tank-mania 252 Posted March 3, 2011 Holek, Holek jak zwykle będziesz pisał aż interlokutorowi się znudzi. Nie chce mi się bawić w "argumenty na siłę". Wygrałeś, masz ostatnie słowo! 1 Share this post Link to post Share on other sites
holis 139 Posted March 3, 2011 Holek, Holek jak zwykle będziesz pisał aż interlokutorowi się znudzi. Nie chce mi się bawić w "argumenty na siłę". Wygrałeś, masz ostatnie słowo! Nie chodzi o to, że się znudzi. Po prostu zabrakło Ci argumentów. Chciałem dojść z Tobą do konsensusu ale twardo trzymasz się swojej wersji ograniczając innym prawo do grania. Jeżeli ktoś biega ze scyzorykiem to jest dla Ciebie 'podgraczem'. Nie potrafisz uargumentować swojej tezy w żaden logiczny sposób poza zwykłym 'bo tak się nie powinno grać'. Próbujesz narzucać innym swój styl wmawiając przy okazji, że tak trzeba, że inaczej nie wypada. Wiem, że trudno sobie to wyobrazić ale są ludzie, którzy nie dają zamykać się w banalne schematy. I uwierz mi nie są to zboczeńcy i dewianci. 2 Share this post Link to post Share on other sites
xMAFIA_PLxTOMASZ 153 Posted March 3, 2011 (edited) Cala prawda o kosach w bad company 2 :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: 0:22 wygrywa wszystko Edited March 3, 2011 by xMAFIA_PLxTOMASZ Share this post Link to post Share on other sites
tank-mania 252 Posted March 3, 2011 Po prostu zabrakło Ci argumentów. Taaaaaaak Holuś, przejrzałeś mnie na wylot! PS. Tak z ciekawosci. Kiedy ostatni raz przyznałeś komuś rację? Możesz się pomylić o 20 lat. 1 Share this post Link to post Share on other sites
holis 139 Posted March 3, 2011 Taaaaaaak Holuś, przejrzałeś mnie na wylot! PS. Tak z ciekawosci. Kiedy ostatni raz przyznałeś komuś rację? Możesz się pomylić o 20 lat. W przeciwieństwie do Ciebie potrafię zmieniać zdanie pod wpływem przekonywujących, logicznych argumentów. I robię to stosunkowo często. Skoro pytasz to powiem Ci, że ostatni raz zmieniłem zdanie i przyznałem komuś rację np. dzisiaj. Ty jednak nie masz żadnych argumentów a do moich się nie ustosunkowujesz tylko próbujesz mnie zdeprecjonować. Technika może i skuteczna ale w piaskownicy albo na Wiejskiej. 1 Share this post Link to post Share on other sites
lewy10 20 Posted March 3, 2011 (edited) Reasumując: Tank-mania chce sobie pograc według ''ogólnie przyjętych zasad'' (dla mnie to absurd :thumbsup: ) i nie lubi jak ktoś biega za kosami po mapie ''psując'' innym graczom rozgrywkę :pardon: Edited March 3, 2011 by lewy10 Share this post Link to post Share on other sites
tank-mania 252 Posted March 3, 2011 (dla mnie to absurd :thumbsup: ) Dlaczego uważasz, że to absurdalne? Wchodząc do rozgrywki na "oślep" często tak toczy się gra. Share this post Link to post Share on other sites
zaizu_5 19 Posted March 3, 2011 Zgadzam się z Tobą Tank-mania w stu procentach. Holek co do rozgrywki może wnosić nożownik który zdobędzie 4 dogtagi i padnie 100 razy?? Share this post Link to post Share on other sites
jaceksl1 11 Posted March 3, 2011 Ja powiem tylko tyle: Jeżeli ktoś ma ochotę grać jak wszyscy to gra, jeżeli chce pokosić to kosi. Wymiana argumentów i kłótnie nie dają nic, bo tyle ilu jest graczy tyle jest stylów gry. Niektórzy grają drużynowo inni sami biegają itp itd. Ale reasumując wasze wypowiedzi, mogę dodać to że ja jako osoba z własną wolą będę kosił albo grał normalnie kiedy mi się za chce bo to gra jest tylko, ma odprężać, bawić. Czasem obserwując rozmowy na forum wydaje mi się że niektórym pozacierały się granice. Każdy robi to co chce. Kultura, wychowanie, czy to symulator czy nie nie znaczy nic dla casualowego gracza który ma własny umysł i chce porobić to na co ma ochotę, Bo na tym to polega aby być dzieckiem i robić to co się chce. Przez całe życie znajdzie się ktoś żeby mówić jak wolno a jak nie. To moje zdanie. Więc opowiadam się za Hołkiem. Ale jestem obiektywnym obserwatorem. 1 Share this post Link to post Share on other sites
lewy10 20 Posted March 3, 2011 Ale większość graczy tych ''zasad'' nie przestrzega albo udaje że przestrzega. Zawsze znajdzie się ktoś kto ma zasady w dupie. Wejdziesz na random to zawsze znajdzie się kamper który ma gdzieś, że Ty się starasz, próbujesz walczyć według zasad, chcąc przy tym dobrze się bawić (w końcu po to chyba gramy??). Pomijając kampera ile razy zdarzało się, że nawet na randomowym serwerze był gośc w Twoim teamie który albo podkładał C4 pod swoją pakę albo zabijał swoich(hardcore). Takich przykładów jest dużo...Wrzucasz kosiarzy do tego samego worka który ja wymieniłem ale ja grając na kosy jestem w stanie być środku tabeli nie psuję rozgrywki Tobie ani innym bo przecież gram zespołowo, zabijam przeciwników, tickety lecą i wszyscy są zadowoleni. Nożownik wykazuje się nie raz większymi umiejętnościami niż gracz który gra ''normalnie''. A jeśli jesteś w miarę ogarniety to nożownika bardzo łatwo zatrzymać-bynajmniej mi się tak wydaje :thumbsup: Każdy robi to co chce. Kultura, wychowanie, czy to symulator czy nie nie znaczy nic dla casualowego gracza który ma własny umysł i chce porobić to na co ma ochotę, Bo na tym to polega aby być dzieckiem i robić to co się chce. Przez całe życie znajdzie się ktoś żeby mówić jak wolno a jak nie. Dokładnie, jeden ustąpi miejsca w autobusie bo takie są ''nie pisane zasady'' a drugi pomyśli po co? Mi jest wygodnie niech drugi postoi ja też nie raz stałem i kółko się zamyka. Pozostaje więc grać wszystkim razem bo liczy się dobra zabawa a zawsze można nacisnąć :select: i nie męczyć się z innymi :thumbsup: 3 Share this post Link to post Share on other sites
tank-mania 252 Posted March 3, 2011 Każdy robi to co chce. Kultura, wychowanie, czy to symulator czy nie nie znaczy nic dla casualowego gracza który ma własny umysł i chce porobić to na co ma ochotę, Bo na tym to polega aby być dzieckiem i robić to co się chce. Przez całe życie znajdzie się ktoś żeby mówić jak wolno a jak nie. Toteż ja nic nikomu nie bronię tylko wyrażam swoje zdanie. Każdy ma swój umysł i sam decyduje jak daleko może się posunąć w "zabawie". Jeżeli ktoś uważa, że "bycie dzieckiem" upoważnia do egoizmu i nie liczenia się z innymi to ja mogę tylko współczuć... jemu lub sobie. Mnie wychowano inaczej. Ktoś mi wmówił, że bez znaczenia czy w zabawie czy w poważnym życiu nie jestem sam i muszę się dostosować do zasad które obowiązują. Również to, że nie można się dobrze bawić cudzym kosztem, ale pomimo, że było to dawno pamiętam z dzieciństwa dzieci które deptały piaskowe babki zrobione przez inne dzieci. W sumie takie deptanie to przednia zabawa i każdy robi to co chce. Piszesz, że przez całe życie ktoś poucza, a ja sobie myślę, że widocznie pouczany sam nie potrafi zrozumieć co wypada, a co nie. Wrzucasz kosiarzy do tego samego worka który ja wymieniłem Nie kosiarzy tylko oszołomów biegających w kółko po skalpy i nie interesujących się po co jest rozgrywka. Zresztą jaki jest pożytek z kogoś kto gra tylko kosą? OK, wpadasz do chaty a tam ktoś stoi w oknie to kosa. Sam tak robię, bo jest pod ręką. Ale gonienie za kimś pół mapy ma pomóc drużynie? Za ten czas zastrzelisz dziesięciu. Kosa to broń jak każda inna pod warunkiem, że się ją dostosowuje do sytuacji, a nie sytuację dostosowuje do kosy. Po to są ustawki żeby się wyżyć, ale widzę, że później wielu przenosi swoje pragnienia zemsty do normalnych rozgrywek. Ale większość graczy tych ''zasad'' nie przestrzega albo udaje że przestrzega. Zawsze znajdzie się ktoś kto ma zasady w dupie. Często, ale nie zawsze. Szczególnie wchodząc na chybił trafił stwierdzam, że niestety gra się dużo lepiej. Przez te pitolenia o kosach na forum zrobiło się tak przy grze ze znajomymi, że ciągle ktoś komuś chce udowodnić swoją wyższość w koszeniu. I nawet jak moi znajomi są OK to już jest taki łańcuszek znajomości, że problemem jest na takich nie trafić. Kiedyś było fajnie popitolić przy grze, a teraz tylko jedno. Horror jakiś. 1 Share this post Link to post Share on other sites
KrisPora_PL 145 Posted March 4, 2011 A do czego służą? I dlaczego skoro Ciebie ten 'wyścig' nie dotyczy biegasz za mną jak tylko masz okazję? :whistling: z tego co wiem to do rozpoznawania zmarłych - oczywiscie w realu, :thumbsup: nie denerwuje mnie też jako takie nożownictwo, jak ktoś umie i lubi grać nożem to czemu nie, irytuje mnie cała otoczka z tym zwiaząna, mam na myśli w szczególności to wszystko co można wyczytać w powyższych postach - kłótnie, wyzwiska i udowadnianie kto jest lepszy, często słyszę też te wyzwiska w grze grając akurat z nożownikiem w team ( i to nie są delikatne przytyki, ale wulgarne i obraźliwe teksty), nie generalizuję, ale jest tak dość często Co do biegania za Tobą to chyba pomyliłeś mnie z kimś innym, bardzo rzadko używam noża, a tym bardziej nie biegam za kimś:pardon: Share this post Link to post Share on other sites
xMAFIA_PLxTOMASZ 153 Posted March 4, 2011 Bledne kolo ale macie problemy jak hu................jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj ja wbijam teraz kosy w zombi i jest zajebiscie polecam Ciekawy ten call?? Share this post Link to post Share on other sites
holis 139 Posted March 4, 2011 (edited) Zgadzam się z Tobą Tank-mania w stu procentach. Holek co do rozgrywki może wnosić nożownik który zdobędzie 4 dogtagi i padnie 100 razy?? Taki 'nożownik' zdecydowanie nic nie wniesie. Ale jak ktoś w obronie skosi 34 osoby na pierwszej bazie to odwala prawie połowę roboty, prawda? Nie kosiarzy tylko oszołomów biegających w kółko po skalpy i nie interesujących się po co jest rozgrywka. Zresztą jaki jest pożytek z kogoś kto gra tylko kosą? OK, wpadasz do chaty a tam ktoś stoi w oknie to kosa. Sam tak robię, bo jest pod ręką. Ale gonienie za kimś pół mapy ma pomóc drużynie? Tank-mania to o kogo Ci w końcu chodzi? Może wymień nicki, bo skoro nie chodzi Ci o 'kosiarzy' tylko o 'oszołomów biegających w kółko po skalpy' to zupełnie nie rozumiem o kim mówisz. Znam jedną taką osobę. I zaraz się okaże, że cała ta dyskusja jest zupełnie bezprzedmiotowa bo nie wyraziłeś się dość jasno na samym początku. Kosa to broń jak każda inna pod warunkiem, że się ją dostosowuje do sytuacji, a nie sytuację dostosowuje do kosy. Zgadzam się w 100%. Tylko dlaczego nie możesz zrozumieć, że np. Dave czy ja potrafimy używać noża lepiej niż niejeden karabinu? Skoro mam kogoś w zasięgu to nie walę do niego z NS2000 tylko wbijam mu nóż między żebra. I tyle. A robimy to na tyle sprawnie, że praktycznie zawsze otwieramy tabelę wyników i K/D ratio mamy powyżej 1. Dlatego za cholerę nie rozumiem dlaczego próbujesz nas ograniczać wmawiając nam i wszystkim innym, że tak nie można? Nikt z nas nie biega pół mapy (znam tylko jednego takiego) żeby kogoś dopaść. To niedorzeczne. Aha i jeszcze jedno: gdyby któryś z nas używał tylko noża i biegał jak oszołom za skalpami to czy mielibyśmy w sumie po 17 mln punktów i praktycznie wszystkie platyny? Ja na 71,5 tysiąca zabić jedynie 5,7 tysiąca osób zadźgałem. To niecałe 8%! Żeby było bardziej obrazowo: koszę co 12-13 osobę!!! Może skoro nie trafiają do Ciebie normalne argumenty trafi do Ciebie ta statystyka. Edited March 4, 2011 by holis 1 Share this post Link to post Share on other sites
jaceksl1 11 Posted March 4, 2011 (edited) Toteż ja nic nikomu nie bronię tylko wyrażam swoje zdanie. Każdy ma swój umysł i sam decyduje jak daleko może się posunąć w "zabawie". Jeżeli ktoś uważa, że "bycie dzieckiem" upoważnia do egoizmu i nie liczenia się z innymi to ja mogę tylko współczuć... jemu lub sobie. Mnie wychowano inaczej. Ktoś mi wmówił, że bez znaczenia czy w zabawie czy w poważnym życiu nie jestem sam i muszę się dostosować do zasad które obowiązują. Również to, że nie można się dobrze bawić cudzym kosztem, ale pomimo, że było to dawno pamiętam z dzieciństwa dzieci które deptały piaskowe babki zrobione przez inne dzieci. W sumie takie deptanie to przednia zabawa i każdy robi to co chce. Piszesz, że przez całe życie ktoś poucza, a ja sobie myślę, że widocznie pouczany sam nie potrafi zrozumieć co wypada, a co nie. Powiem tyle. Kupiłem tą grę żeby się bawić. Jeżeli mam chęć zrobić coś dziecinnego to robię to i żadne pieprzenie mi zabawy nie zniszczy. Ja współczuję osobą które do gry stosują zasady z życia codziennego, to nie turniej, nie dostaniesz wypłaty ani premii, znajomi są tylko wirtualni, skąd mam wiedzieć że nie jesteś 40letnim kolesiem który zabija wszystkich w grze żeby sobie dzieciństwo zrekompensować. Owszem trzeba się dostosowywać ale na swój sposób, trzeba myśleć i robić rzeczy takie które pokazują że jesteśmy sobą a nie ogółem za którym idziemy jak ciemna masa bo tak robią inni. Owszem należę do różnych grup społecznych i utożsamiam się z nimi, ale jeżeli coś mi nie pasuje to jawnie to skrytykuję i pokarzę. W życiu chodzi o coś więcej niż patrzenie na innych i zastanawianie się co wypada a co nie, co powiedzą inni jak zrobię coś co im się nie spodoba. Jeżeli chcesz żyć za innych, za spojrzeniami innych, za kurtyną własnego siebie to spoko. Ale nie gadaj mi że nie potrafię zdecydować co wypada a co nie albo o wychowaniu, a tym bardziej to że współczujesz mi za moje poglądy. Dla mnie to co robię ma być moje a nie kogoś innego, podrobione, skopiowane. Chcę żyć a nie przeżyć bo tak wypada. Powtarzam jeszcze raz to gra a nie życie, i kultura wychowanie i inne rzeczy mają się nijak do tego co ludzie wyrabiają podczas grania. Można puścić wodze fantazji i głupoty po to właśnie żeby wkurwić 24 graczy i mieć z tego frajdę. Takich graczy też widziałem. Edited March 4, 2011 by jaceksl1 1 Share this post Link to post Share on other sites
tank-mania 252 Posted March 4, 2011 Zgadzam się w 100%. Tylko dlaczego nie możesz zrozumieć, że np. Dave czy ja potrafimy używać noża lepiej niż niejeden karabinu? Skoro mam kogoś w zasięgu to nie walę do niego z NS2000 tylko wbijam mu nóż między żebra. I tyle. A gdzie ja napisałem, że chodzi mi o Ciebie lub Dava? Przeczytałeś w tym co piszę "nożownik" i resztę sobie dopowiedziałeś. Nie będę nikogo szkalował personalnie bo nie jest to w moim zwyczaju, ale ja takich znam kilku. Zresztą i na to zwróć uwagę szczególnie. Wystarczy jeden i kilku którzy zaraz chcą go ukarać! Jesteś w stanie obiektywnie stwierdzić co się dzieje jak jest ten jeden? Wytrzymujesz taką presję debila? Potrafisz udawać, że go nie widzisz i olewać? Sprzeda kilka kos, wyśle kilka wiadomości i co się dzieje? Jeżeli cały naród wie, że jest debil to jakim cudem ten debil gra z innymi? Wszyscy wiedzą, ale w najomych jest, a u mnie już nie. Nie chce mi się już pierdzielić w kółko tego samego, albo zrozumiesz, albo nie. Z mojej strony EOT. Powtarzam jeszcze raz to gra a nie życie, i kultura wychowanie i inne rzeczy mają się nijak do tego co ludzie wyrabiają podczas grania. Można puścić wodze fantazji i głupoty po to właśnie żeby wkurwić 24 graczy i mieć z tego frajdę. Takich graczy też widziałem. En veux-tu en voila, ale skoro Ty masz prawo do wkurwiania innych to ja sobie uzurpuję prawo do krytykowania tego publicznie i wyrażania swojej negatywnej opinii. Share this post Link to post Share on other sites
Arthur 2 Posted March 4, 2011 Tak się kończy wojowanie z nożem. Temat od początku wzbudzał sporo kontrowersji nie mówiąc już o samej ustawce. Mysle że admin powinien zakończyć ten temat zanim nie dojdzie do takich ustawek graczy z forum w 'realu'. Share this post Link to post Share on other sites
jaceksl1 11 Posted March 4, 2011 En veux-tu en voila, ale skoro Ty masz prawo do wkurwiania innych to ja sobie uzurpuję prawo do krytykowania tego publicznie i wyrażania swojej negatywnej opinii. A gdzie jest napisane że ja tak robię? Ja tylko podaje swoje zdanie, że zgadzam się z Hołkiem. Iż każda osoba ma prawo robić co chcę. I tak będzie zawsze. A twoje "nie" i brak argumentów nic nie zmienią. Gram by się bawić i jeżeli czasem sprzedaje kosy albo gram normalnie to tylko dlatego, że albo gram z kimś kogo szanuję i chcę dać innym porządną rozgrywkę albo dlatego że akurat mam na to ochotę. Świat ten wirtualny jak i ten realny nie jest taki jak Ty przedstawiasz. Że powiesz "nie" i będzie tak jak mówisz, albo że będziesz robił jak wszyscy i będzie ok. Zawsze znajdzie się ktoś kto chce sam zrobić coś po swojemu. Można krytykować i gadać, ale nie zmieni to faktu że nie masz racji. Bo miałeś akurat ochotę mieć inne zdanie niż ktoś. 1 Share this post Link to post Share on other sites
holis 139 Posted March 4, 2011 (edited) A gdzie ja napisałem, że chodzi mi o Ciebie lub Dava? Przeczytałeś w tym co piszę "nożownik" i resztę sobie dopowiedziałeś. Ano tu: Jeszcze nie widziałem żeby coś wyzwalało tyle negatywnych emocji co dogtagi. Nie dosyć, że przez nie użyszkodnicy psują grę innym to żrą się między sobą. Dogtagi to był niewątpliwy błąd DICE! A to tekst w odpowiedzi na wymianę zdań prowadzoną przeze mnie i Tomasza więc dotyczy MNIE. Nazwałeś mnie 'użyszkodnikiem' i w domyśle w toku dalszej dyskusji 'oszołomem biegającym za skalpami'. Teraz odwracasz kota ogonem. I gdzie tu jakaś konsekwencja? Nie będę nikogo szkalował personalnie bo nie jest to w moim zwyczaju, ale ja takich znam kilku. :rofl: Jesteś w stanie obiektywnie stwierdzić co się dzieje jak jest ten jeden? Wytrzymujesz taką presję debila? Potrafisz udawać, że go nie widzisz i olewać? Sprzeda kilka kos, wyśle kilka wiadomości i co się dzieje? Jak to co się dzieje? Nic. A co ma się dziać? Dodaj go do zablokowanych i nawet nie będziesz wiedział, ze Ci wysyła wiadomości. Jeżeli cały naród wie, że jest debil to jakim cudem ten debil gra z innymi? Wszyscy wiedzą, ale w najomych jest, a u mnie już nie. To pogadaj ze swoimi znajomymi. Albo ich zmień. Nie chce mi się już pierdzielić w kółko tego samego, albo zrozumiesz, albo nie. Zdaje się, ze Ty sam nie rozumiesz. Już kilkukrotnie gmatwałeś się w swoich 'wywodach'. En veux-tu en voila, ale skoro Ty masz prawo do wkurwiania innych to ja sobie uzurpuję prawo do krytykowania tego publicznie i wyrażania swojej negatywnej opinii. Jacek nie pisał o sobie. Pisał o tym, że niektórzy tak grają. Z tych nerwów już dokładnie nie czytasz Tak się kończy wojowanie z nożem. Temat od początku wzbudzał sporo kontrowersji nie mówiąc już o samej ustawce. Mysle że admin powinien zakończyć ten temat zanim nie dojdzie do takich ustawek graczy z forum w 'realu'. Chyba żartujesz! Po pierwsze mało kogo obchodzi to, co myślisz a po drugie niby dlaczego temat miałby zostać zamknięty? Czy ktoś tu kogoś obraża, ubliża albo w inny sposób łamie regulamin? Prowadzimy tu ożywioną dyskusję na temat używania jednej z broni w BC2. Jeżeli ci się to nie podoba to nie musisz tego czytać. Temat jest jak najbardziej odpowiedni bo dotyczy noży więc w czym widzisz problem? Albo lepiej nie odpowiadaj.. Edited March 4, 2011 by holis 1 Share this post Link to post Share on other sites
portek 142 Posted March 4, 2011 (edited) Zróbcie sobie kolejkę: jeden rządek z prawej drugi z lewej i pierwszy z rządku idzie na pojedynek. Który wygra zostaje który przegra idzie na koniec rządku. Każdy stanie po tej stronie rządku co mu odpowiada :pardon: @holek_ zbierz ekipę na żniwa ja się piszę na reportera proponuję mapkę Valparaiso 4 x m-com = 300 kos i tak jak piszę @mrowa607 rządek albo dwa by skrócić kolejkę 1 vs 1,i proponuję nie robić żadnych ograniczeń dla nowych - wszystko będzie nagrane,zepsuje zabawę to wszyscy będą widzieć jaki z niego noob :laugh: Składy po 11 + reporter w stroju odróżniającym się od innych :laugh: resztę szczegółów trzeba ustalić. Edited March 4, 2011 by portek Share this post Link to post Share on other sites
KrisPora_PL 145 Posted March 4, 2011 cyt. " mało kogo obchodzi to, co myślisz " Właśnie o tego typu negatywne emocje chodzi mi krytykujac całą kwestię noży, właśnie w tym ja widzę problem Share this post Link to post Share on other sites
DizzY-WolF 32 Posted March 4, 2011 Nożownik wykazuje się nie raz większymi umiejętnościami niż gracz który gra ''normalnie''. Taa, jasne. Share this post Link to post Share on other sites
xMAFIA_PLxTOMASZ 153 Posted March 4, 2011 (edited) A wszystko sie zaczelo od wyrazenia swojej negatywnej opini na temat dogtagow :thumbsup: :thumbsup: Lepiej przytaknac i skonczyc to bledne kolo Edited March 4, 2011 by xMAFIA_PLxTOMASZ Share this post Link to post Share on other sites
holis 139 Posted March 4, 2011 @holek_ zbierz ekipę na żniwa ja się piszę na reportera proponuję mapkę Valparaiso 4 x m-com = 300 kos i tak jak piszę @mrowa607 rządek albo dwa by skrócić kolejkę 1 vs 1,i proponuję nie robić żadnych ograniczeń dla nowych - wszystko będzie nagrane,zepsuje zabawę to wszyscy będą widzieć jaki z niego noob :laugh: Składy po 11 + reporter w stroju odróżniającym się od innych :laugh: resztę szczegółów trzeba ustalić. Kurcze portek to zbierz ekipę Ja tam nie mam zamiaru organizować kolejnej ustawki 12 vs 12. cyt. " mało kogo obchodzi to, co myślisz " Właśnie o tego typu negatywne emocje chodzi mi krytykujac całą kwestię noży, właśnie w tym ja widzę problem A nie zauważasz, że gość wyskakuje z tekstem 'niech admin zamknie ten temat'? Jakie są argumenty za tym aby ten temat zamknąć? Nikt nie łamie regulaminu. Nikt nie zadaje po sto razy idiotycznych pytań 'gdzie moje staty'. Więc wytłumacz mi proszę dlaczego jakiś kolo chce ten temat zamykać? Poza tym czy tekst 'mało kogo obchodzi to, co myślisz' jest obraźliwy? Jedyne negatywne emocje to idiotyczna próba zlikwidowania tematu. I przeciw temu protestuję. Taa, jasne. Lolu nikt nie pisze o Tobie. Zwróć uwagę np na filmiki Dave`a i powiedz mi, że nie ma większego skilla waląc tylko nożem niż ci, których kroi. Przecież grasz z nami bardzo często i doskonale widzisz jak to wygląda :thumbsup: A wszystko sie zaczelo od wyrazenia swojej negatywnej opini na temat dogtagow :thumbsup: :thumbsup: Lepiej przytaknac i skonczyc to bledne kolo Zaczęło się od nazwania nas 'użyszkodnikami' a potem 'oszołomami'. Mi to ubliża. Share this post Link to post Share on other sites