camus231989 6 Napisano 3 Wrzesień 2013 Nie no Panowie. Juz prawie 10 godzin gram. Gra jest swietna! Polecam z calego serca. Chyba najlepszy moj zakup od kad mam konsole. Wlasnie wlazlem do drugiego aktu:-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pan_satyros 54 Napisano 3 Wrzesień 2013 (edytowane) O jakim motywie (theme) z Katedrą mowa? Edytowane 3 Wrzesień 2013 przez pan_satyros Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LionelPL 217 Napisano 3 Wrzesień 2013 pvp jest, ale niesamowicie słabe Pod jakim względem słabe? Mało osób w nie gra? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zyggi 56 Napisano 3 Wrzesień 2013 Pod jakim względem słabe? Mało osób w nie gra?jest przede wszystkim niezbalansowane i strasznie płytkie, poszukaj opinii o pvp w wersji na pc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nesh 62 Napisano 3 Wrzesień 2013 Legendarne lecą, że masakra. Do 20 lvl wypadły cztery i wszystkie ze skrzynek i urn. Oczywiście żaden nie dla szamana :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eXe 6 Napisano 3 Wrzesień 2013 Panowie poiwedzcie mi jak to jest z grą online trzeba przejść napierw całą fabułe czy jak ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artorias 32 Napisano 3 Wrzesień 2013 @UP W każdym momencie możesz dołączyć do innego gracza, lub on do ciebie. Nie musisz przechodzić całej fabuły :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
camus231989 6 Napisano 3 Wrzesień 2013 Mam 17 i mam juz 4 masakra. Jakas nowa bron by sie przydala:-) :-) :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eXe 6 Napisano 3 Wrzesień 2013 Czyli nie ma jakis klanów i mass pvp ? jakies eventy ? Jestem zielony jesli chodzi o ten tytuł a w sieci jakoś ciezko znalesc cos na ten temat czego nie rozumiem. Generalnie ma takiego założenia żeby wykosic postać i poxniej wejść na server i ( tak jakby zaczynać gre od nowa, jak to na przykład ma miejsce w lineage ) z tym że tam oczywiscie nie ma w ogóle offline Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
camus231989 6 Napisano 3 Wrzesień 2013 To nie mmorpg. Pvp jest ale pewnie jak w d2, znikome i srednio zbalansowane. Gra jest nastawiona na co op off i on line. Nie gralem jeszcze w sieci wiec to tylko moje domysly. Jednak gre dalej z czystym sumieniem polecam. Jest swietna. Poziom trudnosci jest w s rwz. Momentami (akt drugi) bywa wrecz ciezko:-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darkman 49 Napisano 3 Wrzesień 2013 Nie wiem czy nie za wcześnie na to pytanie ale jak wygląda na padzie gra czarką? To co robiłem na PC jest niemożliwe bez myszki ale jest raczej wymagane do poziomu Inferno np jak wygląda rzucanie obszarówek typu Blizzard (tu może odpisać jakiś doktorek bo ona ma tego typu skille na low lvl) lub czarów jak Hydra czy Teleport Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
camus231989 6 Napisano 3 Wrzesień 2013 (edytowane) Pewnie analogiem wskazujesz miejsce. Wydaje mi sie ze na jakims game playu przedpremierowym to widzialem. Ps. Pochwalcie sie Panowie ktore lvle macie i jak daleko juz Jestescie:-) :-) Edytowane 3 Wrzesień 2013 przez camus231989 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosciarz 504 Napisano 3 Wrzesień 2013 Nie wiem czy nie za wcześnie na to pytanie ale jak wygląda na padzie gra czarką? To co robiłem na PC jest niemożliwe bez myszki ale jest raczej wymagane do poziomu Inferno np jak wygląda rzucanie obszarówek typu Blizzard (tu może odpisać jakiś doktorek bo ona ma tego typu skille na low lvl) lub czarów jak Hydra czy Teleport Ja powiem tak gra na padzie choc wydawalo mi sie to nie mozliwe > myszka klawka. Jest bardzo intuicyjne. Rzucasz czary na mobki ktory Ci sie podswietlaja, nie ma zadnego problemu z szybka zmiana targetu. Jest poprostu rewalacja. Na PC mam przegralneokolo 1600h, ale wiem ze na pc juz nie wroce. Blizzard wrescie dal nam diablo 3 1.0 a nie bete, tak jak to dalej ma miejsce na pc. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darkman 49 Napisano 3 Wrzesień 2013 (edytowane) Ok dzięki. Ja na PC mam ok 800h i musze przyznać że mam ochotę kupić też na ps3 ale nie wiem czy nie poczekać na paczke z dodatkiem bo pewnie taką zrobią Blizzard nie zawsze rzucało się na mobki tylko przed żeby w niego właziły no ale zobaczymy :) Jednak najbardziej zastanawia mnie jak działa Teleport Edytowane 3 Wrzesień 2013 przez darkman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
camus231989 6 Napisano 3 Wrzesień 2013 Panowie bedzie trzeba bylo zalozyc watki 'trade d3' i 'ustawki co opy d3' zaraz mam 20 poziom. Pierwsza gra na pleje ktora mnie tak wciagnela gram juz z 12 godzin i nie moge od niej odejsc xD dobrze ze sobie dwa dni wolnego zalatwilem:-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AdamRA 4 Napisano 3 Wrzesień 2013 szkoda że jak gra dwóch graczy w coopie to ten drugi gracz nie ma swojej skrzynki ps. mam wszystkie ekskluzywne przedmioty z zamówienia przedpremierowego (psstore) oprócz tego dynamicznego motywu, ktoś już wybadał jak pobrać ten motyw ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
camus231989 6 Napisano 4 Wrzesień 2013 No ja tez nie wiem o co chodzi. Zamowilem pudelkowa wersje. Jest to dostepne tylko dla ludzi z ps store czy jak? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 4 Wrzesień 2013 (edytowane) właśnie zobaczyłem napis akt 2.. zaczęliśmy grać we 3ke o 19 zakończyliśmy teraz (4.30) dobry i wciagajacy tytuł i plus 2 za coopa (samemu bym tak nie znerdzil...) Edytowane 4 Wrzesień 2013 przez zdun 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
camus231989 6 Napisano 4 Wrzesień 2013 Ok wlasnie wlazlem do aktu trzeciego:-) padam na ryj ide spac:-) jutro licze ze uda mi sie przejsc do konca normala:-) :-) powodzenia Panowie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korwin 242 Napisano 4 Wrzesień 2013 właśnie zobaczyłem napis akt 2.. zaczęliśmy grać we 3ke o 19 zakończyliśmy teraz (4.30) dobry i wciagajacy tytuł i plus 2 za coopa (samemu bym tak nie znerdzil...)Co prawda niektórym moderatorom skończyły się już wakacje ale co niektórym graczom jeszcze nie. Tytuł idealnie pasuje do naszej koncepcji. Polecam :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AdamRA 4 Napisano 4 Wrzesień 2013 ok znalazłem. motyw dynamiczny jest w PSStore w plikach do pobrania :) i jest bardzo fajny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pan_satyros 54 Napisano 4 Wrzesień 2013 czyli motyw jest tylko dla kupujących w PSS? Ja powiem tak gra na padzie choc wydawalo mi sie to nie mozliwe > myszka klawka. Jest bardzo intuicyjne. Rzucasz czary na mobki ktory Ci sie podswietlaja, nie ma zadnego problemu z szybka zmiana targetu. Jest poprostu rewalacja. Na PC mam przegralneokolo 1600h, ale wiem ze na pc juz nie wroce. Blizzard wrescie dal nam diablo 3 1.0 a nie bete, tak jak to dalej ma miejsce na pc. U mnie podobnie. Kilkaset godzin na PC i chyba tylko perspektywa szybszego poznania dodatku zmusi mnie za jakiś czas do ponownej gry w tamtą edycję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariusz_1983 1 Napisano 4 Wrzesień 2013 a ja mam inny wątek, który być może ktoś zechce pociągnąć. na wstępie: gra jest super w wydaniu na konsole i tutaj nie chcę rozwodzić nad jej genialnością itd. kwestia jest inna, wczoraj z kolegą zrobiliśmy mały eksperyment. spędziliśmy dzień nad diablo 3 grając pierwsze pół dnia na xbox360 drugie na ps3. oczywiście nie chcę tutaj porównywać grafiki itd bo nie o wojnę na forum mi chodzi (chociaż na ps3 nie mogłem zdeptać ani szczura, ani węży na pustyni :|) bardziej martwi mnie jedna rzecz i mam nadzieję, że to tylko moje (nasze, kolega potwierdza) spostrzeżenie że na ps3 było znacznie łatwiej, levele wbijały szybciej i np. mając maga, pierwsze wyjście z wioski (po tym jak w karczmie wpada level 2), wszystko co napotkaliśmy na drodze w większości padało od jednego strzału, a później pioruna. W sumie level 10 wbiliśmy i w jakieś 2h. Na x360 w tym czasie nie zbliżyliśmy się nawet do połowy. W obu przypadkach postaci miały hełm z preordera oraz był to mag. ma ktoś jeszcze możliwość porównania tej kwesti ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 4 Wrzesień 2013 Ja powiem tak gra na padzie choc wydawalo mi sie to nie mozliwe > myszka klawka. Jest bardzo intuicyjne. Rzucasz czary na mobki ktory Ci sie podswietlaja, nie ma zadnego problemu z szybka zmiana targetu. Jest poprostu rewalacja. Na PC mam przegralneokolo 1600h, ale wiem ze na pc juz nie wroce. Blizzard wrescie dal nam diablo 3 1.0 a nie bete, tak jak to dalej ma miejsce na pc. U mnie podobnie. Kilkaset godzin na PC i chyba tylko perspektywa szybszego poznania dodatku zmusi mnie za jakiś czas do ponownej gry w tamtą edycję. Pozostaje pytanie, co będziecie robić w tej grze jak już ubierzecie postacie. Przy takim dropie i poprawionych statystykach na konsoli (tzw Loot 1.5), wyposażenie postaci na najwyższy poziom powinno zająć góra miesiąc soczystej gry. A potem? Farmienie nie będzie miało sensu w grze, która pozbawiona jest AH. Pomijam już oczywisty fakt, że jak ktoś będzie chciał mega itemy to ich nie kupi tylko prędzej zhackuje save'a. Czy na na konsoli w ogóle jakiś czat, w którym można spamować WTS, WTB? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariusz_1983 1 Napisano 4 Wrzesień 2013 Pozostaje pytanie, co będziecie robić w tej grze jak już ubierzecie postacie. Przy takim dropie i poprawionych statystykach na konsoli (tzw Loot 1.5), wyposażenie postaci na najwyższy poziom powinno zająć góra miesiąc soczystej gry. A potem? Farmienie nie będzie miało sensu w grze, która pozbawiona jest AH. Pomijam już oczywisty fakt, że jak ktoś będzie chciał mega itemy to ich nie kupi tylko prędzej zhackuje save'a. Czy na na konsoli w ogóle jakiś czat, w którym można spamować WTS, WTB? no z tym też jest masakra. po kilku minutach grania, już wpadło trofeum za "żółty" element zbroi ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach