Maciuru 0 Napisano 13 Sierpień 2012 A mi się za to wydaje,że on udaje takiego głupka,żeby mieć dużo widzów,a tak na prawdę może być normalny. Przecież ma mutacje :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PredatorsPL 1 Napisano 14 Sierpień 2012 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Moski_81 3 Napisano 15 Sierpień 2012 Haha tez tak czesto mam ... potrafi wkur... ;) Wysłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chowder 71 Napisano 15 Sierpień 2012 Przecież klocuch to jest zwykły troll. Nie wierzę, ze istnieją na świecie ludzie którzy myślą, że jego filmy są na serio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 20 Sierpień 2012 (edytowane) nie wiem czy bylo chyba nie ale jazda jest na maksa :D Edytowane 20 Sierpień 2012 przez DJYano 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mation 38 Napisano 20 Sierpień 2012 To jest jeszcze lepsze: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmunt 218 Napisano 21 Sierpień 2012 Filmik kozacki :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dzikamruwka 9 Napisano 25 Sierpień 2012 http://youtu.be/qpEW3Rrzhvo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
freesssbee 188 Napisano 28 Sierpień 2012 lol http://youtu.be/iCqqnXywwZY 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 28 Sierpień 2012 dobre freesss -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- a ja mam często tak ( mimo że cisnę uporczywie "X") Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 28 Sierpień 2012 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmunt 218 Napisano 29 Sierpień 2012 Nie bardzo rozumiem co się tam dzieje.. nigdy nie grałem tym ustrojstwem.. co tam robisz strzelasz czy jak? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
The_Siemek 1040 Napisano 29 Sierpień 2012 MAV może strzelić czymś w rodzaju wiązki elektrycznej - można tym rozwalić inne MAVy, robociki, spawn beacony czy czujniki ruchu. Poza tym można nim też wysadzić claymore' albo C4 :). Tak to działa. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 29 Sierpień 2012 dobre freesss -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- a ja mam często tak ( mimo że cisnę uporczywie "X") haha dobre takie problemz i mnie się zdarzały ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 29 Sierpień 2012 (edytowane) @ Siemek lol , pińcet godzin przeklepałem w tą grę i takiej rzeczy nie wiedziałem. no , ale w sumie z mava to może miałem ze trzy spot asist i to wszystko. Edytowane 29 Sierpień 2012 przez okoni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 29 Sierpień 2012 to trzeba dobrze sie zgrac, aby czolg w ktory wpieprza sie jeepem ziomek z c4 go nie zauwazyl, no i jeszcze trafic z mava trzeba ta wiazka, ale lepsze to niz rozwalanie czolgu z shotguna ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 29 Sierpień 2012 to trzeba dobrze sie zgrac, aby czolg w ktory wpieprza sie jeepem ziomek z c4 go nie zauwazyl to jest akurat banalne wystarczy podjechać z boku albo od tyłu już nie jeden czołg zniszczyłem wbijając się w niego quadem obklejonym C4 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
The_Siemek 1040 Napisano 29 Sierpień 2012 Quadem to w BC2 :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deadmau49 437 Napisano 29 Sierpień 2012 Już nie jednego mądrego samobójczego taliba zniszczyłem jednym strzałem z heli albo wysoko kalibrowej broni bo był na tyle mądry, żeby obkleić jeepa C4. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matiash91 41 Napisano 29 Sierpień 2012 (edytowane) Już nie jednego mądrego samobójczego taliba zniszczyłem jednym strzałem z heli albo wysoko kalibrowej broni bo był na tyle mądry, żeby obkleić jeepa C4. a taliba w czołgu spotkał ktoś? Bo ja ich widzę coraz częściej Edytowane 29 Sierpień 2012 przez matiash91 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marol0v 73 Napisano 29 Sierpień 2012 a taliba w czołgu spotkał ktoś? Bo ja ich widzę coraz częściej Parę razy takich ściągałem z heli, totalna głupota :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
freesssbee 188 Napisano 29 Sierpień 2012 mistrz płapek C4kowych to DJ przeciez :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deadmau49 437 Napisano 29 Sierpień 2012 No to już jest talib level master Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
The_Siemek 1040 Napisano 29 Sierpień 2012 Totalna głupota to jest jet z C4... Dobry strzał i sleep well my friend. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 29 Sierpień 2012 (edytowane) Totalna głupota to jest jet z C4... Dobry strzał i sleep well my friend. no przyznaje że czasem się na coś takiego natrafiłem jak jade obklejonym quadem w BC2 i koleś zaczął strzelać do mnie tak troche "na pałe" a tu nagle bum no i -10 suicide ale jak już się w ten czołg wpierdzieliłem to ok 180 punktów wpadało Edytowane 29 Sierpień 2012 przez erwines Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach