MateoF1 59 Napisano 14 Sierpień 2011 No i stało się :) 2 sezon za nami, na szczęście lub niestety :D co do samego wyścigu, to brawa dla dora za PP, ja miałem dziś gorszy dzień dlatego taki słaby wynik :] ale nadrobiłem w wyścigu bo pod koniec wykręciłem 1.38.7xx, co do incydentów to było ich parę najpierw dostałem małego strzała od rufiego potem Greg dosłownie przycisnął mnie do ściany :D co skończyło się przykro dla mnie bo musiałem jechać po 1 kółku do boksu po nowe skrzydło, ale nie mam o to żalu bo po pierwsze Greg jechał dziś po 3 tygodniowej przerwie, po drugie to był ostatni wyścig w sezonie i nie ma sensu kłócić się o kary (chyba że komuś naprawde zależy :) ). Ja jeszcze tylko powtórze słowa z końca 1 sezonu, wspaniała liga, wspaniali ludzie, to sprawia że chce się grać w tą grę bez względu na jakieś absurdalne błędy, dzięki wszystkim za 2 sezon i widzimy się już w nowym sezonie, z nową grą :). Dozobaczenia na torze panowie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MilczaR- 72 Napisano 14 Sierpień 2011 (edytowane) Łooo! Koniec :D Długi był ten sezon, że ja pie..... ;) KWALIFIKACJE WYŚCIG Całkiem wymagający wyścig. Jeden z niewielu torów, gdzie trzeba się nieźle napracować. Mój start dość udany, ale mogło być lepiej, gdybym nie musiał omijać bolidy będące w kolizji na pierwszym okrążeniu. Potem jedyne co miałem aż do mety to pogoń za Rufim. W zasadzie cały czas siedziałem mu na dupie. Gra coś znowu popieprzyła, bo wyświetlałem się jako 3 i myślałem, że z Rufim walczę o 2 lokate. W każdym razie gratulacje dla Dora za PP, a dla Mateo za zwycięstwo :thumbsup: --- Przyjdzie czas na dłuższe podsumowanie sezonu i mam nadzieję, że kilka osób też się troszkę wypoci na forum, ale z miejsca chciałbym pogratulować pierwszej trójce na podium całych zawodów, a przede wszystkim Mateo, który był prawie bezkonkurencyjny :down: -- I w ogóle to walcie się panowie, bo nikt mi nie powiedział, że mam Lotusa ustawionego, a nie moje kochane HRT :P -- czemu w unikatowej ??mam nadzieję że kolejny sezon będe się bawił razem z wami Przecież 3 sezon będzie w starych, bądź nieco zmienionych składach, z 1 sezonu w 4 ligach. Jeździłeś w 1 sezonie? A brałeś udział w ogóle w ankiecie nr 1? W tej chwili trwa ankieta nr 2 dotycząca nadchodzącego sezonu. Edytowane 14 Sierpień 2011 przez MilczaR- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MateoF1 59 Napisano 14 Sierpień 2011 @Milczar sory ale mnie już tak głowa rozbolała że raczej już dzsiaj nie zagram, jutro pewnie będe wieczorem w domu to sie ustawimy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 15 Sierpień 2011 Panowie, prosiłbym o zrobienie tematu z podsumowaniem Sezonu 2, coś na wzór podsumowania Sezonu 1. Piszę w obu tematach, bo nie wiem kto się tym zajmie. No chyba, że nie chcecie czegoś takiego. W każdym razie podsumowanie przyda się, żeby definitywnie zamknąć Sezon 2. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
intruder2 1 Napisano 15 Sierpień 2011 No i przyszedł czas na mnie- byłem nieobecny bo net mi padł... Tym samym nie miałem możliwości poinformować, że nie pojadę... Wszelkie konsekwencje oczywiście przyjmuję... dla mnie wielka strata bo przygotowywałem się solidnie do tego wyścigu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 15 Sierpień 2011 Milczar jakbyś dał radę zaktualizować tabelę to zrobię podsumowanie 2 sezonu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MilczaR- 72 Napisano 15 Sierpień 2011 Milczar jakbyś dał radę zaktualizować tabelę to zrobię podsumowanie 2 sezonu Ja już Ci wysłałem ze 2-3 godziny temu tę tabelę. -- Tabela końcowa została zrobiona. (Klacza musi ją tylko wstawić) Sprawdziłem punkty, liczyłem i wszystko się zgadza. Jeśli chodzi o klasyfikację konstruktorów, to pragnę przypomnieć, że punkty zdobyte przez teamy mogą nie pokrywać się z sumą uzyskanych punktów przez kierowców danego teamu ze względu na rotację uczestników w lidze. Według postanowionych zasad przed Sezonem 2, punkty zdobyte przez team nie kasują się wraz z odejściem gracza, który je zdobył. Czekamy na temat z podsumowaniem Sezonu 2. Mam nadzieję, że niektórzy napiszą coś więcej, niż zazwyczaj ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 15 Sierpień 2011 Tak, ten temat zrobię dziś wieczorem lub jutro, zobacze, bo teraz jestem zmęczony po długiej podróży. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MateoF1 59 Napisano 15 Sierpień 2011 takie pytanie, Tacho ty bierzesz udział w 3 sezonie? bo jak narazie to w żadnej lidze ciebie nie widać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 17 Sierpień 2011 Jako, że Sezon 2 dobiegł końca, a temat z podsumowaniem jest już zrobiony, to zamykam te tematy. Nie usuwam ich, jako że jest to na pewno kawałek historii dla uczestników tej Ligi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach