszym kraju. gdybym faktycznie mial wybor nad kolorem to wybralbym bialy ale tylko ze wzgledu nadzieji ze kurz nie bylby tak widoczny jak na czrnuli Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawlos26 2 Napisano 10 Maj 2008 ja bym chcial pomaranczowa PS3 xD albo taka xD Yellow PS3 a ta czerwona jest przepiekna wogole xD chyba przemaluje swoja na jakis kozatcki kolor xD teraz wyczytalem ze ta czerwona poszla na eBayu za 12 000 $$$$ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 10 Maj 2008 Ja bym jej za darmo nie wziął - koszmarny kolorek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawlos26 2 Napisano 10 Maj 2008 ja za darmo bym wzial i sprzedal za 12 000 $$$ xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
saincik 1 Napisano 12 Maj 2008 biala albo szara, na czarnej w 10 min po wytarciu widac znowu kurz, oszalec mozna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
8Ball 0 Napisano 15 Maj 2008 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 15 Maj 2008 Twoja czy po prostu znalazłeś zdjęcie ? Ale nie da się zaprzeczyć, że rulez Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
8Ball 0 Napisano 15 Maj 2008 Twoja czy po prostu znalazłeś zdjęcie ?Ale nie da się zaprzeczyć, że rulez Hohooo ile to ja bym dal zeby taka posiadac (tylko zeby kasa byla) posiadam czarna 40gb ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Maj 2008 Swojego czasu eksperymentowałem z http://www.colorwarepc.com/ dla 6 znajomych zamówiłem ps3 w różnych kolorach + kilka innych sprzedałem na alegro, znajomy miał pomarańczowo czarną bravie.. dobraliśmy pomarańczowo czarne PS3... tak pięknego setupu jeszcze nie widziałem w życiu, metaliczny z czarnym, też super sprawa... a pomarańczowe i żółte pady są po prostu fenomenalne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGpl 1 Napisano 19 Maj 2008 Oczywiście,że czarny bo to kolor stylowy i kultowy a to sie nigdy nie starzeje,pasujący do wszystkiego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Melon PS3 16 Napisano 19 Maj 2008 Wybrałem siwy, bo najbardziej przypomina kolor szczotkowanego metalu, o którym marzę ^^ Ale oczywiście i tak będę posiadaczem "zwykłego" czarnego koloru -.-" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
julek-s 0 Napisano 20 Maj 2008 czarny i koniec nie ma innej opcji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drifter_513 0 Napisano 21 Maj 2008 Ja mam czarną i przy takiej pozostane ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sili01 0 Napisano 21 Maj 2008 A dla mnie biała jest całkiem cool!!! Ale posiadam czarną czterdzieche. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawelos21 14 Napisano 26 Maj 2008 Biala sie bedzie brudzic a szara jest nawet fajna ale ja mam kolor czarny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mlody 0 Napisano 28 Maj 2008 Mi do pokoju pasowala by szara/biala ale mam czarną i mi sie podoba! a i rys nie robie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach