BrzozaLuk 876 Napisano 5 Marzec 2011 (edytowane) Siedziba klubu znajduje się na Oahu, na malowniczych wzgórzach wygasłego wulkanu. Malowanie bojowe na aucie: projekt by kremulek Lista klubowiczów: 1. janki41 - upierdliwy, nawiedzony (i co tylko sobie tam jeszcze wymyślicie) prezes klubu 2. ProfesorResor - twórca, założyciel i prezes klubu na wieki wieków 3. brzozalukpl - sekretarek forumowy klubu 4. kremulek - wariat za kółkiem 5. Edi022 - wariat za kółkiem 6. Grimdar - szkółka ujeżdzania byków 7. mario1212 - TU SĄ PIENIĄDZE !! 8. timetoshake_PL - szkółka ujeżdzania byków 9. Showon23 - szkółka ujeżdzania byków 10. kamiil65 - szkółka ujeżdzania byków 11. fs_CrazyArek - szkółka ujeżdzania byków 12. dj_slavek - wariat za kółkiem 13. Patrickosan - wariat za kółkiem 14. tata_arek - ale o co chodzi ? 15. danio215 - chyba funfel ediego 16. Daros888 - nasz młody wilczek, ale skutecznie kąsający 17. amber257124 - skarbonka 18. ex_devil - świeża krew 19. sadurx - świeża krew 20. OKMAN_ - wyjadacz zapasów piknikowych Dostęp do 3 poziomu klubu będzie dostępny tylko po otrzymaniu zaproszenia, więc jeśli są chętni proszę o ponowne zgłoszenie w tym temacie. Minimalny poziom gry do wstąpienia do klubu to poziom 30. Headset (bądź mikrofon z PLAYSTATION Eye) nie wymagany, ale bardzo wskazany. W ramach psychoterapeutycznych fascynacji, Janki poleca utwor muzyczny, ktory pozytywnie nastroic ma do clubowej jazdy :D Temat klubowy, pierwszy post stale aktualizowany. Edytowane 16 Czerwiec 2011 przez BrzozaLuk 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Profesor Resor 11 Napisano 5 Marzec 2011 (edytowane) OK. Ja znalazłem takie fajne miejsce na Hawajach na wzgórzu zaraz obok morza, fajna miejscówka, fajny dojazd i gwarantowany przepiękny widok Edytowane 17 Marzec 2011 przez Profesor Resor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kremulek 52 Napisano 5 Marzec 2011 (edytowane) Porządek musi być :) Jakbyście mieli jakieś niepotwierdzone miejsce to się piszę (pisałem wcześniej w temacie, że również chętny jestem, ale to było dawno) ;) Ewentualnie wpiszcie mnie na listę na drugi poziom :ninja: Edytowane 5 Marzec 2011 przez kremulek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Profesor Resor 11 Napisano 5 Marzec 2011 Porządek musi być :) Jakbyście mieli jakieś niepotwierdzone miejsce to się piszę (pisałem wcześniej w temacie, że również chętny jestem, ale to było dawno) ;) Ewentualnie wpiszcie mnie na listę na drugi poziom :ninja: Możliwe, że nie będziesz musiał czekać aż dobijemy 2 poziom klubu bo koosa666 chyba nie będzie grać online tak przynajmniej pisał w temacie TDU. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
esqiro 1 Napisano 5 Marzec 2011 (edytowane) Można się zapisać na listę rezerwową ? ;) Edytowane 5 Marzec 2011 przez esqiro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Profesor Resor 11 Napisano 5 Marzec 2011 Raczej tak musisz poczekać aż będzie BrzozaLuk i on Cię wtedy wpisze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krypto 93 Napisano 5 Marzec 2011 Widzę, że lista członków została już sporządzona. :thumbsup: Co do lokalizacji naszego klubu to mi osobiście jest to obojętne(ufam, że dokonacie dobrego wyboru ). Z tego co pamiętam(pisał o tym bodajże "BrzozaLuk") w klubie będzie można pełnić różne funkcje(np. skarbnik) więc tym trzeba będzie się zająć jak zostanie to w 100% potwierdzone. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
janki41 31 Napisano 5 Marzec 2011 To i ja się piszę na listę rezerwową :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrzozaLuk 876 Napisano 5 Marzec 2011 Masz na mysli ten klub co jest w sumie niedaleko latarni? Oahu mysle jest lepsze z jednego wzgledu, miaje utrzymania dystansu czy jazdy za liderem beda tam o wiele prostsze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koosa58362 19 Napisano 5 Marzec 2011 Też wolałbym Oahu, Ibiza urzekła mnie klimatem, ale jest mniejsza i ogólnie mniej się tam dzieje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kremulek 52 Napisano 5 Marzec 2011 Możliwe, że nie będziesz musiał czekać aż dobijemy 2 poziom klubu bo koosa666 chyba nie będzie grać online tak przynajmniej pisał w temacie TDU. No to dobrze ;) - dajcie jakiś termin potwierdzenia i będzie wiadomo. Co do lokalizacji to Oahu również wydaje mi się lepszą opcją - znacznie więcej możliwości. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Profesor Resor 11 Napisano 5 Marzec 2011 No to wyspa wybrana, jeszcze tylko dokładna miejscówka i potwierdzenie czy mam być tym założycielem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krypto 93 Napisano 5 Marzec 2011 Jak dla mnie niema wątpliwości, że powinieneś być założycielem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Profesor Resor 11 Napisano 6 Marzec 2011 (edytowane) Miejsce na O'ahu o którym wspminałem znajduje się w takim jakby kraterze wjeżdża się tam tunelem nie wiem jak to dokładniej opisać. Macie zdjęcie Trzeba ustalić jeszcze tego skarbnika i sekretarza. Ja proponuje BrzozaLuk i Krypto na te stanowiska. Wy tylko ustalicie na jakie z tych dwóch stanowisk się piszecie. Co Wy na to ?:thumbsup: Edytowane 6 Marzec 2011 przez Profesor Resor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Showon23 6 Napisano 6 Marzec 2011 Chętnie wstąpie do klubu. Pisze się na listę rezerwową. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szefunio1501 1 Napisano 6 Marzec 2011 Heh ja potwierdzam swoje uczestnictwo w klubie. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrzozaLuk 876 Napisano 6 Marzec 2011 Ja myslalem o jakims klubie niedaleko latarni, przy tamtych dlugich prostych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Profesor Resor 11 Napisano 6 Marzec 2011 Ja napisałem tylko propozycje tej miejscówki. Podoba mi się ona bo jest piękny widok na miasto i na morze z niej, ale jak macie inne propozycje to wysyłajcie zdjęcia albo opisujcie miejscówke potem tylko zdjecydujemy którą wybrać.:thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krypto 93 Napisano 6 Marzec 2011 Trzeba ustalić jeszcze tego skarbnika i sekretarza. Ja proponuje BrzozaLuk i Krypto na te stanowiska. Wy tylko ustalicie na jakie z tych dwóch stanowisk się piszecie. Co Wy na to ?:thumbsup: Jeśli miałbym wybierać między skarbnikiem a sekretarzem to osobiście wolałbym zostać sekretarzem. Dlaczego? A no dlatego, że wydaj mi się, że ma on mniej do roboty i mniejsza odpowiedzialność na nim spoczywa. Ale w sumie to mi obojętne więc pozostawiam decyzje w rękach BrzozaLuka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrzozaLuk 876 Napisano 6 Marzec 2011 Jeśli miałbym wybierać między skarbnikiem a sekretarzem to osobiście wolałbym zostać sekretarzem. Dlaczego? A no dlatego, że wydaj mi się, że ma on mniej do roboty i mniejsza odpowiedzialność na nim spoczywa. Ale w sumie to mi obojętne więc pozostawiam decyzje w rękach BrzozaLuka. Ja tam moge nawet zamiatac:p tak czy siak bedziemy wspolnie o wszystkim decydowac, zobaczymy jak to wszystko funkcjonuje po otwarciu klubu. Czy pozostala dwojka z listy potwierdza chec przystapienia do klubu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krypto 93 Napisano 6 Marzec 2011 Ja tam moge nawet zamiatac:p tak czy siak bedziemy wspolnie o wszystkim decydowac, zobaczymy jak to wszystko funkcjonuje po otwarciu klubu. Dobra, już lecę do sklepu aby kupić Ci miotłę. A tak naprawdę to oczywiście się z tobą zgadzam - demokracja musi być. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kremulek 52 Napisano 6 Marzec 2011 BrzozaLuk napisął na początku aby pisać propozycję nazwy i klubu. To może ja coś wpiszę :) PS3SiteDriversPL - We ride on the other site of the sun! B) Wiem, że były propozycje w temacie głównym o TDU2, ale można dywagacje przenieść tutaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Profesor Resor 11 Napisano 6 Marzec 2011 (edytowane) Do nazwy można by coś dodać, fajna propozycje nazwy dał koosa "PS3SiteMadDrivers" można by jeszcze dodać PL i nazwa jest świetna. A co do motta moim zdaniem jest bardzo fajne. Trzeba się pospieszyć z wyborem nazwy i motta żeby potem jak wyjdzie patch wszystko było dopięte na ostatni guzik Edytowane 6 Marzec 2011 przez Profesor Resor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kremulek 52 Napisano 6 Marzec 2011 (edytowane) Podsumowując, było by: PS3SiteMadDriversPL- We ride on the other site of the sun! B) (@edit: dodałem s) Teraz niech się pozostali wypowiedzą ;) @Down - wcześniej pisałeś jakiejś miejsce koło latarni na Oahu - to był dobry pomysł wg. mnie. Edytowane 7 Marzec 2011 przez kremulek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrzozaLuk 876 Napisano 6 Marzec 2011 Moze niech bedzie te mad drivers pl a haslo tez mi sie podoba:) dzisiaj odpale tdu to ogarne jakas propozycje klubu, innym obojene? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach