Skocz do zawartości
portek

Screenshoty & Gameplay Video

Rekomendowane odpowiedzi

Na PC zawsze gra się wygodniej. Szybciej można reagować i precyzyjniej celować.. I większa ilość graczy też robi swoje. Ja tam w BF3 dobry nie jestem ale do słabych też nie należę.. A mimo to akcje gdzie zabijam większą liczbę przeciwników jest raczej rzadkością.. zwykle jest 2 lub 3 czasem 4 zanim mnie zabiją.. ale bywa też że to ja jestem mięsem armatnim.. :happy:

Edytowane przez Edmunt

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ja wiem czy wygodniej. Jedni wolą pada, drudzy mysz. Reagować można tak samo, a precyzja jest większa na myszce, ale na padzie też nie jest źle. Większa ilość graczy nie jest naprawdę taka fajna, serwery z 64 graczami to lekkie przegięcie. Niby więcej można zabić ludzi, ale to działa w obie strony = więcej osób może zabić ciebie i robi się chaos. Zapewniam cię, że na PC zginiesz szybciej jeśli jest więcej graczy. 32 graczy jest idealnie. 64 i 48 zdaje egzamin na mapach Armored Kill.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@kakaroto czy ty masz włączony podczas grania tryb dla daltonistów?

Edytowane przez portek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak, az tak to widac?

Dziękuję za odp.

hmm podejrzana sprawa z tym trybem dla daltonistów :laugh: gdy bym widział że tylko Ty tego używasz no to bym to zlał ale są jeszcze:

KJN86

DJYano

miszykiszka

yoshi7901

obstawiałem na słabą jakość nagrywarki AverMedia Game Capture HD które nagle zniknęły z rynku :laugh:

Edytowane przez portek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z ta slaba jakoscia to bym nie przesadzal, jakosc jest adekwatna do ceny sprzetu.

a nagrywarka niby jest dostepna w sklepach internetowych

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to nie słaba jakość nagrywarki, tylko słaba jakość wyświetlanego obrazu PS3 (no i sposób kompresji filmiku) ;D

Edytowane przez nathrent

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z ta slaba jakoscia to bym nie przesadzal, jakosc jest adekwatna do ceny sprzetu.

Żartowałem :laugh: ale z tym trybem daltonisty to coś musi być na rzeczy,osobiście sprawdziłem ten tryb po czym zaraz go wyłączyłem - gały mnie zaczęły boleć.Chyba że jest on przydatny na rozdziałce 576.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zajefajne hehe co za trumna..

P.s. Ale też spotykam całą masę osób jak ten w filmiku :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Edytowane przez portek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję za odp.

hmm podejrzana sprawa z tym trybem dla daltonistów :laugh: gdy bm widział że tylko Ty tego używasz no to bym to zlał ale są jeszcze:

KJN86

DJYano

miszykiszka

yoshi7901

obstawiałem na słabą jakość nagrywarki AverMedia Game Capture HD które nagle zniknęły z rynku :laugh:

Ten tryb rozni sie tylko kolorami zieleni i czerwieni i lepiej widac objekty ( ogolnie ikony i nicki ) na PC wiekszosc tak gra i to bylo tam od chyba poczatku a do ps3 to dodali po karkandzie chyba ;) zaden cheat ale widac ilu daltonistow jest lol

Zapomnialem dodac ;) ogolnie glos nagrany byl wczesniej i mialem to dodac wczesniej tak ok 19/20 ale Sony Vegas odmowil posluszenstwa i gdy go ogarnolem postanowilem nie nagrywac glosu od nowa dlatego daty sie nie zgadzaja ;)

Edytowane przez KJN86

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skill :laugh:

A co cie k...a interesuje mój skill gram dla przyjemności/relaksu popijając przy tym scotch whisky lub browarek,lepiej się smarku przyznaj ile masz lat bo coś nie napisałeś :laugh:

za to ty latasz z ściśniętymi pośladami po to by mieć lepszy skill od kolegów,mi ten battlelog lata koło d00py :laugh:

Edytowane przez portek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pierwsza misja COOP w wykonaniu moim i Agaty zapraszam do ogladania .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajne intro. No ale filmik bez komentowania nie jest wart uwagi no i bez obrazy, ale nie ma sensu czegoś takiego oglądać 'na sucho'. Więc mikrofony w dłoń, a wartość filmiku wzrośnie!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej wszystkim!!Mam male zapytanie.Zona na gwiazdke sprezentowala mi hd pvr 2 i chcialbym ponagrywac filmiki ,sciagnalem juz Audacity do dogrywania komentow i Goldwave do obrobki ich ale wciaz nie wiem w czym obrabiac filmiki.Odpada Sony Vegas bo jest za drogie a nie chce sciagac pirata.Jaki program polecacie i czy macie moze jakis sprawdzony tutorial jak to robic ??Bede wdzieczny za kazdy pomocny post.

Pozdrawiam Errgo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na początek spróbuj w Windows Live Movie Maker a tutoriali szukaj na YT jest tego masa.

Mam takie pytanko: czym to nagrywacie i w jakiej cenie jest ta nagrywarka?

HAUPPAUGE HD PVR cena 650-850 [lub używka na aledrogo za 500 widziałem]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co cie k...a interesuje mój skill gram dla przyjemności/relaksu popijając przy tym scotch whisky lub browarek,lepiej się smarku przyznaj ile masz lat bo coś nie napisałeś :laugh:

za to ty latasz z ściśniętymi pośladami po to by mieć lepszy skill od kolegów,mi ten battlelog lata koło d00py :laugh:

Kolego, bez spiny. Nie chciałem Cię w żaden sposób obrazić, po prostu ładnie to wyszło i tyle. :scare: Źle odebrałeś mój komentarz.

Edytowane przez pawel1604

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolego, bez spiny. Nie chciałem Cię w żaden sposób obrazić, po prostu ładnie to wyszło i tyle. :scare: Źle odebrałeś mój komentarz.

ok. wybaczam Ci :laugh:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi