Skocz do zawartości
Xiem

Diablo III

Rekomendowane odpowiedzi

Platyna wbita , grałem Barbarzyńcą . To mój pierwszy kontakt z Diablo , wcześniej nie grałem i jestem zachwycony , teraz czekam tylko na DLC .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Każdy kto w Diablo 2 grał od tak, żeby pograć a nie maniaczyć polubi Diablo 3. Ja tam nie przepadałem nigdy za grindem mobów w Diablo 2 i dlatego też D3 wydaje mi się grą lepszą. Biję z bratem pomiot piekielny, łupię bossów (za prości są !, jako były gracz jedynego słusznego WoWa czyli tego z czasów TBC żądam trudniejszych walk z bossami !) niektóre paczki mobów bywały trudniejsze niż bossowie. Od razu uprzedzam, że nie wolno siadać do gry jeśli niedawno tłukło się w co-opie kanapowym. Samemu gra się dużo słabiej, ale może to tylko mój problem bo tak samo nudno było w LBP kiedy samemu się grało. Na 2 - 3 graczy poezja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie, ja od 33 lvl lecę na Mistrz II - aktualnie piekło i lvl 55 - są takie lokacje, że padam w kilka sekund, a z doopy robią mi jesień średniowiecza. Wczoraj wyskoczyłem sam na Rzeźnika - wytrzymałem ok 15sek. Na nic się zdaje 18k dps, 35k życia - ale w czasie zmiany trybu na wysoki - god mode się załancza..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jestem casualem jeśli chodzi o diabolo, dla mnie mistrz 2 już wystarcza na solo i dostaję baty często.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie

Czy moge mojej zaklinaczce dac rzeczy z premia do magicznych przedmiotów to premia jaką ma na sobie będzie liczyła się do mojej postaci?\

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Każdy kto w Diablo 2 grał od tak, żeby pograć a nie maniaczyć polubi Diablo 3. Ja tam nie przepadałem nigdy za grindem mobów w Diablo 2 i dlatego też D3 wydaje mi się grą lepszą. Biję z bratem pomiot piekielny, łupię bossów (za prości są !, jako były gracz jedynego słusznego WoWa czyli tego z czasów TBC żądam trudniejszych walk z bossami !) niektóre paczki mobów bywały trudniejsze niż bossowie. Od razu uprzedzam, że nie wolno siadać do gry jeśli niedawno tłukło się w co-opie kanapowym. Samemu gra się dużo słabiej, ale może to tylko mój problem bo tak samo nudno było w LBP kiedy samemu się grało. Na 2 - 3 graczy poezja.

Gralem w d2 ostro i namietnie przez ok 2-2,5 roku(pal smite,pal hamer,necro bone i cos tam jeszcze ale to juz nie byly tak uber postacie jak te co wymienilem) a jestem zachwycony d3....przypadek? Nie sadze,...

Gra jak gra. Jednemu przypadnie do gustu drugiemu nie. Jeden wbije platyne i sprzeda,drugi bedzie plakal ze diablo skonczylo sie na dwojce bo gra nie ma klimatu (no tak ku.... W 2013 wypuscic gre w 2d. A ze grafa cukierkowa? Wow tez taka ma i swietnie zdaje egzamin) a tzreci? Bedzie siekal az milo i jaral sie coraz to lepszym eq. Kazdy ma swoj gust ale ludzie nie narzucajcie go innym bo mnie co poniektorzy o malo zniechecili do kupna gry ktora jest moim zdaniem swietna. Jedna z najlepszych w jakie ostatnio gralem

• Like 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

WIem, że nie ma takiego działu jeszcze, więc prosze o założenie nowego tematu i przeniesienie posta, bądz pozostawienie go tutaj jesli nikomu nie przeszkadza;)

Jestem Barbem , poszukuje dobrego 1H, nie mówie tu nawet o grzmiącej Furii, ale coś fajnego, unikatowego.

na wymiane mam:

Łuk WindForce

1697.9 DMG

648-829 Fire Dmg

6% Dmg

0.26 Attacks Per Second

1476 Life after each kill

91 % Cirtikal Strike Dmg

Reduced Cds of Wall of Zombies try Sec ( wiem, że dziwne ale bym to olał)

Ravens flock to your side

łapcie mnie na gg - z checią się dogadamy:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja również przekatowałem na PC w diabełka z 800h, jednak konsola, wygodny fotel/kanapa/wyro i pad w łapie daje 10x wieksza frajde z gry niż ślęczenie pokrzywiony przy klawiaturze i myszce. Ale nie o tym tu :)

Mam szamana 60(16) i mam już sporo legend i bardzo dobrych żółtych przedmiotów - przez system tropu głównie dla szamana lub wiza. Ponadto sporo książek do kowala i złotnika. Chętnie się powymieniam :) Teraz siedzę w robocie więc nie napiszę konkretów, ale tak po krótce z ciekawszych: 2xScorn, Język Diabła, sierpy rzeźnika, święte maczugi, opór toporów i włóczni, 3x pierścień jordana, 3x Czaszkochwyt, Plugawa Osłona i praktycznie każdy element pancerza z porządnymi statami dla Wiza/WD.

Mnie interesuje:

Mojo (najchętniej rzecz z otchłani lub sznur czaszek zuni, ale obejrzę wszystko) - tylko żeby dps był w granicach 60-300 czyt. średnia ok 180

Kamienie zielone>żółte>czerowne>fioletowe

Ewentualnie jak coś naprawde fajnego z pozostałych to też chętnie sprawdzę.

Mój PSid: rejczu_wawa

będę dziś po 16.30 do późnej nocy :)

Oczywiście zapraszam również do wspólnej gry MP2 żeby szybko lecieć, mam HS.

Edytowane przez rejczu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spotkał się ktoś może z takim problemem? Mianowicie grając sobie na monitorze wszystko jest ok, dziś wpiąłem konsolę pod tv i mam problem z przeskokiem rozdzielczości gdy przeglądam ekwipunek. Jakoś tak po 10-15 sek ekran skaluje okienko do nowych, większych rozmiarów. Obraz po hdmi, ustawienia video zrestartowane. Jakaś rada co z tym zrobić?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam lekki problem a dokładnie chodzi mi o ostatniego bossa w 2 akcie. Gram szamanem 25lvl i nie mogę ubić ostatniego bossa już w 2 formie chyba podchodziłem do niego z 10 razy nic. Ktoś kto grał szamanem ma jakieś wskazówki/build? Dodam, że jestem zielony w świecie diablo i chyba przerosła mnie ambicja bo od razu wybrałem tryb hard chociaż wiem, że nastepne poziomy są jeszcze gorsze.

Edytowane przez Patrykos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na Beliala musisz mieć po prostu dobry gear z dużą ilością resów, jeśli nie all resów to chociaż na truciznę i lightning. Rozumiem, że nie możesz przejść drugiego ataku 3 fazy czyli jak zasrywa całą areną zielonymi okręgami. Na pewno nie wolno stać w miejscu. Czasami biegając da się to na farcie przejść. Przyda się też zostawienie sobie na tą chwilę Duchowej Wędrówki, a w passivach ustawić można Medium. Ale przeżycie to nie wszystko. Trzeba mieć jeszcze damage, żeby zabić Beliala. Może drugą sraczkę jeszcze przetrwasz, ale jeśli nie zabijesz go przed trzecią to z pewnością padniesz na cycki :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozumiem, że nie możesz przejść drugiego ataku 3 fazy czyli jak zasrywa całą areną zielonymi okręgami.

Nawet nie dochodzę do tego momentu padam zaraz po tym jak zamienia się w tego dużego i praktycznie jestem na jedno, maks 2 uderzenia. Odstawiłem grę do jutra bo już nie mam siły i aktualnie nie mam pomysłu jak przebrnąć przez tego bossa. Jestem zielony w diablo więc najlepiej jakby ktoś powiedział mniej wiecej jaki build nadaje się na tą walkę w której szaman jakoś da radę bo aktualnie nawet uniki nie pomagają.

Edytowane przez Patrykos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja z innej beczki.........NIE WBIJECIE ANI JEDNEGO TROFIKA W DIABLO 3  JAK DOŁĄCZCIE SIE DO KOGOŚ GRAJĄC JEDNEJ KONSOLI!!!....ani jednego zadania mi nie zaliczył już nie mówiąc o pokonanych bossach itp. .....natomiast levelowanie, wszystkie przedmioty skrytki itp. działają w solo i online coopie. TO TAK KU PRZESTRODZE JAK KTOŚ ZAMIERZA GRAĆ NA JEDNEJ KONSOLI Z KIMŚ OD SAMEGO POCZĄTKU....teraz muszę prawie wszystko od nowa robić wrrrr:)

GRA MIODNA....w stosunku do 2 no nie wiem prostsza w obsłudze???:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście, że wbijesz... tylko musisz ustawić jako hosta - gracza 1 Ciebie - jak Ty chcesz zdobyć trofea. Grałem tak ze szwagrem i wchodziło aż miło.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście, że wbijesz... tylko musisz ustawić jako hosta - gracza 1 Ciebie - jak Ty chcesz zdobyć trofea. Grałem tak ze szwagrem i wchodziło aż miło.

oki nie doprecyzowałem.......wbijesz jako gracz 1 inni juz nie:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No wtedy to owszem, jedna osoba tylko trofiki zbija.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam . Mam pytanko , co do farmienia złota: Ile mi zabraknie to 5 upragnionych milionów po przejściu na Inferno? Oraz jakie są dobre metody na jego farmienie? Rozumiem,że jak gramy we 2-3 osoby to zebrane złoto po mobach wpada nam wszystkim, tak?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W menu w wyzwaniach możesz sprawdzić ile zebrałeś a ile ci brakuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi