Skocz do zawartości
pawlos26

PlayStation Home

Rekomendowane odpowiedzi

uff a miałem juz Formatować dysk Jaki red bull filmik ? jest xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam za lamerskie pytanie ale to moze poprzez ten atak na home...chcialem dzisiaj zobaczyc na wlasne oczy HOME ale nie moge go nigdzie znalezc, mam najnowszy soft, nie ma zadnej ikonki, szukalem w pss zeby go pobrac ale tez nie ma. Jak to zainstalowac? Blagam o pomoc!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam mały problem... Miałem Home i ogolnie wszystko dzialało... Przeczytalem tutaj o wersji US Home'a i postanowilem zobaczyc roznice. Zrobilem nowe konto i w ogole. Zobaczylem co trzeba i postanowilem wrocic na "nasz lokalny" serv i niestety nie moge:( wyskakuje mi bład;/

"There has been a problem downloading content" Jak to naprawić? Z góry dzięki za pomoc:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Home is one big shit....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mam mały problem... Miałem Home i ogolnie wszystko dzialało... Przeczytalem tutaj o wersji US Home'a i postanowilem zobaczyc roznice. Zrobilem nowe konto i w ogole. Zobaczylem co trzeba i postanowilem wrocic na "nasz lokalny" serv i niestety nie moge:( wyskakuje mi bład;/

"There has been a problem downloading content" Jak to naprawić? Z góry dzięki za pomoc:)

czekac, czekac, czekac... to tylko beta

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podobno w USiA do preorderow Killzone 2 na amazon.com ma byc bonus w postaci wirtualnego stroju zolnierza ISA i Hellgasta dla avatarow z Home.

Zajebista sprawa... szkoda, ze nie dla nas.

link KLIK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam !!

Jestem tu nowym użytkownikiem i mam takie małe pytanie... otóż chodzi mi o to ze nie mam zielonego pojęcia skąd pobrać to playstation home ?? W playstation store przeszukałem chyba już wszystkie kategorie i nie ma tam moim zdaniem nic związanego z playstation home ! Proszę was o pomoc !!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie znajdziesz tego w PSS

musisz zrobić upgrade tak żeby mieć najwyższy firmware (druga zakładka od lewej strony i pierwsza opcja)

i później w zakładce Network będziesz miał PSH tyle że o tej godzinie pewnie sie nie zalogujesz radze poczekać do 23

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
nie znajdziesz tego w PSS

musisz zrobić upgrade tak żeby mieć najwyższy firmware (druga zakładka od lewej strony i pierwsza opcja)

i później w zakładce Network będziesz miał PSH tyle że o tej godzinie pewnie sie nie zalogujesz radze poczekać do 23

aha, rozumiem ale jak biorę opcje do upgrade-u konsoli to wyskakuje ze nie ma nowych aktualizacji ! a opcja PSH nie pojawia się obok PSS... A powiedz mi co mam rozumieć przez pojecie najwyższy firmware ?? nie bardzo to rozumiem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jak biorę opcje do upgrade-u konsoli to wyskakuje ze nie ma nowych aktualizacji !

nie możliwe jak po zakupie zrobiles upgrade to w zakładce Network musi pokazać się PSH

przynajmniej ja tak miałem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

po zakupie zrobiłem ten upgrade i nic takiego nie wyskoczyło do tej pory !! jest jakiś inny sposób na to ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

szakalem i nie moglem znaleźć... a konkretnie wiesz gdzie jest ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no właśnie tak powinno to wyglądać ale u mnie jest tylko ikonka playstation store... ;/ pomocy !!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie ma to nie ma nie podniecajcie sie..... moze sie pojawi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi