Skocz do zawartości
pawlos26

PlayStation Home

Rekomendowane odpowiedzi

Gdyby nie był weekend, to bardzo pasowałby tu cytat z pewnej piosenki: "Dzieci wesoło wybiegły ze szkoły..." - tak można podsumować to, co dzieje się w tym temacie od momentu wystartowania bety dla wszystkich.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widziałem filmik an youtube gdzie koles pokazuje jak grac w wersje UK jezeli mieszkasz w USA. Wystarczy stworzyc nowe konto ,a w danych zmienic tylko kraj np.Japonia po przejsciu instalacji nowego konta ,bedziecie mogli grac w wersje japońską ,to mamo tyczy sie US. NIe próbowałem bo teraz juz drugi dzien do Home sie mie noge zalogowac ,wiec nie mam sensu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A te HOME będą takie same dla wszystkich czy juz zawsze tak będzie, że Europa z tyłu nie mówiąc o polsce?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
A te HOME będą takie same dla wszystkich czy juz zawsze tak będzie, że Europa z tyłu nie mówiąc o polsce?

Rzeczy sa podobne ,ale wydaje mi sie ze bedzie podzielone na regiony US ,Japonia ,Europa z reszta świata (tak mi sie wydaje). kazda z wersji bedzie zawierała cos innego ,czego nie posiada np wersja z Europy,no i wychodzi na to ze europejczycy zostana w tyle .Napewno najlepiej bedzie wygladac wesja z Japoni w końcu to ojczyzna sony.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najpierw to ja w ogóle chcę sobie zagrać w to;)No ale to troche chamskie ze np. Japonia ma lepiej niz my...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Napewno najlepiej bedzie wygladac wesja z Japoni w końcu to ojczyzna sony.

z pewnością, zrezygnują z tych tysięcy, a może nawet milionów $ które mogą zarobić na ameryce na rzecz ojczyzny... 

a co do gry na innych wersjach (japońska itp.) wystarczy grać z konta które jest zalogowane na psn z tego regionu...

domyśla się ktoś czym jest spowodowany fakt, że na wersji US wchodzi się bez problemu a na nasze graniczy to z cudem? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
z pewnością, zrezygnują z tych tysięcy, a może nawet milionów $ które mogą zarobić na ameryce na rzecz ojczyzny... 

Zamiast walic takim sarkazmem ,poprzegladaj filmiki na utube ,i komentarze ludzi z US i Japoni to bedziesz wiedział ,ze te dwie wersje beda sie różnic . NIe bedzie przeszkoda grac w wersje japońska ,bo tak jak napisałm wyzej wystarczy utworzyc nowe konto i tyle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

to, że teraz się trochę różnią nie oznacza, że tak będzie zawsze na 99,(999999)% z czasem ameryka będzie mieć więcej, rzeczy do kupienia niż inne kraje - ten mały powód przez który nie jestem pewien na 100% to fakt, że w japonii jest więcej osób uzależnionych od gier...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedys widziełem dokument o Japoni i grach komputerowych . To kraj maniaków np. Second life , wiec wydaje mi sie ze Home w japoni bedzie ostro urozmaicony i napewno bardziej rozbudowany od tego w europie ,ale czy bedzie lepszy czy gorszy od tego z Us tego nie wiem napewno.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj sobie trochę pochodziłem, w warcaby zagrałem, nawet 2 polaków spotkałem, tylko coś mało wygadanych :D Ale problemy nadal są z logowaniem, w sklepach nuda, rzeczy, ani mebli brak :( Szkoda że to za pieniądze :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
( Szkoda że to za pieniądze :(

No ,ale Sony zbije na tym kase ,bo jak wiemy nic za darmo  ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A już widziałem wiarę ubraną w ciuchy za sklepu :D

A i mam pytanie czy mogę zmienić swoją postać??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
A i mam pytanie czy mogę zmienić swoją postać??

Jasne ze mozesz ,musisz isc do garderoby i tam zmieniasz jak chcesz i kiedy chcesz ,ubrania ,wyglad itd.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam dziwnie z tym HOME... Amerykanskie mi nie chodzi Europejskie tez... jest signing in wychodzi pozniej wiadomosc dnia pokazuje sie loading... i bum wychodzi mi blad m-21 wie ktos co to znaczy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ja mam dziwnie z tym HOME... Amerykanskie mi nie chodzi Europejskie tez... jest signing in wychodzi pozniej wiadomosc dnia pokazuje sie loading... i bum wychodzi mi blad m-21 wie ktos co to znaczy?

spróbuj usunąć home i zainstalować znowu, może coś się źle ściągnęło...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak się zastanawiam czy dadzą do Home opcję dzięki której będzie możńa słuchać własnej muzyki. Bo wolałbym sobie puścić własną  ;P niż słuchac jednego dźwieku ciągle :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurde... udalo mi sie wejsc do US home i po pieciu minutach mnie wywalilo z errorem 4152;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Dzisiaj sobie trochę pochodziłem, w warcaby zagrałem, nawet 2 polaków spotkałem, tylko coś mało wygadanych :D Ale problemy nadal są z logowaniem, w sklepach nuda, rzeczy, ani mebli brak :( Szkoda że to za pieniądze :(

Dokładnie jak napisałeś , ja na kręglach próbowałem zagadać do Polaka to odwrócił się i uciekł następnym razem podobna sytuacja , żenada , już strach zagadać , boją się czy co? , jednak mamy naród zakompleksiony , juz jak widzę po nicku że to Polak to go nie zaczepiam mam dosyć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam pare pytań:

- Jeżeli zalogowałem się na becie US i EU to HOME zarezerwowało mi (4+4)8GB miejsca na dysku?

- Czy mogę się spotkać ze znajomym w HOME, ale jeżeli ja będę grał w US, a on w EU ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Dokładnie jak napisałeś , ja na kręglach próbowałem zagadać do Polaka to odwrócił się i uciekł następnym razem podobna sytuacja , żenada , już strach zagadać , boją się czy co? , jednak mamy naród zakompleksiony , juz jak widzę po nicku że to Polak to go nie zaczepiam mam dosyć.
z obcokrajowcami nie ma problemu ale miałem jedną przykrą sytuację Na górze w sklepie tam gdzie leci muza i tańczą obserwowałem sobie z boku  podszedł do mnie Angol i spytał się z jakiego jestem kraju , odpowiedziałem że z Polski to mi odpowiedział: to co ja tu robię? i odwrócił się i tak stał metr przedemną , nie wiem jak to zinterpretować ale w realu byłbym się bardzo pogniewał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1.Nie.Zarejestrujesz sie nad dwoch profilach ale home jest jeden dlatego zajmuje tylko 4 giga 2.Raczej sie nie spotkacie no chyba ze jeden z was zaprosi drugiego do swojego domu(chyba, nie jestem pewien)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1.Nie.Zarejestrujesz sie nad dwoch profilach ale home jest jeden dlatego zajmuje tylko 4 giga 2.Raczej sie nie spotkacie no chyba ze jeden z was zaprosi drugiego do swojego domu(chyba, nie jestem pewien)

Dzięki wielkie :) No właśnie bałem się, że będę musiał formata wprowadzić do PS3...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nom czasami wiara mnie dobija, chociaż większość dość chętnie rozmawia, ale najbardziej podobają mi się te gesty, np ta groźba, lub 2 palce w duł :D Dzisiaj kolo tańczył tak na moście i go tak zgestowałem :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W HOME (nie wiem czy to gra czy platforma) lidzie wyglądają jakby wyszli z gaju w Bangladeszu. Napiszesz coś do niego to on albo: klnie i ucieka; ucieka; wyłącza HOME (raz tak miałem - ekstremista :)); Pisze ci, że HOME jest do dupy...

Ja spodkałem polaka, ale jakiś taki niemrawy był... Najlepiej gada się z ludźmi z USA. Hi! - Hello, potem albo w kręgle, albo potańczyć w Listen&HOME.

Running man ROXXX

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi