Skocz do zawartości
Xiem

Diablo III

Rekomendowane odpowiedzi

to jeszcze prośba o jakieś info o co chodzi z tą kłótnią o unikalne przedmioty ? - gdzie nie czytam o wersj konsolowej, to wszyscy się czepiają że unikalne przedmioty można znaleźć na konsoli ? a na pc prawie nie dało rady :)

Mowa o "legendarnych" przedmiotach.

Szansa na ich wypadnięcie w wersji PC była dość niska, przede wszystkim ze względu na dom aukcyjny obracający prawdziwą gotówką. Można było je tam upłynnić.

Na konsolach zostały zaimplementowane elementy nowego systemu wypadania przedmiotów (mniej, ale lepiej - w skrócie). W wersji PC ten system ma pojawić się za jakiś czas pod nazwą Loot 2.0. Poza tym na konsoli nie ma domu aukcyjnego, ani dostępu do rankingów Battlenetu, więc Blizz pozwolił sobie na lepszy loot ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Imo Auction House zaburzył totalnie sens gry Diablo :)

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobiłem do 47 lvl i exp zaczął wolno lecieć, bo ludzi do gry nie było. Pomyślałem a może wyfarmie Sygnet Leoryka? Zawsze to 30% expa więcej. Po godzinie wypadł 25%, styknie :) I już 51 lvl.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Imo Auction House zaburzył totalnie sens gry Diablo :)

Dokładnie.

Dlatego wolę wersję na PS3. Świetna zabawa bez tego dziadostwa pod tytułem AH.

Czysty absurd jeśli można zarobić (przykład mojego szwagra) 100 eur za buty w grze. Wyższy poziom abstrakcji jak dla mnie. Nawet po 20 latach grania.

Edytowane przez The_Siemek
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Easy = Monster Power 0

Medium = Monster Power 2

Hard = Monster Power 4

Master I = Monster Power 6

Master II = Monster Power 7

Master III = Monster Power 8

Master IV = Monster Power 9

Master V = Monster Power 10 

Tak jako ciekawostka jakby ktos sie zastanawial

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hm, a czy to nie jest tak że powiedzmy kupił buty za 100euro i jak wyjdzie dodatek za rok to te buty będą za przeproszeniem g. warte ?:) bo pojawią się nowe przedmioty z poziomu 70 ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szczerze to bym się poważnie zastanawiał, czy jest w ogóle jakiś sens kupować rzeczy w grze za prawdziwe pieniądze... Dla mnie jest to szaleństwo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Absolutnie nie ma sensu. W tej grze chodzi wlasnie o zbierane lootu. Kupie all na RAMAH i co? Skoncze grac bo mi sie znudzi z braku pvp i nie mowcie ze jest to brawler thing bo nie to nam obiecali.

Dlatego wybieram wersje konsolowa, jesli sie okaze ze exp nie wyjdize na konsole wtedy wroce na pc, ale wydaje mi sie to nie mozliwe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja kilka razy kupowałem złoto w MMO, wole wydać 50PLN niż stracić kilka dni na farme. Prosta kalkulacja godzina w pracy dłużej albo kopanie/zbieranie dupereli. 

Co innego jak ktoś wpadnie w nałóg, za wszelką cenę chce być naj... naj.. i wydaje domowy budżet na grę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam mam pytanie odnośnie skrzydeł anielskich, czy je muszę pobrać z store, czy w skrzynce powinny być. wszystkie pozostałe praktycznie itemy mam na sobie prócz tych skrzydeł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam mam pytanie odnośnie skrzydeł anielskich, czy je muszę pobrać z store, czy w skrzynce powinny być. wszystkie pozostałe praktycznie itemy mam na sobie prócz tych skrzydeł

Sa w skrzynce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

30 godzin w 3 dni i w 4 osobowym coop diablo 3 pękło na normal... wciąga jak diabli... legend mam niezliczoną ilość ale to zapewne przez bonusy do dropu jako ze graliśmy w 4 osoby... (tylko dziś weszło około 8 sztuk mi)... więcej się rozpisze jak odespie ostatnie dni.. (od 8 rano do 17 remont mieszkania a od 19 do okolic 4.30 d3).... gra warta swej ceny, nawet sprawiła że chwilowo zaprzestałem gry w rayman legends.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak się zginie, to niszczy się tylko sprzęt ? czy jeszcze coś się traci ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Przeglądam oferty sklepów i dodawaja oni do gry na ps3 9 dodatkow(np.psxextreme).

Czy jak kupie w saturnie,w stacjonarnym tez dostane te dodatki.....cena ta sama n nie cjce placic za kuriera i czekac.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurde na poziomie mistrz II, w połowie 2 aktu jestem prawie cały ubrany w legendarne przedmioty i w skrzynce jeszcze 21 sztuk , których już nie używam. Itemki lecą jak szalone :)

@AdamRA

Z tego co zauważyłem to tylko sprzęt się niszczy.

@rucus1910

Dostaniesz, zabraknie chyba tylko inferalnego hełmu, który był dla preorderów i daje 25% dodatkowego expa.

Edytowane przez fenixPeEl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadzam się ze zdunem, wciąga diabelnie.. Dzisiaj się totalnie nie wyspałem, powróciłem do shamana i powiem jedno - jednak mi się podoba.

Gra w 4 osoby to niezła rzeź.

Mam małe pytanie do lootu, gdzieś wyczytałem, że loot dla każdego leci oddzielnie, czy to prawda?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gra podoba się mojej żonie, która to nie lubi przemocy w grach. Już się wciągnęła. Mogę sobie grać wieczorami i nie ma marudzenia, że nie spędzam z nią czasu :).

Na razie jesteśmy na samym początku i zastanawia mnie, że w identycznym czasie levelujemy. Czy w coopie lokalnym punkty doświadczenia są rozdzielane po równo niezależnie od tego kto ubija potwory?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moja żona skomentowała to tak "World of Warcraft mi się bardziej podobał"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czekam komu pierwszemu tutaj na forum dropnie Skorn. Z legend to jestem zadowolony z amu 33% magic i siakieś zbroi 81 res all

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To kupie w sklepie psx bo oni jeszcze daja ten infernalny helm a chce go miec...szybciej lvl bede wbijal.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurde na poziomie mistrz II, w połowie 2 aktu jestem prawie cały ubrany w legendarne przedmioty i w skrzynce jeszcze 21 sztuk , których już nie używam. Itemki lecą jak szalone

No ja wlasnie na nightmerze gram na normalu ale chyba e przerzuce na hard conajmniej bo idzie troche latwo. Rozumiem ze te poziomy podnosza hp i obrazenia mobkow - nizwiekszaja ilosci orzeciwnikow?

Ponawiam pytanio dynamic diablo theme. Czy jest to dostepne tylko dla ludzi ktorzy zakupili gre z ps store czy tez moge to jakos dostac? Mam wersje ang z amazon.co.uk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czekam komu pierwszemu tutaj na forum dropnie Skorn. Z legend to jestem zadowolony z amu 33% magic i siakieś zbroi 81 res all

Po co komu skorn - mi wczoraj do czarki wyleciała rożdżka z ponad 1600 dmg, 200 int i 100% cd (do pełni szczęścia brakuje tylko gniazda) :biggrin:

Na PC musiałbym nie wiem ile grać, by dropnęło mi coś podobnego...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak najszybciej wbijajcie 60, bo dopiero wtedy gra się zaczyna. Gracie na poziomie niskim, podczepiacie się pod party i w dwa dni jesteście na inferno. Wszystko co znajdziecie przed 60 to crap :)

Po co komu skorn - mi wczoraj do czarki wyleciała rożdżka z ponad 1600 dmg, 200 int i 100% cd (do pełni szczęścia brakuje tylko gniazda) :biggrin:

Na PC musiałbym nie wiem ile grać, by dropnęło mi coś podobnego...

No tak, różdżka zastąpi mi dwuręcznego Skorna :p

A mi wypadł zajebisty łuk, który Twoją różdżkę rozwala na 30 lvl :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupilem w sklepie z grami w lodzi...sprzedawca obiecywał ze ten helm bedzie jako dodatek...otwieram pudelko i jest,kod na pobranie owego helmu...niestety o innych dodatkach nie jest napisane, wrócę z pracy o 22, zrobię bongo albo dwa i wkraczam w świat magii i miecza... do zobaczenia w lochach :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi