Skocz do zawartości
xMAFIA_PLxDJ

Ustawki na kosy

Rekomendowane odpowiedzi

Powiem tyle.

...Kupiłem tą grę żeby się bawić. Jeżeli mam chęć zrobić coś dziecinnego to robię to i żadne pieprzenie mi zabawy nie zniszczy.

Ja współczuję osobą które do gry stosują zasady z życia codziennego, to nie turniej, nie dostaniesz wypłaty ani premii, znajomi są tylko wirtualni, skąd mam wiedzieć że nie jesteś 40letnim kolesiem który zabija wszystkich w grze żeby sobie dzieciństwo zrekompensować.

Powtarzam jeszcze raz to gra a nie życie, i kultura wychowanie i inne rzeczy mają się nijak do tego co ludzie wyrabiają podczas grania. Można puścić wodze fantazji i głupoty po to właśnie żeby wkurwić 24 graczy i mieć z tego frajdę...

Trochę się wtrącę...

Ja też kupiłem grę,żeby się bawić.Chyba 99% ludzi tak postąpiło...

I (choć mam więcej niż przytoczone 40 lat) "zabijam" w grze nie po to,żeby sobie dzieciństwo zrekompensować (miałem udane).Ale gra bez zasad jest jednocześnie bez sensu.Wspólczujesz osobie,która stosuje w grze zasady z życia codziennego?Stosować zasady tylko w turnieju lub dla premii i wypłaty?Chyba nie rozumiem...Puścić wodze fantazji,żeby wkurwić 24 graczy i mieć z tego frajdę? Coraz mniej rozumiem...

Wszystko da się wytłumaczyć,ale trochę to smutne,że "normalna" gra już nie wystarcza...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A nie zauważasz, że gość wyskakuje z tekstem 'niech admin zamknie ten temat'? Jakie są argumenty za tym aby ten temat zamknąć? Nikt nie łamie regulaminu. Nikt nie zadaje po sto razy idiotycznych pytań 'gdzie moje staty'. Więc wytłumacz mi proszę dlaczego jakiś kolo chce ten temat zamykać? Poza tym czy tekst 'mało kogo obchodzi to, co myślisz' jest obraźliwy? Jedyne negatywne emocje to idiotyczna próba zlikwidowania tematu. I przeciw temu protestuję.

nie obraźliwe lecz zdecydowanie nie na miejscu i nie pasujace do Ciebie i tyle, wolę Twoje konstruktywne uwagi i spostrzeżenia, a co do zamykania tematu to się zgadzam, że nie ma takiej potrzeby

temat kos już wiele razyy był tu powodem wielu mniej lub bardziej burzliwych dyskusji,

wiec nadal twierdzę że wzbudza wiele skrajnych, czesto negatywnych emocji, co nie znaczy, że ma byc zamkniety

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak się kończy wojowanie z nożem. Temat od początku wzbudzał sporo kontrowersji nie mówiąc już o samej ustawce.

Mysle że admin powinien zakończyć ten temat zanim nie dojdzie do takich ustawek graczy z forum w 'realu'.

A ja myśle, że powinieneś nie pisać więcej takich śmieci chyba że musisz sobie nabic kilka postów. Jak masz pisac takie bzdury to lepiej wogóle się nie wypowiadaj. Każdy tutaj wyrażał do tej pory opinie na temat kosowania a ty wyskakujesz z dupy, że będziemy się ustawiać w realu. Człowieku gdzie tu twoje myślenie?? Chyba że tylko do tego chcesz kogoś zachęcić....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie obraźliwe lecz zdecydowanie nie na miejscu i nie pasujace do Ciebie i tyle, wolę Twoje konstruktywne uwagi i spostrzeżenia

Dziękuję.

temat kos już wiele razyy był tu powodem wielu mniej lub bardziej burzliwych dyskusji,

wiec nadal twierdzę że wzbudza wiele skrajnych, czesto negatywnych emocji, co nie znaczy, że ma byc zamkniety

Najdziwniejsze jest to, że ci, u których wzbudza tyle negatywnych emocji tak naprawdę nie mają nic do powiedzenia. Najczęściej to oni próbują zdeprecjonować czy ośmieszyć a gdy zaczyna się ich punktować udają, że tego nie widzą i milczą. Wciąż nie potrafię zrozumieć dlaczego dźganie nożem jest dla niektórych nie do zaakceptowania. Ale w sumie co tu się dziwić skoro chcieliby aby wszyscy robili to samo i tak, jak to 'powinno' się robić. Niestety nie pomyślą o tym, że gdyby wszyscy postępowali właśnie tak to nikt by w BC2 nie grał bo nikt by go nie wymyślił, nie byłoby konsol, TV itd. Dalej siedzielibyśmy w jaskiniach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i milczą.

Podyskutuj sobie z ośmiolatkiem, zawsze będzie miał argumenty i do końca będzie przekonany o swojej nieskończonej mądrości. Tak mniej więcej ma się to do nas... jakiekolwiek różnice nie wchodziłyby w rachubę. Dyskusję z Tobą już przerabiałem i na końcu dowiedziałem się, że masz jakieś wiadomości o mojej potencji. Zatem jak już napisałem. Wygrałeś! Nie mam argumentów! To już koniec!

Rozumiem, że nie potrafisz nie odpisać, ale będziesz musiał niestety nauczyć bawić się samemu.

Edytowane przez tank-mania
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trochę się wtrącę...

Ja też kupiłem grę,żeby się bawić.Chyba 99% ludzi tak postąpiło...

I (choć mam więcej niż przytoczone 40 lat) "zabijam" w grze nie po to,żeby sobie dzieciństwo zrekompensować (miałem udane).Ale gra bez zasad jest jednocześnie bez sensu.Wspólczujesz osobie,która stosuje w grze zasady z życia codziennego?Stosować zasady tylko w turnieju lub dla premii i wypłaty?Chyba nie rozumiem...Puścić wodze fantazji,żeby wkurwić 24 graczy i mieć z tego frajdę? Coraz mniej rozumiem...

Wszystko da się wytłumaczyć,ale trochę to smutne,że "normalna" gra już nie wystarcza...

Ja nie napisałem tego żeby kogoś obrazić. Chciałem tylko zobrazować że koleś nie ma racji. Są różni gracze, z różnych powodów grają z zasadami lub bez. Powycinałeś zdania z wypowiedzi i dziwisz się że nie mają sensu.

Jak najbardziej gram normalnie, parę godzin już dziś grałem i grałem z zasadami ale i sprzedawałem kosy jak ktoś mnie drażnił. Ale lubię także robić se jaja bo akurat raz kiedyś mi się zachce. Z tymi premiami i turniejami chodziło mi o to że niektórym się miesza gra i rzeczywistość a to już nie dobrze, i że trzeba brać po uwagę że każdy anonimowy gracz ma gdzieś co my myślimy i jak chcemy grać w danym momencie.

Pozdrawiam

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podyskutuj sobie z ośmiolatkiem, zawsze będzie miał argumenty i do końca będzie przekonany o swojej nieskończonej mądrości. Tak mniej więcej ma się to do nas... jakiekolwiek różnice nie wchodziłyby w rachubę. Dyskusję z Tobą już przerabiałem i na końcu dowiedziałem się, że masz jakieś wiadomości o mojej potencji. Zatem jak już napisałem. Wygrałeś! Nie mam argumentów! To już koniec!

Naprawdę uważałem Cię za gościa na poziomie. Niestety jak widać grubo się pomyliłem. Od teraz 'Cię' zamieniam na 'cię' i zaczynam traktować twoje wypowiedzi jako niegroźną egzotykę. :down: :down: :down:

Rozumiem, że nie potrafisz nie odpisać, ale będziesz musiał niestety nauczyć bawić się samemu.

Skoro dopisałeś to ja także edytuję:

Naprawdę nie musisz się martwić. To, że nie masz nic do powiedzenia udowodniłeś już wcześniej. To, że brak ci klasy w poprzednim poście. Potrafisz tylko biadolić, oskarżać i ośmieszać. A kiedy czujesz się totalnie bezbronny rzucasz 'EOT' i mówisz 'baw się sam'. Możesz być pewny, że razem bawić się nie będziemy bo jeżeli kiedykolwiek pokuszę się o skomentowanie jakiegoś twojego posta (w którym zapewne albo będziesz chciał kogoś ośmieszyć albo znów ponarzekać) to będzie to jedynie śmiech. :down: :down: :down:

Edytowane przez holis
  • Like 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To ja też mogę zagrać tylko będe troche później bo rodzice na TV :pardon:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To ja też mogę zagrać tylko będe troche później bo rodzice na TV :pardon:

2:20 a Ciebie ciągle nie ma :tongue:

Rodzice to już chyba jakieś 'fikołki' oglądają :whistling:

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2:20 a Ciebie ciągle nie ma :tongue:

Rodzice to już chyba jakieś 'fikołki' oglądają :whistling:

Przepraszam, zawiodłem ale ojciec BOKS chciał pooglądac :teehee:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam, zawiodłem ale ojciec BOKS chciał pooglądac :teehee:

A mówiłem Ci Lewy kup sobie drugi telewizor :teehee:

Albo jak chcesz pożyczę Ci swojego oldschoolowego telebimka :laugh::whistling:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja chętnie wezmę udział w ustawce :)

PSN ID : KacpErCzAk

Edytowane przez KacpErCzAk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko żeby zebrać jakichś fajnych ludzi, żeby nie było, że w plecy będziemy dostawać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale wy macie problemy...... ustawka na kosy to ustawka na kosy..... nie ogarniasz co sie dzieje to dostajesz w plecy proste....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie ogarniasz co sie dzieje to dostajesz w plecy proste....

W jakim sensie "nie ogarniam"? Chodzi mi o to, żeby nikt mnie nie obiegał, żeby wbić kosę, bo taka ustawka nie ma sensu. Może byś się podłączył do ustawki? :rolleyes:

To co, dzisiaj ustawka? Jutro niestety nie będę mógł, bo wymieniam się na kilka dni z kolegą BC2 na Black Ops.

Edytowane przez kuba105000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.