Edmunt 218 Napisano 19 Grudzień 2012 (edytowane) Na PC zawsze gra się wygodniej. Szybciej można reagować i precyzyjniej celować.. I większa ilość graczy też robi swoje. Ja tam w BF3 dobry nie jestem ale do słabych też nie należę.. A mimo to akcje gdzie zabijam większą liczbę przeciwników jest raczej rzadkością.. zwykle jest 2 lub 3 czasem 4 zanim mnie zabiją.. ale bywa też że to ja jestem mięsem armatnim.. :happy: Edytowane 19 Grudzień 2012 przez Edmunt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deadmau49 437 Napisano 19 Grudzień 2012 Czy ja wiem czy wygodniej. Jedni wolą pada, drudzy mysz. Reagować można tak samo, a precyzja jest większa na myszce, ale na padzie też nie jest źle. Większa ilość graczy nie jest naprawdę taka fajna, serwery z 64 graczami to lekkie przegięcie. Niby więcej można zabić ludzi, ale to działa w obie strony = więcej osób może zabić ciebie i robi się chaos. Zapewniam cię, że na PC zginiesz szybciej jeśli jest więcej graczy. 32 graczy jest idealnie. 64 i 48 zdaje egzamin na mapach Armored Kill. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 23 Grudzień 2012 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
portek 142 Napisano 23 Grudzień 2012 (edytowane) @kakaroto czy ty masz włączony podczas grania tryb dla daltonistów? Edytowane 23 Grudzień 2012 przez portek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 23 Grudzień 2012 tak, az tak to widac? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlachcic* 251 Napisano 23 Grudzień 2012 (edytowane) Widać :P Edytowane 23 Grudzień 2012 przez Szlachcic* Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
portek 142 Napisano 23 Grudzień 2012 (edytowane) tak, az tak to widac? Dziękuję za odp. hmm podejrzana sprawa z tym trybem dla daltonistów :laugh: gdy bym widział że tylko Ty tego używasz no to bym to zlał ale są jeszcze: KJN86 DJYano miszykiszka yoshi7901 obstawiałem na słabą jakość nagrywarki AverMedia Game Capture HD które nagle zniknęły z rynku :laugh: Edytowane 19 Styczeń 2013 przez portek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 23 Grudzień 2012 z ta slaba jakoscia to bym nie przesadzal, jakosc jest adekwatna do ceny sprzetu. a nagrywarka niby jest dostepna w sklepach internetowych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nathrent 106 Napisano 23 Grudzień 2012 (edytowane) to nie słaba jakość nagrywarki, tylko słaba jakość wyświetlanego obrazu PS3 (no i sposób kompresji filmiku) ;D Edytowane 23 Grudzień 2012 przez nathrent Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
portek 142 Napisano 23 Grudzień 2012 z ta slaba jakoscia to bym nie przesadzal, jakosc jest adekwatna do ceny sprzetu. Żartowałem :laugh: ale z tym trybem daltonisty to coś musi być na rzeczy,osobiście sprawdziłem ten tryb po czym zaraz go wyłączyłem - gały mnie zaczęły boleć.Chyba że jest on przydatny na rozdziałce 576. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jechu 378 Napisano 23 Grudzień 2012 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmunt 218 Napisano 24 Grudzień 2012 Zajefajne hehe co za trumna.. P.s. Ale też spotykam całą masę osób jak ten w filmiku :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
portek 142 Napisano 24 Grudzień 2012 (edytowane) Edytowane 27 Grudzień 2012 przez portek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KJN86 211 Napisano 26 Grudzień 2012 (edytowane) Dziękuję za odp. hmm podejrzana sprawa z tym trybem dla daltonistów :laugh: gdy bm widział że tylko Ty tego używasz no to bym to zlał ale są jeszcze: KJN86 DJYano miszykiszka yoshi7901 obstawiałem na słabą jakość nagrywarki AverMedia Game Capture HD które nagle zniknęły z rynku :laugh: Ten tryb rozni sie tylko kolorami zieleni i czerwieni i lepiej widac objekty ( ogolnie ikony i nicki ) na PC wiekszosc tak gra i to bylo tam od chyba poczatku a do ps3 to dodali po karkandzie chyba ;) zaden cheat ale widac ilu daltonistow jest lol Zapomnialem dodac ;) ogolnie glos nagrany byl wczesniej i mialem to dodac wczesniej tak ok 19/20 ale Sony Vegas odmowil posluszenstwa i gdy go ogarnolem postanowilem nie nagrywac glosu od nowa dlatego daty sie nie zgadzaja ;) Edytowane 27 Grudzień 2012 przez KJN86 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
portek 142 Napisano 28 Grudzień 2012 Zaczynam nabierać wprawy :laugh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel1604 10 Napisano 28 Grudzień 2012 Zaczynam nabierać wprawy :laugh: Skill :laugh: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 28 Grudzień 2012 PL produkcja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
portek 142 Napisano 28 Grudzień 2012 (edytowane) Skill :laugh: A co cie k...a interesuje mój skill gram dla przyjemności/relaksu popijając przy tym scotch whisky lub browarek,lepiej się smarku przyznaj ile masz lat bo coś nie napisałeś :laugh: Wiek: Wiek nie został ustalony za to ty latasz z ściśniętymi pośladami po to by mieć lepszy skill od kolegów,mi ten battlelog lata koło d00py :laugh: Edytowane 28 Grudzień 2012 przez portek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KJN86 211 Napisano 29 Grudzień 2012 Pierwsza misja COOP w wykonaniu moim i Agaty zapraszam do ogladania . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deadmau49 437 Napisano 29 Grudzień 2012 Fajne intro. No ale filmik bez komentowania nie jest wart uwagi no i bez obrazy, ale nie ma sensu czegoś takiego oglądać 'na sucho'. Więc mikrofony w dłoń, a wartość filmiku wzrośnie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaN17Ski 7 Napisano 29 Grudzień 2012 Mam takie pytanko: czym to nagrywacie i w jakiej cenie jest ta nagrywarka? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
errgo 9 Napisano 29 Grudzień 2012 Hej wszystkim!!Mam male zapytanie.Zona na gwiazdke sprezentowala mi hd pvr 2 i chcialbym ponagrywac filmiki ,sciagnalem juz Audacity do dogrywania komentow i Goldwave do obrobki ich ale wciaz nie wiem w czym obrabiac filmiki.Odpada Sony Vegas bo jest za drogie a nie chce sciagac pirata.Jaki program polecacie i czy macie moze jakis sprawdzony tutorial jak to robic ??Bede wdzieczny za kazdy pomocny post. Pozdrawiam Errgo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
portek 142 Napisano 29 Grudzień 2012 Na początek spróbuj w Windows Live Movie Maker a tutoriali szukaj na YT jest tego masa. Mam takie pytanko: czym to nagrywacie i w jakiej cenie jest ta nagrywarka? HAUPPAUGE HD PVR cena 650-850 [lub używka na aledrogo za 500 widziałem] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel1604 10 Napisano 29 Grudzień 2012 (edytowane) A co cie k...a interesuje mój skill gram dla przyjemności/relaksu popijając przy tym scotch whisky lub browarek,lepiej się smarku przyznaj ile masz lat bo coś nie napisałeś :laugh: za to ty latasz z ściśniętymi pośladami po to by mieć lepszy skill od kolegów,mi ten battlelog lata koło d00py :laugh: Kolego, bez spiny. Nie chciałem Cię w żaden sposób obrazić, po prostu ładnie to wyszło i tyle. :scare: Źle odebrałeś mój komentarz. Edytowane 29 Grudzień 2012 przez pawel1604 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
portek 142 Napisano 29 Grudzień 2012 Kolego, bez spiny. Nie chciałem Cię w żaden sposób obrazić, po prostu ładnie to wyszło i tyle. :scare: Źle odebrałeś mój komentarz. ok. wybaczam Ci :laugh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach