Melman 13 Napisano 7 Wrzesień 2012 (edytowane) Niestety nie raz medyk najpierw zrobi a potem pomyśli albo co jeszcze gorsze nabja sobie punkty kosztem wkur.....a kolegi z drużyny :banana: No coż bywa... A co do naszego najnowszego DLC to chyba tylko Góry Bandar są jak dla mnie w miarę fajne chociaż Wielką Pardubicką i tak trzeba non stop odwalać. Czekam na kolejne i walki w mieście zniszczonym po trzęsieniu ziemi- może być ciekawie, chociaż camperzy będą pewnie mieli ubaw. Edytowane 7 Wrzesień 2012 przez Melman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jechu 378 Napisano 8 Wrzesień 2012 Coś z Kanałów na PC :) 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Djur 6 Napisano 14 Wrzesień 2012 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 15 Wrzesień 2012 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DominoPS 53 Napisano 16 Wrzesień 2012 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
INKOGNITO 130 Napisano 17 Wrzesień 2012 (edytowane) obadajcie Edytowane 17 Wrzesień 2012 przez INKOGNITO 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rtuber 12 Napisano 18 Wrzesień 2012 Stare. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 20 Wrzesień 2012 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DominoPS 53 Napisano 22 Wrzesień 2012 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 22 Wrzesień 2012 http://www.youtube.com/watch?v=KNPfzEyMNaE Nic dodac nic ujac, kozak 1 klasa. W koncu jakis dobry gameplay z konsoli a nie tylko PC. 2:45-2:55 miazga ale caly gameplay jest swietny. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xMAFIA_PLxDJ 108 Napisano 23 Wrzesień 2012 chwilka z metro 64 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Furai 45 Napisano 24 Wrzesień 2012 Przy jednych schodach stoi więcej osób niż na PS3 na całym serverze :D Szkoda mi sprzedawać konsoli, pograłbym na PC. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 24 Wrzesień 2012 w moim odczuciu sredni filmik mi wyszedl: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
figi 0 Napisano 24 Wrzesień 2012 Mógłby być lepszy:) Ale dajesz rade:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 27 Wrzesień 2012 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
The_Siemek 1040 Napisano 27 Wrzesień 2012 Dobre :). Tylko wg mnie lepiej kartacza używać na piechotę niż km'u. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blueregard 0 Napisano 27 Wrzesień 2012 heh widzę, że też się na kulkę załapałem ;) tyle was tam leżało za wagonem na metrze, że wywaliłem cały mag w podstawowej i klamce, a ostatecznie i tak próbowałem machnąć latarką ;) to materiał z wczoraj z serwera PPT, który wkrótce potem przerodził się w balans 12 (PPT) na 5 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 27 Wrzesień 2012 Dobre :). Tylko wg mnie lepiej kartacza używać na piechotę niż km'u. Kiedys tak. Po patchu juz nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 27 Wrzesień 2012 (edytowane) Edytowane 27 Wrzesień 2012 przez Skiba94 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 27 Wrzesień 2012 heh widzę, że też się na kulkę załapałem ;) tyle was tam leżało za wagonem na metrze, że wywaliłem cały mag w podstawowej i klamce, a ostatecznie i tak próbowałem machnąć latarką ;) to materiał z wczoraj z serwera PPT, który wkrótce potem przerodził się w balans 12 (PPT) na 5 :) na metrze to akurat calej rundy nie zagralem. konczylem w 10:09 wiec nie wiem jak sie skonczylo... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 28 Wrzesień 2012 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xMAFIA_PLxDJ 108 Napisano 30 Wrzesień 2012 (edytowane) chwilka z latania na pc z niewiadomych przyczyn znikł dźwięk w czasie przesyłania a tu base rape metro Edytowane 30 Wrzesień 2012 przez xMAFIA_PLxDJ 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 2 Październik 2012 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Furai 45 Napisano 2 Październik 2012 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yoshi 84 Napisano 4 Październik 2012 Trochę dla odchamienia się w stresujący dzień http://www.youtube.com/watch?v=2H9z0W6Lg9U&lc=d_KaMbN8meLoavalbMq7etgISIJVeq1YYM8MijqVC4g&lch=email&feature=em-comment_received 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach