dudek564 0 Napisano 26 Maj 2011 dzisiaj ktoś śmiga ? dudek564 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
janki41 31 Napisano 27 Maj 2011 Hej Resor wielki prezesie ! Dlaczego olewasz granie i nie jeździsz ? Zresztą tak samo jak VicksonPL, kamiil65, timetoshake_PL, brzozalukpl, Showon23, Grimdar i fS_CrazyArek. Specjalne zaproszenie trzeba wam qrwa wysłać ? Nawet nie łaska odezwać się na forum co się z wami dzieje :mad: Większością głosów zostałeś Resor przegłosowany i powineneś przekazać komuś funkcję prezesa, bo skoro olewasz jazdę, to pewnie nawet nie bedziesz miał czasu wbić nas na 3 poziom. A ostatnio się dzieje i to bardzo... jazda dzień w dzień do 2-3 rano i po jakieś 3-4k XP na dobę :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Profesor Resor 11 Napisano 27 Maj 2011 (edytowane) Ok mogę oddać to "stanowisko". Powiedzcie tylko komu. W TDU nie gram bo na razie jakoś mnie do niego nie ciągnie, a o ustawkach żadnych nie piszecie a jak ostatnio była to akurat mnie nie było w domu. Mogę janki Tobie oddać to stanowisko bo strasznie dużo grasz w TDU, dzisiaj tak o 19 będę w coś grał to przy okazji mogę Ci je oddać. Żeby to zrobić trzeba odejść z klubu czy jak to zrobić ? A tak na marginesie to jak widziałeś, że jestem online i szukałeś kogoś do pojeżdżenie, zrobienia jakiegoś trofika czy wbicia punktów mogłeś śmiało do mnie pisać na pewno bym się zgodził Edytowane 27 Maj 2011 przez Profesor Resor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrzozaLuk 876 Napisano 27 Maj 2011 Janki chyba troche przesadzasz, ja tu zagladam codziennie.. Nie mialem czasu wtedy wbijac poscigow, do tego czekam na dlc.. Nie chce nic mowic kto wczesniej zapierdzielal mega z punktami.. Ostatnio jezdzilem chyba z Mario, niestety musialem wyjsc z domu wiec? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grimdar 2 Napisano 27 Maj 2011 Janki,jestem w 3 gim,jest maj poprawy ocen itp. mam naprawdę zapiernicz w szkole a ty jeszcze chcesz żebym się udzielał w TDU?(zresztą pisałem o tym już wcześniej) Przyznaję że dzisiaj miałem chwilę słabośći i spędziłem 1h grając w battlefielda. Najdłuższy czas od dwóch tygodni jaki spędziłem na grze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mario1212 3 Napisano 28 Maj 2011 No i wylądował Jak ktoś będzie w klubie to poprosze o podniesienie rangi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
janki41 31 Napisano 28 Maj 2011 No i wylądował Jak ktoś będzie w klubie to poprosze o podniesienie rangi. Jak Ci się udała ta sztuczka ? Już masz :) BrzozaLuk no może trochę i przesadzam, ale coś jest nie tak, skoro w klubie jest 16 ludzi a jeździ nonstop aby 5 osób. Połowa z tych ludzi którzy nie jeżdzą była chyba tylko raz w klubie jak wbijaliśmy tego trofka na 8 osób i od tamtej pory nikt ich nie widział. Niektórzy idą w ogóle w hardcore i nie włączyli konsoli od 37 dni :blink: Aby blokują miejsca dla chętnych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daros888 2 Napisano 28 Maj 2011 Właśnie apropo chętnych - ja z chęcią dołącze do klubu, jeśli zwolni się jakieś mniejsce. Ostatnimi czasy na tdu siedzę codziennie, chociaż fakt też mam teraz końcówkę roku szkolnego to trzeba oceny podciągnąć. W każdym razie jak zwolni się jakiś slot to dajcie znać :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 28 Maj 2011 Tak gwoli przypomnienia, to do klubu najlepiej jakby zgłaszały się osoby, które mają już większość fur, a w szczególności te z A1, np. Veyron, Koenigsegg czy Ariel Atom. Bez tych samochodów to ani rusz bo tylko nimi wszyscy jeżdżą. Z tego co pamiętam Daros, to masz jeszcze trochę do zrobienia w tej grze, żeby mieć te fury. Zrób sobie glitcha na kasę, którego opisałem w temacie TDU2 albo nawet gdzieś tutaj. Potem dawaj do salonów i kupuj co popadnie. Z tuningiem gorzej, bo trzeba mieć Discovery na wysokim levelu, żeby odkryć wyższy stopień. PS. Co do klubowiczów, którzy rzeczywiście przyszli tylko na trofka...to chyba nie ma się co zastanawiać tutaj. Wywalać na zbity pysk jak leci i tyle, bo co innego pozostaje? Już wolę Darosa, który nie ma fur, ale przynajmniej pojawi się od czasu do czasu w tym TDU. Ja jestem w klubie raptem kilka dni, a już zrobiliśmy z chłopakami od tamtego czasu 10 tys. punktów dla klubu. Ostatnio miałem passę z Mario i cały czas prawie wygrywaliśmy trzepiąc dupę tępym żabojadom. Jakie musiało być ich zdziwienie jak ich niesamowicie kiczowate Veyrony SS były objeżdżane przez Atoma 300 czy 500. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daros888 2 Napisano 28 Maj 2011 Ok, postaram się jak najszybciej wbić lvl'e, zrobić a1 i kupić coś konkretnego. Co do glitcha to sobie właśnie wczoraj nabiłem 20 milionów ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grimdar 2 Napisano 28 Maj 2011 Kurde,siedzę w salonie patrzę na auta a tutaj nagle wyskakuje komunikat "djslavek is on" dosłownie 3 minuty później "fs_crazyarek has been dismissed" i 3 sekundy po tym "djslavek is off". Hmm kto to jest ten djslavek? bo tak sobie myślę że to on mógł wywalić Arka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Profesor Resor 11 Napisano 28 Maj 2011 Kurde,siedzę w salonie patrzę na auta a tutaj nagle wyskakuje komunikat "djslavek is on" dosłownie 3 minuty później "fs_crazyarek has been dismissed" i 3 sekundy po tym "djslavek is off". Hmm kto to jest ten djslavek? bo tak sobie myślę że to on mógł wywalić Arka. Nic się nie bój, tak dawno nie sprawdzałeś chyba listy klubowiczów, że nie zauważyłeś, że slavek doszedł już dawno i to na pewno nie on go wywalił. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
master20 0 Napisano 28 Maj 2011 Grimdar niby dlaczego miałbym kogoś wyrzucać? A nie wiesz kto ja jestem bo niezbyt często bywasz w klubie. Zapraszamy częściej do wspólnej jazdy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grimdar 2 Napisano 28 Maj 2011 Tylko się upewniałem bo wyglądało tak jakbyś to ty zrobił :P Nie bierz tego do siebie bo to nic osobistego. A co do mojej nieobecności,trąbie o tym na stronie 28,27. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
master20 0 Napisano 28 Maj 2011 (edytowane) Tylko się upewniałem bo wyglądało tak jakbyś to ty zrobił :P Nie bierz tego do siebie bo to nic osobistego. A co do mojej nieobecności,trąbie o tym na stronie 28,27. Wiem wiem. Szkoła... bywa, samo życie. Powodzenia zatem Edytowane 28 Maj 2011 przez master20 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grimdar 2 Napisano 28 Maj 2011 Na szczęście już powoli się kończy semestr to będziemy mogli razem pojeździć niedługo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
master20 0 Napisano 28 Maj 2011 Janki, Mario, Profesor dzięki za dobre chęci ale sobotnie popołudnie to chyba nienajlepszy czas na dobre działanie serwerów :) Mam nadzieję, że innym razem się uda. 3majcie się :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
janki41 31 Napisano 28 Maj 2011 (edytowane) No to dziś męczymy w takim razie na klubowo. Jak ktoś chętny to zapraszamy :) Srednio do 2 rano będziemy nonstop jakby ktoś sie pytał... Zresztą ostatnio dzień w dzień tak siedzimy :) P.S. Dzięki Resor i Slavek :thumbsup: Dziś wbiliśmy prawie 3k XP. Nie przejmujcie się tym, że czasem nie można się połaczyć, bo serwery są nonstop przeciążone. Jak by co to my nonstop gramy i dziś zapraszamy na club vs. club :D Pewnie zakończymy "standardowo" koło 2 rano :whistling: Oczywiście zapraszamy wszystkich klubowiczów do wspólnej gry. Zawsze możemy pomóc w zdobyciu trofeów za ucieczkę i za wyścigi pościgowe :) Edytowane 28 Maj 2011 przez janki41 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mario1212 3 Napisano 28 Maj 2011 Może to trochę zaboli, ale ja to widzę tak. Cholera mnie bierze jak wracam na pierwsza stronę i widzę te tłumy chętnych do grania, sam czekałem dość długo na swoja kolej bo dopiero od 2 lev. mogłem pośmigać. Teraz wiem ile traciłem :thumbsup: Utwierdziło mnie to w przekonaniu że jeśli wejde to zrobie wszystko żeby nikt krzywo na mnie nie patrzył (przyznam początki były trudne ). Na samym początku byłem za tym żeby w klubie byli tylko tacy co mają czas i chęci.Szybko zaliczylibyśmy 3 lev i miejsca byłoby multum, a co do tych wszystkich tłumaczeń odnoszę sie ze zrozumieniem, ale Klub jest dla tych którzy mają czas na granie.Pamiętajcie żeby coś dostać trzeba też coś dać :thumbsup: Więc kto nie może lub nie ma czasu niech odda miejsce chwilowo w klubie na rzecz tych co będą w stanie szybko podnieść na lev 3.Potem miejsca starczy dla wszystkich i każdy sobie zrobi co potrzebuje :thumbsup: Nie ma się co oburzać i obrażać tylko zrozumieć tych którzy zapieprzają dla Nas wszystkich. To tyle. Pozdrawiam 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
janki41 31 Napisano 28 Maj 2011 (edytowane) Amen. Właśnie zegar pokazał 1:30 i na dziś zakończyliśmy klubowanie. Timetoshake dał radę :D (i tak musimy pogadać... ) Obecny stan XP klubu to 74706 :woot: Czyli w 4 osoby w ciągu 5 godzin (raczej to było 2h grania i 3h łaczenia z serwerami) nabiliśmy 4,5k punktów XP :thumbsup: I niech mi ktoś tylko qrwa powie, że się nie da... :beee: Tydzień czasu... Daję tydzień czasu i mamy 3 poziom ! Jak mi się nie uda, to oddaje funkcję "wodza" dla mario1212 I jakoś nie widzę tu terroru żadnego, tylko zebrane do kupy wypowiedzi pięciu wariatów grających do 2 rano. W przeciągu tego tygodnia będą usuwani chwilowo ci gracze, którzy nie grają, a na ich miejsce pojawią się ludzie, którzy grają i chcą być w klubie. Po wbiciu klubu na 3 poziom chwilowo usunięci gracze zostaną ponownie do niego zaproszeni. Jak komuś nie pasuje taki układ, niech się odezwie w tym temacie. Na pewno dojdziemy do porozumienia, ponieważ TU ma głos większość... to nie jakiś piepszony sejm. Edytowane 29 Maj 2011 przez janki41 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cr@zy 2 Napisano 29 Maj 2011 Ja jeszcze w tym tygodniu będę nie grający raczej, ostatni dzwonek do poprawiania ocen jest i że tak to ujmę są rzeczy ważne i ważniejsze. Jednak w sobote moi starsi wyjeżdżają i będę katował pewnie ile wlezie. Więc niech mnie kto jeszcze raz wywali z klubu :P Pozdrawiam :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mario1212 3 Napisano 29 Maj 2011 Dzięki Janki :thumbsup: ale na wodza się nie nadaję, jak to w naszym kraju lepiej się nie pchać przed szereg <_< . Staram się pomagać jak tylko potrafię i jest mi z tym dobrze Czekamy Crazy :thumbsup: ale jak wrócisz będzie pewnie już 3 lvl , a co do Twojej prośby mówisz masz Oczywiście żartuję Podziękowania dla Timetoshake i Jankiego za dzisiejszą nocną walkę :thumbsup: Dawać chłopaki już dużo nie zostało Ja dzisiaj niestety dopiero koło 18 bo w końcu z domu wychodzę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 29 Maj 2011 Dzisiaj koło 21 mam ustawkę w Wipeout HD, także jak wszystko pójdzie dobrze i skończymy w kilkanaście minut, to od razu zjawiam się w TDU2 i klepiemy klubówki. Liczę znów na duet z Mario, bo mi szczęście przyniósł ostatnio przyniósł i klepaliśmy żabojadów non stop :D hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrzozaLuk 876 Napisano 29 Maj 2011 (edytowane) Owszem Janki ale chyba troche sie rozpedzasz, takie jest moje zdanie.. Ja zapieprzalem wczesniej a co poniektorzy woleli siedziec po kasynach etc, ja wplacalem w ciul kasy a inni sciubali po 30 tysiecy.. Nie chrzanilem wtedy na wsze strony o tym.. Nie chce wypominac ani nic, tylko troche spokoju zalecam.. Ja obecnie na tdu2 nie mam czasu, jeszcze sie dzis dowiedzialem ze mi jeden zjazd ucieli wiec automatycznie zaliczenia z 3 tygodniu kumuluja sie w dwa :/ btw, jak jakies chcecie aktualizacje pierwszego postu to dajcie znac mi na pw, bede to robic bo z klubu sie calkowicie nie chce wypisac a tdu2 nie zamierzam sprzedawac Edytowane 29 Maj 2011 przez BrzozaLuk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
janki41 31 Napisano 30 Maj 2011 Obecny stan XP klubu to 80909 :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach