rembix 86 Napisano 18 Luty 2011 Proponuję wpisywać swoje PSN ID wszystkim którzy są zainteresowani udziałem w tego typu wyścigach. Przypominam o konieczności udostępniana kierowcy online, inaczej nie bedzie miał możliwości brania udziału w zdalnych wyścigach. Zacznę więc od siebie. PSN ID : rembix Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
medmaxx 70 Napisano 18 Luty 2011 medmaxx89 OT czy wiecie czy można grać Aspecem a w tym czasie moi kierowcy Bspec się ścigają ? EOT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wirazka 0 Napisano 18 Luty 2011 wirazka_pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buchenko 6 Napisano 18 Luty 2011 PSN id : Buchenko W mysl rembixa, niech Ci ktorzy maja w pracy dostep do neta i zostawiaja w domu wlaczona czarnulke by pograc w b speca niech sie wpisuja i zapraszaja pozostalych do swojej spolecznosci:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gilas90 0 Napisano 18 Luty 2011 PSN ID: gilas90PL wysyłajcie zaproszenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackXP 14 Napisano 18 Luty 2011 PSN ID: JackXPPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielskoglowy 1 Napisano 18 Luty 2011 Szukam ludzi do wyscigów Online i b-spec-a :) PSN ID : zielsko_glowy Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
simon999 2 Napisano 18 Luty 2011 Ze mam prace przy kompie to i ja sie skusze, przynajmniej bedzie jakies zajecie w robocie . PSN ID: szymon999 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaRCiN1320 3 Napisano 18 Luty 2011 PSNid: MaRCiN1320 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kjedrek 0 Napisano 18 Luty 2011 PSN ID: kjedrek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zioolko 7 Napisano 18 Luty 2011 PSN ID ZIOOLKO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
forel22 76 Napisano 18 Luty 2011 PSNID:forel22 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arielooo 0 Napisano 18 Luty 2011 (edytowane) ID: ArieLoOoPL moja konsola bedzie wlaczona zawsze jak mnie nie bedzie ;p i ustawiona na gre :) Edytowane 18 Luty 2011 przez Arielooo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ozi_PL 3 Napisano 18 Luty 2011 Ozi_1PL - zapraszam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
janki41 31 Napisano 18 Luty 2011 PSN ID: janki41 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
atmpitbull 0 Napisano 18 Luty 2011 (edytowane) PSN ID: atmpitbull zapraszam. Przy okazji fajny temat. Pozdro. Edytowane 18 Luty 2011 przez atmpitbull Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arielooo 0 Napisano 18 Luty 2011 (edytowane) od czego to zależy jakim samochodem się jedzie. ? albo z jakiej pozycji się startuje . ? i czemu jak sie robi własny wyścig nie można dodawać swoich wszystkich kierowców.? ID: ArieLoOoPL Edytowane 18 Luty 2011 przez Arielooo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Melon PS3 16 Napisano 18 Luty 2011 (edytowane) A dlaczego nie mogę wystartować wyścigu? Stworzyłem, dodałem 15stu zawodników i wciąż nie mogę rozpocząć wyścigu.. O, już wiem, mój kierowca był w użyciu... a mogę sprawdzić jak jeździ w czym i z kim? Ok, też rozkminiłem - rejestr, tam można zobaczyć jak tam postępy ;) Ok, czas was dodać do znajomków, akceptujcie P.S Mój PSN: M-e-l-o-n Edytowane 19 Luty 2011 przez Melon PS3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
atmpitbull 0 Napisano 18 Luty 2011 Bo mnie nie dodałeś :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafaespana 1 Napisano 19 Luty 2011 z checia sie podepne ID RAFA_POLSKA PS wie moze ktos ilepotrzeba kasy na ta 3 kropke i czy dostaje sie tez jakas furke, lub ile jest potrzebne kasy na ta furke Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wariat28 0 Napisano 19 Luty 2011 ID wariat28 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateusz1987bb 1 Napisano 19 Luty 2011 mateusz1987bb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kul_84 0 Napisano 19 Luty 2011 Kul_84_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
simon999 2 Napisano 19 Luty 2011 grrrrr, malo nie zaspalem do roboty i zapomnialem konsole wlaczyc :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaRCiN1320 3 Napisano 19 Luty 2011 (edytowane) Zeby twoi wirtualni kierowcy mogli startowac w wyscigu zdalnym a. MUSISZ: - udostepnic ich online b. NIE MUSISZ: - miec wlaczonej konsoli - nie musisz miec wlaczonej gry GT5 Zeby ustawiac wyscigi poprzez przegladarke WWW - MUSISZ: a. miec wlaczana konsole b. miec dostep do internetu c. miec wlaczona gre GT5 d. wejsc w wyscigi zdalne w spolecznosci e. zaznaczyc gotowosc serwera Pozdro P.S. Dawajcie w wyscigach maks. kierowcow czyli 16 i maks czasu lepsza kasa i doswiadczenie przypominam kariera konczy sie przy 500 wyscigach poczym statystyki kierowcow maleja jezeli sie myle prosze mnie poprawic. Edytowane 19 Luty 2011 przez MaRCiN1320 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach