HarDy 1684 Napisano 4 Wrzesień 2013 Hymm...zauważyliście że wersja z PSN 239zł a wersja pudełkowa 169zł...ahh ta cyfrowa dystrybucja ;D Ta, a za chwilę zaczną chodzić używki w okolicach 100 zł., a cena na store zostanie ta sama. Zerknijcie na ceny Call od Duty na storze i na płytach. (ale to nic dziwnego, przecież to Activi$ion) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mavarius 13 Napisano 4 Wrzesień 2013 Chwilę zagrałem i mnie wciągnęło na amen, parę nocy nieprzespanych chyba będzie... Nawet Rayman Legends poszedł w odstawkę. Grałem monkiem, ale zmiana na shamana - ciekawa klasa, ale coś mały dmg w stosunku do monka ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 4 Wrzesień 2013 Sterowanie całkiem dobre a obawiałem się że z tym będzie problem. Ale czemu nie da sie skakać?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stey 60 Napisano 4 Wrzesień 2013 I co, warto dla kogoś kto grał wcześniej na PC? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 4 Wrzesień 2013 Przed chwilą znajomy przysłał mi linka to streamow z ps3; jakiemuś barbowi wypadła Rezonujaca Furia z gniazdem i 1300 DPS - podobna w wersji na PC, poszła za kilka tysięcy euro. Drop jest naprawdę obfity, a rolle kosmiczne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 4 Wrzesień 2013 Sterowanie całkiem dobre a obawiałem się że z tym będzie problem. Ale czemu nie da sie skakać?! hmmm skakac w diablo ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pan_satyros 54 Napisano 4 Wrzesień 2013 Barbem możesz nieco poskakać hehe ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kesiek 1 Napisano 4 Wrzesień 2013 Po tym co blizz pokazał mam wrażenie, że jest wręcz przeciwni i bardzo poważnie traktują wersje konsolowe. Gdyby nie traktowali tego na serio to nadal pierwszy i ostatnim Diablo na konsole byłaby pierwsza część. właśnie widać jak poważnie praktuje wersje konsolową blizz skoro w pierwszy dzień został zniszczony rynek przez dupowanie przedmiotów oraz złota.Może dla kogoś to normalne jak nie gra sie uczciwie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AdamRA 4 Napisano 4 Wrzesień 2013 A kto poza tobą ma dostęp do zapisów na twojej konsoli? Co w tym niepoważnego. Konsolowa edycja nie jest i nie była zapowiadana jako element Battlenetu, stąd też chore zabezpieczania są w tym wypadku zbędne. Nie ma rankingu - nie ma AH. Za trofea nikt nikomu laurów ze złota nie przyznaje ;) chodziło mi o to że save z gry powinny być na serwerze, tym sposobem nie będzie modyfikacji, kopiowania przedmiotów itp. a tak za tydzień będziemy płakać że nie da się grac z randomami online bo co drugi to cheater, o pvp nie wspomnę. dlatego uważam że nie podeszli zbyt poważnie do tematu konsol to wszystko :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fenixPeEl 20 Napisano 4 Wrzesień 2013 (edytowane) @kesiek Że co? Nie mam zielonego pojęcia co napisałeś:) Jaki rynek? Robienie czego? @AdamRA Z randomami to rzadko gra się dobrze. Wczoraj np gram z jakimś typkiem, chodzę, szukam, zaglądam w każdy kąt a ten leci na pałę i czyści wszystko... Nawet nie wiedziałem o czym quest jest :) Edytowane 4 Wrzesień 2013 przez fenixPeEl 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
camus231989 6 Napisano 4 Wrzesień 2013 Nikt was nie zmusza do dupowania albo kupowania potem od inny za realna kase przedmiotow runnczy czegokolwiek. Nie powi fajnie by bylo gdyby moznbylo miec postac nserwerze. A gra mimo to jest przemiodna. Loot jest faktycznie spory. W d3 na pc nie gralem ale mam 25 lvl i padlo mi juz sporo legend. Powtarzam nie gralem na pc ale po tym co widze na ps3 jestem zdania ze to godna kontynuacja serii. Wciaga jak bagno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pan_satyros 54 Napisano 4 Wrzesień 2013 (edytowane) chodziło mi o to że save z gry powinny być na serwerze, tym sposobem nie będzie modyfikacji, kopiowania przedmiotów itp. a tak za tydzień będziemy płakać że nie da się grac z randomami online bo co drugi to cheater, o pvp nie wspomnę. dlatego uważam że nie podeszli zbyt poważnie do tematu konsol to wszystko :) Ok, tu się mogę zgodzić. Po prostu zazwyczaj grywam ze znajomymi/forumowiczami przez co nie zaprzątałem sobie tym głowy ;) ============= A co do rynku ... bez żartów. Mało już dziadostwa narobił ten cudny rynek i aukcje na PC? Serio trzeba już na wszystkim robić $? Po co w takim razie grać w Diablo lepiej klepać w "Tibie". Edytowane 4 Wrzesień 2013 przez pan_satyros Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Padwee 21 Napisano 4 Wrzesień 2013 Ja mam 18 lvl od wczoraj i zero legendarów :( ja to mam pecha :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fenixPeEl 20 Napisano 4 Wrzesień 2013 (edytowane) Swoją drogą działa to kopiowanie przedmiotów, przez danie komuś i wczytanie zapisu kiedy miało się jeszcze dany przedmiot? Jeśli tak to mogli zrobić jak w dark souls, gdzie z automatu nadpisywało postać, przy każdej zmianie w ekwipunku. Choć nie bo i tak znajdą się fachowcy, co mają na penie taka postać i tylko wczytają ją na trejda. Edytowane 4 Wrzesień 2013 przez fenixPeEl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zyggi 56 Napisano 4 Wrzesień 2013 Ja mam 18 lvl od wczoraj i zero legendarów ja to mam pecha Nie jesteś sam :) btw. twój avatar skojarzył mi się z Katarzyną W. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qlon 4 Napisano 4 Wrzesień 2013 Przed chwilą znajomy przysłał mi linka to streamow z ps3; jakiemuś barbowi wypadła Rezonujaca Furia z gniazdem i 1300 DPS - podobna w wersji na PC, poszła za kilka tysięcy euro. Drop jest naprawdę obfity, a rolle kosmiczne. daj linka do streama. bo w robocie nie mam co robic, a ciśnienie na diablo 3 jest ! :D Naprawde polecam gre ! Gram z bratem, nie jestem fanem serii , kupiłem z głupa i zajarany copem .. NIE ZAWIODŁEM SIę ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AdamRA 4 Napisano 4 Wrzesień 2013 U mnie jest podobnie, nie porównuję jej do poprzednich części, kupiłem tylko ze względu na coop i możliwość grania na jednym ekranie Gra nam się bardzo podoba :) Pytanie do osób którzy mają wersję na płycie, czy długo wam się wczytuje (ekran ładowania) przechodzenia z lokacji do lokacji ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pan_satyros 54 Napisano 4 Wrzesień 2013 Pytanie do osób którzy mają wersję na płycie, czy długo wam się wczytuje (ekran ładowania) przechodzenia z lokacji do lokacji ? Bardzo krótko. Bez widocznych przycięć paska - przelatuje i gotowe. Wczoraj w I Akcie było to kilka sekund. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EndarSeth 171 Napisano 4 Wrzesień 2013 To może ja też coś skrobnę, jako wielki fan serii. Gra ma wszystko to, co mieć powinna. Jest beztroska wyrzynka potworów, jest zbieractwo do potęgi, jest całkiem trudno na wyższych poziomach, jest co-op. PvP też jest, jeszcze nie próbowałem, ale w D2 też nie było najwyższych lotów..ot, dodatek. W końcu nie muszę ręcznie ustawiać 10 tysięcy buteleczek ze zdrowiem i maną na pasku - kto pamięta ten pamięta :) Skille są rozłożone po prostu idealnie, doskonałe rozłożenie na padzie - i chyba nawet można je ręcznie ustawić w opcjach. Nie wiem, czy jest handel pomiędzy graczami - coś słyszałem, że miał być, ale na razie nie ma na to czasu. I tak nie ma czym handlować :P RMAH i AH nie było w dwójce, co nie przeszkodziło mi się doskonale bawić przez tysiące godzin. Tak, tysiące. Wtedy nawet za bardzo nie handlowałem, więc mi,przynajmniej. nic nie brakuje w tym aspekcie. Edycja sejwa jest możliwa nawet dla upośledzonej małpy, więc tutaj jednak wolałbym, by sejwy były jakoś chronione. Ale wtedy nie byłoby tak szeroko reklamowanego grania kanapowego, w sensie, że z penem do kumpla i jazda. Cóż, nie można mieć wszystkiego. Z cziterami grać się nie będzie, trzeba będzie umawiać się z osobami zaprzyjaźnionymi, bądź forumowiczami :) Koniec końców, gra dla mnie idealna. Jest tym, czym być powinna. ps. I tak, syndrom "usiądę na chwilę i skończę za godzinę" jest jak najbardziej na miejscu. Tylko trzeba zmienić "godzinę" na jakieś 5 do 10. :) Pozdrawiam, i do zobaczenia na Battle....PSN'ie :) 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirant 5 Napisano 4 Wrzesień 2013 Grałem monkiem, ale zmiana na shamana - ciekawa klasa, ale coś mały dmg w stosunku do monka ;) Poczekaj na odpowiednie skille, to zobaczysz. ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kazioo 4 Napisano 4 Wrzesień 2013 To jest masakra, że 13 lat temu Diablo 2 miało granie offline, otwarty BNET z postaciami na dysku oraz zamkniemy BNET z postaciami w chmurze (wtedy to marketingowe określenie nie istniało, heh). Dało się? Dało! No ale ludzie, którzy zrobili D2 zostali po paru latach wyrzuceni, a ich D3 trafiło do kosza, no i takie są skutki przejęcia projektu przez ludzi od Warcrafta 3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sponsor 22 Napisano 4 Wrzesień 2013 Wiecie czym rozni sie D3 od poprzednich czesci? Klimatem... Nie chodzi mi o sama fabule tylko o wyglad gry. Gra jest na prawade miodna (szczegolnie w kilka osob na kanapie), ale nie jest to Diablo. Tu co chwile widzimy jakies jaskrawe kolorki i brakuje tylko barbarzyncy w rozowej sukience. Jak gralem w Diablo 1 to klimat az sie wylewal z ekranu. W D3 mocny klimat czuc tylko na cutscenkach, pozniej wracamy do wesolej sielanki. Gra jest bardzo dobra i super sie przy niej bawie, ale brakuje jednak tego mrocznego klimatu... Ogolnie zauwazylem, ze wiele serii idzie w "kolorki". Dla porownania podam Heroes of Might and Magic 5 - gre spokojnie mozna postawic przy starej 3, ale kolorki dobijaja... Ludzie niezaznajomieni z seria stwierdza, ze to gra dla przedszkolaka. Diablo 3 nie jest az tak kolorowe, ale duzo utraciwo w porownaniu z poprzedniczkami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pan_satyros 54 Napisano 4 Wrzesień 2013 (edytowane) brakuje tylko barbarzyncy w rozowej sukience. Da się ;P jest różowy barwnik. ba jest nawet sekretny poziom z kucykami, lizakami itp hehe. btw. poziom trudny znacząco różni się od normala. Pragnącym umiarkowanego wyzwania już na starcie polecam. Edytowane 4 Wrzesień 2013 przez pan_satyros 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
camus231989 6 Napisano 4 Wrzesień 2013 30 lvl wbity. W pipe legendarnych przedmiotow mi padlo. Jest cudnie. Wczoraj gralem od ok 10:30 do 3 nad ranem z ok godzinna przerwa. Polecam kazdemu. Ktos tu pisal ze monk jest slaby - jedyne problemy mialem na poczaku drugiego aktu. Teraz jestem w czwartym i kosze mobki ze az milo. I teraz pytanie co z tym dynamic theme? Tylko dla tych co sciagneli z ps store? Mam pudelkowa wersje i nie widze tego w plikach do pobrania:-( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 4 Wrzesień 2013 Wersja na PS3 ma polskie napisy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach