Skocz do zawartości
pawlos26

PlayStation Home

Rekomendowane odpowiedzi

HAHAHAHAHAHA! I bardzo dobrze, że to w końcu wychodzi. Tym żałosnym Xboxowcom nikt nie da takiego wypasu na ich badziewnej konsoli. Już widzę jak się ślinią oglądając gameplaye na youtube.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ja "duchy" zawsze widzę przez mniej-więcej taki sam czas.

Gdy dostałem kod do bety miałem łącze 512kb, teraz mam 6mb i różnicy przy szybkości wczytywania się "domowników" nie zauważyłem :)

Aha, przy 512 lagów nie miałem :P

Ta popieram na 512 da się spokojnie pomieszkać w Home jedynie na kręgielni miałem spadki animacji jak była masa ludzi przy kręgielni ale nie wiem czy to wina neta czy Home bety.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fajnie ze bedzie otwarta beta dla szerszej rzeszy graczy.....dobrze ze sie nie zamienilem na moje lemingi hahahaha bo jutro i tak bede mial za free....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W jaki sposób będzie się pobierać to home? Będzie na PSS? Czy klucz trzeba skądś skołować?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A czy ktos orientuje sie ile mniej wiecej bedzie zajmował ten cały Home? Jesli mi sie uda go dzisiaj sciagnac i na moim marnym łączy nie uswiadcze lagów to coś czuje, ze dzisiaj pierwszy raz w zyciu odpuszcze sobie gotowe na wszystko :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sama instalka zajmuje 77 MB , ale przy instalacji gra rezerwuje sobie 3,7 GB wolnego miejsca na dysku, ktore pozniej zapelnia sie podczas gry, gdy musimy sciagac nowe lokacje , filmiki , gierki..

Tak bylo przynajmniej w przypadku Home Beta

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wie ktoś czy jak ściągnę HOME i potem sformatuje FULL Format ps3 to home też znika czy ono sie zapisuje tam gdzie aktualizacje i nic nie zniknie z HOME?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy jest juz Home do pobrania? jestem w pracy i nie bardzo moge sprawdzic?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest jakaś aktualizacja 1.03 do Home Beta (13Mb), ale to raczej nie to.

EDIT:

Nie moge się połączyć z Betą.

Na sklepiku nie ma Full Home.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A możecie mi powiedzieć jak wymusić ikonke home, by móć ściągnąć home beta, bo jetem w tych sprawach zielony...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludzie poczekajcie łaskawie do godziny 18 lub północy kiedy będzie aktualizacja sklepów. Albo wejdźcie na japońskie konto bo oni już są po aktualizacji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wytrzymamy! Home, Home, Home!!!

Włączam kompa - Home, czytam forum - Home, ide do fryzjera - Home, aż boje się zajrzeć do lodówki  ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nie wytrzymamy! Home, Home, Home!!!

Włączam kompa - Home, czytam forum - Home, ide do fryzjera - Home, aż boje się zajrzeć do lodówki  ;)

LOL czekałem rok, poczekam i te kilka godzin. Tobie i innym też radze wyluzować

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W końcu to pobierzemy dziś BETĘ HOME? Czy pełną wersję? I jeżeli to będzie BETA HOME to znaczy że "pogramy" sobie np. miesiąc a potem przerwa puki nie wypuszczą pełnej wersji? Czy jak to będzie wyglądać?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W końcu to pobierzemy dziś BETĘ HOME? Czy pełną wersję? I jeżeli to będzie BETA HOME to znaczy że "pogramy" sobie np. miesiąc a potem przerwa puki nie wypuszczą pełnej wersji? Czy jak to będzie wyglądać?

Sorx za offa, ale razi jak cholera, pisze sie "póki". Major is back :) Sciagnij firefoxa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tym to do Sony, ale pewnie skoro będzie beta to w dniu wydania full wersji ściągnie się patch robiący full wersje, ja się cieszę bo mam betę i nie będę musiał dziś nic większego raczej ściągać ;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Z tym to do Sony, ale pewnie skoro będzie beta to w dniu wydania full wersji ściągnie się patch robiący full wersje, ja się cieszę bo mam betę i nie będę musiał dziś nic większego raczej ściągać ;p

Tego ściągania to nie ma aż tak dużo - jakieś 300MB :P

Chyba, że dzisiaj "dowalą" jakieś nowe miejsca, które będą sporo "ważyć"... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak wskazuje źródło Serwery PSN na razie zostały wyłączone. Home ma dostać łatkę 1.03. Nie wiem jak to możliwe ale po włączeniu serwerów należy zrestartować konsole aby dostać ikonkę Playstation@Home tam gdzie jest accaunt management i PSS.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no jakis patch 1.03 jest ale czyzby serwer siadl zanim ludzi wpuscili??;) jakies lokacje nowe dzisiaj napewno dostaniemy;)  

ps ciekawe kiedy serwer naprawia:(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ciekawe kiedy serwer naprawia:(

Nie naprawiają tylko specjalnie wyłączyli. Pewnie przygotowują się na masowe ściąganie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masowe? Kurde... Może to będzie 300 MB, ale to będzie pobierało się w 5 godzin, żeżeli tyle osób będzie to pobierać..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Maras co do pojawienia się ikonki to pewnie FW już dawno był na to gotowy, konsola dostaje cynk z PSN że już ;) Tylko pewnie na wszelki wypadek wolą aby user zrobił restart konsoli hehe coś jak pewien koncern z redmont ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Masowe? Kurde... Może to będzie 300 MB, ale to będzie pobierało się w 5 godzin, żeżeli tyle osób będzie to pobierać..

Albo w ogóle nie będzie się ściągać, bo PSN padnie z przeciążenia :P

Pewnie wiele osób już nie może wysiedzieć w oczekiwaniu na betę, a to nic nadzwyczajnego nie jest :)

Szczególnie, jeżeli chodzi o samotników.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi