janki41 31 Napisano 18 Czerwiec 2011 (edytowane) Właśnie pisałem wypracowanie, ale mi forum zdechło :( Więc będzie krótko. Jazda testowa z nowym świrem, który twierdzi, że umie jeździć odbywa sie na Hawajach po lewo od kasyna (ok. 4km) i bardziej w lewo i w górę (ok. 8km). Do jazdy wybieramy wypasione A1 (Veyron, koenigg..cośtam) i A1 Atom 300 (w ostateczności jakieś Ferrari z A2). Jak ktoś już kogoś dodaje do klubu to niech qrwa łaskawie napisze tutaj dlaczego !! (umie jeżdzić/daje kase/znajomy/cokolwiek...) Kto dodał Dragonidas to pewnie już pozostanie na zawsze tajemnicą... Nie mówię, że to źle, bo koleś ma 28 poziom i jakiegoś Veyrona na stanie... Ale dlaczego kurwa jego mać nikt nic na ten temat tutaj nie pisze ?? Są wprowadzone pewne restrykcje w przyjmowaniu nowych członków, więc trzymajcie się ich ludzie !! A jak się komuś nie podoba, to zawsze mogę pozbyć się "prezesa" i ustawić ograniczenia tak jak to było za starych dobrych czasów na 0. I dopiero będzie młyn z żabojadami i innymi amerykańcami wbijającymi do klubu z 1 poziomem i 2 samochodami. Także pisać w tym cholernym temacie co się dzieje i dlaczego !! Dziękuję za uwagę :) A co do jazd testowych nowych ludzi, to pamietajcie, że nie tylko wasz chujowy prezes może to robić (który chodzi ro pracy i chwilowo ma w supie granie, bo się nawet wyspać nie może) ale każdy z członków ma taką możliwość i każdy kto ma status "żółty" moze po takiej jeździe kogoś dodać do klubu. Ale niech qrwa o tym tu napisze !! A jak się komuś nie podoba, to ja z miłą chęcią mogę oddać prezesa... Nie będzie żadnych wymagań, ani restrykcji, ani ograniczeń... Tylko pytanie, czy ktoś tego chce. Zawsze możecie jebnąć głosowanie. Tylko, że w tedy to raczej klub powinien zmienić nazwę z "ps3site" na "zbieranina z calego świata". (od chuja krótko wyszło :P, ale chyba wiadomo o co chodzi) Edytowane 18 Czerwiec 2011 przez janki41 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldekxx68 2 Napisano 18 Czerwiec 2011 chciałbym wstąpić do klubu.Można? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Okman 0 Napisano 18 Czerwiec 2011 Dragonidasa dodałem ja jakieś 20 minut temu. Nie zrobiłem z Nim jazdy testowej bo od razu dodałem do jazdy między klubowej - zeby tam sprawdzic. Zaproszenia nie zaakceptował. Możesz zrobic z nim co uważasz za stosowne. ale tak między nami to mało jest niestety aktywnych ludzi. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dragonidas 2 Napisano 18 Czerwiec 2011 zaakceptowałem tylko mam jakiś problem żeby się podłączyć do kogoś chyba będę musiał internet zmienić bo inaczej sobie online nie pojeżdżę :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radzia11 16 Napisano 18 Czerwiec 2011 Mozecie mi powiedziec jaka bryka waszym zdaniem jest najlepszaq do kupna w psn ? Chodzi mi o te do TDU2 =) Nie podam nazw tych aut bo zapomnialem. Jakbyscie mieli czas i checi i byscie odpowiedzieli bedze wdzieczny :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sadurx 44 Napisano 18 Czerwiec 2011 Ja kupiłem Veyrona Super Sport, Zondę Tricolore, Jakieś Ferrari China Edition i chyba Jaguara Black cośtam. Z tego co wiem Veyron Super Sport jest najlepszym autem w tej grze, przynajmniej na papierze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ex_devil 0 Napisano 18 Czerwiec 2011 Witam panowie przepraszam że ostatnio mnie gram w TDU ale wyżywam się dalej na GT5... otóż gdyby ktoś grałby w TDU to niech domnie napisze na PSN gdy jestem dostępny oczywiście i przyjdę pojeździć :P PS. janki dobrze mówi zasady to zasady po co one wtedy są jak "nikt" nich nie przestrzega... a i co do aut z PSS to ja również polecam Bugatti i Ferrari... pozd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 19 Czerwiec 2011 Ja bardzo chciałbym podziękować chłopakom za pomoc. Udało mi się dzięki nim wbić w końcu platynę. Wczoraj z kremulkiem śmigaliśmy te 50 wyścigów online, ale na szczęście szło to bardzo szybko, a i gadało się przyjemnie, dlatego jakoś to zleciało. Oczywiście dziękuje również całej reszcie klubowiczów, a głównie Mario, Janki, Edi, Dj_Slavek, Brzoza, itd. Jak kogoś pominąłem to przepraszam bardzo, ale nie miałem tego na celu :) I robię od tej gry długą przerwę teraz. Mogę w końcu pograć z czystym sumieniem w inne tytuły :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mario1212 3 Napisano 19 Czerwiec 2011 (edytowane) Troche sie Janki zdenerwował oczywiscie ma rację i go rozumię :thumbsup: . Jeśli są chętni do robienia jakiś trofików i podnoszenia lvl to zapraszam. Wczoraj niestety oprócz Kremula, Patrickosana i mojego klona nikt nie dołączył, pewnie przez te serwery Dzisiaj napewno będę :thumbsup: Edytowane 19 Czerwiec 2011 przez Mario1212 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wielki5 4 Napisano 19 Czerwiec 2011 Witam jest możliwość dołączenia do was? mam 54 lv, 66 samochodów i posiadam skromny staż w wyścigach club vs club ok 140 wyścigów w tej chwili jestem członkiem RED DEMON _pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ex_devil 0 Napisano 19 Czerwiec 2011 Witam jest możliwość dołączenia do was? mam 54 lv, 66 samochodów i posiadam skromny staż w wyścigach club vs club ok 140 wyścigów w tej chwili jestem członkiem RED DEMON _pl teraz niedam rady ale za ok godzinke moge zrobic ztoba jade probna... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ex_devil 0 Napisano 19 Czerwiec 2011 co ja wiele będę pisał 2/3 wyścigi mnie wyrobił wiec wielki5 otrzymał zaproszenie do klubu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grimdar 2 Napisano 19 Czerwiec 2011 Jeździmy coś dzisiaj panowie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daros888 2 Napisano 19 Czerwiec 2011 Ja zapewne wieczorem wpadne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wielki5 4 Napisano 19 Czerwiec 2011 ja chętnie pośmigam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mario1212 3 Napisano 19 Czerwiec 2011 Ja i Kremul jestesmy, wiec chetnych zapraszamy :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radzia11 16 Napisano 19 Czerwiec 2011 bede za 30 min chlopaki :D Tylko zaproscie mnie do znajomych i ,,invity,, polecą :D kremulek co ty odwalasz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
master20 0 Napisano 19 Czerwiec 2011 Aloha Panowie. Widzę, że się coś ruszyło w końcu :) Już zaczynałem się martwić, że nasz klub zdycha. A tu proszę, kilku nowych klubowiczów z którymi koniecznie trzeba pojeździć. STARA I MŁODA GWARDIA piszemy się na wieczór? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
master20 0 Napisano 20 Czerwiec 2011 Radzia uspokój się z tymi zaproszeniami. Nie możesz dołączyć bo nie masz odkrytych wszystkich dróg. Poza tym jak jesteśmy w okolicy to odrzucasz zaproszenie. Dziś robimy punkty więc nie będziemy się naciągać tym bardziej, że nie masz headseta. Zrób większy poziom (19 to zdecydowanie za mało), odkryj więcej dróg i pojeździmy. A pałe to sobie znajdź w rodzinie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radzia11 16 Napisano 20 Czerwiec 2011 (edytowane) Radzia uspokój się z tymi zaproszeniami. Nie możesz dołączyć bo nie masz odkrytych wszystkich dróg. Poza tym jak jesteśmy w okolicy to odrzucasz zaproszenie. Dziś robimy punkty więc nie będziemy się naciągać tym bardziej, że nie masz headseta. Zrób większy poziom (19 to zdecydowanie za mało), odkryj więcej dróg i pojeździmy. A pałe to sobie znajdź w rodzinie! Nie mogles po prostu odpisac -_- '' Jak juz bylem w poblizu tych miejsc ktorych byles i ja mam tez odkryte to anulujesz invite . NIE ODRZUCALEM TWOICH ZAPROSZEN. Moja pala mi w zupelnosci wystarcza :D Juz 20 lvl. Edytowane 20 Czerwiec 2011 przez radzia11 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mario1212 3 Napisano 21 Czerwiec 2011 Niestety Sławek ma rację headset to podstawa w działaniu, ustalamy wiele ważnych spraw dotyczących konkretnej rozgrywki, a co za tym idzie ciężko komuś pisać przerywając już zaczęte działanie Odkrycie wszystkich dróg jest bardzo długim i pracochłonnym działaniem, ale zmniejsza nerwy i czas oczekiwania na wbicie się do rozgrywki :thumbsup: więc radzia11 bez nerwów tylko jak mówi Sławek podnoś lvl odkrywaj drogi, a super zabawa Cie nie ominie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kremulek 52 Napisano 21 Czerwiec 2011 Heh, dzieje się na forum widzę, jakoś dawno nie zaglądałem :P Radzia, chłopaki mają rację, musisz załapać trochę ogłady, jak ktoś nie przyjmuje zaproszenia to znaczy jest zajęty i nie ma możliwości jeździć razem (to było to, co "odwalałem" Twoim zdaniem). Poza tym, jak już udała Ci się do kogoś podłączyć to nie wjeżdża się w niego z całej mocy, tylko jak się nie ma hs`a to można co najwyżej zatrąbić... (próbowaliśmy z mario uaktywnić wyzwanie, a Ty coś "odwalałeś" i troszkę przeszkadzałeś). Tak więc podbij level, odkryj drogi, kup porządne wozy i wtedy fun wspólnej gry będzie większy. Aha, i nie piszę się z caps lockiem, bo to nieładnie :happy: Współczuję Grimdar, naprawdę wiem jak to jest stracić sprzęt na początku wakacji :scare: Wczoraj kurczę chciałem pojeździć, ale późno wróciłem do domu i padłem spać. Dzisiaj jestem offline, ale w środę powinienem być pod wieczór. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grimdar 2 Napisano 21 Czerwiec 2011 Gorzej się nie mogło złożyć,na zakończenie roku wzamian za stopnie ojciec zaoferował że nie wyśle mi konsoli do naprawy. Zrobię to sam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Profesor Resor 11 Napisano 22 Czerwiec 2011 Ja w najbliższym czasie nie będę grać już w TDU (chyba, że będę do czegoś potrzebny wtedy chętnie pomogę) więc jeśli zagradzam komuś miejsce w klubie możecie mnie spokojnie z niego usunąć. Pozdrawiam i dzięki za te wszystkie spędzone z Wami na jeździe wieczory Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
janki41 31 Napisano 22 Czerwiec 2011 Ja w najbliższym czasie nie będę grać już w TDU (chyba, że będę do czegoś potrzebny wtedy chętnie pomogę) więc jeśli zagradzam komuś miejsce w klubie możecie mnie spokojnie z niego usunąć. Pozdrawiam i dzięki za te wszystkie spędzone z Wami na jeździe wieczory Resor ocipiałeś ? Przecież nikt Cie nie ruszy :) Miejsca jest jeszcze w ch.. i troche, więc nie bój nic :) Ja być może będe dziś wieczorem, ale nic nie obiecuję (kończe remontować drugi pokój) :whistling: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach