Skocz do zawartości
Kamil908

Liga 2 - Sezon 2

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie a piszę się ktoś dziś późnym wieczorem (22 ++ ) na Suzuke ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czemu nie. Też mogę być.

Ale najwcześniej 22:15.

Przydałoby się w temacie ustawek coś napisać. Może ktoś się skusi.

Edytowane przez MilczaR-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wybaczcie że mnie nie było, ale okazało się że kumpel ma urodziny i trzeba było wypić przysłowiowe piwo ... Dziś będę jeździł na 100% kończę robotę o 17 i mogę jeździć do późnego wieczora :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak mi kurier dostarczy zamówione głośniki do konsolki to koło 20 powinienem być ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie gadam z wami na ten temat, bo znowu mnie wystawicie :P

Głośniki do konsoli?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie gadam z wami na ten temat, bo znowu mnie wystawicie :P

Głośniki do konsoli?

no, zamowilem zestawik 2.1 geniusa

edit: no juz dzisiaj do mnie kurier nie dotrze takze jutro bede na treningu jak by co

Edytowane przez MateoF1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Greg

Gdybym miał miejsce to sam bym chciał coś takiego :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Greg

Trzy tygodnie się dupczyłeś z kilkoma profilami i fotelem ? ;p A tak poważnie to fajne, tylko tak na pierwszy rzut oka to kąt pedałów trochę za duży, ale skoro tak zrobiłeś to na pewno się wygodnie gra :) Chciałem zamieścić swój burdelik z G27 ale zdjęcia się nie ładują, bo już kiedyś zrobiłem taki temat ale został przerzucony do tematu ogólnego, czyli "player room". Wrzucę jak będę w domu, każdy mógłby z ligi wrzucić jak gra.

Edytowane przez Tachograf

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tachograf przecież napisałem efekt mojej TRZY GODZINNEJ pracy :) co do kąta pedałów mógłby być ciut mniejszy choć mi nie przeszkadza może go poprawię a poza tym drugi model będzie lepszy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ups .. rzeczywiście ... Tak szybko to zrobiłeś ? hehehe :biggrin: :biggrin: :biggrin:

Edytowane przez Tachograf

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

GREG fajny zestaw sobie zrobiłeś :), to teraz powinieneś byś jeszcze szybszy o parę sekund :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ktoś chętny dzisiaj na trening?

Mateo powinieneś zaglądać do działu Ustawki :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chopy, piszę się ktoś dziś na 20 ? U mnie pogoda marniutka więc posiedzę w domu z g27 w rękach :biggrin:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No! Już się naurlopowałem więc od jutra zaczynam trenować przed GP Japoni. A jest przed czym trenować, bo o ile ze strzałkami jestem w stanie idealnie przejechać tą sekwencję szybkich zakrętów , o tyle bez nich jeszcze trochę się motam...

Edytowane przez intruder2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie. Intruder pomyśl o dzisiejszym wieczorze.

--

Tacho

Ostatnio jak trenowaliśmy, to wspominałem, że w zeszłym sezonie kiepsko mi poszło w Japonii itd. Zastanawiałem się nad czasem w Q.

Tu jest filmik:

Zobacz jaki cieniutki miałem czas w Q, ale na mecie byłem 3 ;]

Przy okazji możecie obejrzeć jak wygląda lotny start w F1 2010 :)

Najbardziej jajcarski moment jest od 2:50, z którego pękam do dziś hehe.

Edytowane przez MilczaR-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Racja, 1:38 robię na czterech biegach :biggrin: co do takich jaj w wyścigu ... nie jeździłbym w lidze gdyby każdy podchodził do tego olewająco, zwłaszcza error z którym mam złe doświadczenia <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1:38 mogłem mieć z powodów błędów podczas Q. Nie pamiętam. Może nie przejechałem czysto żadnego okrążenia.

Co do Errora, to wtedy doszło do nieporozumień. Ludziom nie wyświetlały się pozycje jak trzeba, a Error pędził, do przodu myśląc, że jest gdzieś w środku stawki. Jednak dziwi fakt, że taranuje Rufiego i Asshuriego, jakby ich w ogóle nie widział.

edit:

Mnie jednak na treningu dziś nie będzie.

edit:

a może będę ...

Edytowane przez MilczaR-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie nie bez przyczyny napisałem, że zaczynam trenować od jutra. Niestety dzisiejszy wieczór mam już zajęty. Jutro na pewno będę mniej więcej w przedziale godziny 11 - 14.

--------------------------------

Z powyższego trajlerka widać, że w nowa F1 dupy urywać nie będzie. Nie będzie, ani okrążenia rozgrzewkowego, ani okrążenia dojazdowego, ani też jakiegokolwiek wpływu gracza na zmiany w boksach, a kierowca jak drapał się po prawej ręce tak się nadal drapie.

To świadczyć może tylko o tym, że dostaniemy grę z niewielkimi zmianami w porównaniu do f1 2010 - pomijając oczywiście te wymuszone zmianami w regulaminie rzeczywistej f1 (DRS, KERS itd.) Dlatego też nie ma co liczyć na Safety Car, ani inne smaczki, które pewnie nie tylko mnie by ucieszyły.

Niemniej na tym filmiku widać, że został poprawiony na korzyść zakręt zwany "Chapel Curve". W obecnej F1 zakręt ten jest bardzo "kanciasty". Tutaj link to tego zakrętu:

http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://www.btccandmore.co.uk/maxijazzracing/circuits/Silverstone.jpg&imgrefurl=http://www.btccandmore.co.uk/maxijazzracing/circuits.htm&h=496&w=370&sz=30&tbnid=hKIWuCVafmrIKM:&tbnh=90&tbnw=67&prev=/search%3Fq%3Dsilverstone%2Bcircuit%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=silverstone+circuit&docid=iq04W5AQ-M_bKM&sa=X&ei=8cUqTtOFJs3vsgaw4KS6Bg&ved=0CEcQ9QEwAw&dur=3187

Ciekawe czy twórcy poprawią fizykę przebitych opon? Nie wiem czy zauważyliście ale przebite opony  zsuwają się nie na tą stronę, na którą powinny. Przy skręcie np. w prawo opony powinny zsuwać się do wewnątrz zakrętu (prawa od bolidu; lewa do bolidu), a obecnie jest na odwrót, co przeczy zasadom fizyki.

Edytowane przez intruder2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie nie bez przyczyny napisałem, że zaczynam trenować od jutra. Niestety dzisiejszy wieczór mam już zajęty. Jutro na pewno będę mniej więcej w przedziale godziny 11 - 14.

--------------------------------

Z powyższego trajlerka widać, że w nowa F1 dupy urywać nie będzie. Nie będzie, ani okrążenia rozgrzewkowego, ani okrążenia dojazdowego, ani też jakiegokolwiek wpływu gracza na zmiany w boksach, a kierowca jak drapał się po prawej ręce tak się nadal drapie.

To świadczyć może tylko o tym, że dostaniemy grę z niewielkimi zmianami w porównaniu do f1 2010 - pomijając oczywiście te wymuszone zmianami w regulaminie rzeczywistej f1 (DRS, KERS itd.) Dlatego też nie ma co liczyć na Safety Car, ani inne smaczki, które pewnie nie tylko mnie by ucieszyły.

Niemniej na tym filmiku widać, że został poprawiony na korzyść zakręt zwany "Chapel Curve". W obecnej F1 zakręt ten jest bardzo "kanciasty". Tutaj link to tego zakrętu:

http://www.google.pl...9QEwAw&dur=3187

Ciekawe czy twórcy poprawią fizykę przebitych opon? Nie wiem czy zauważyliście ale przebite opony  zsuwają się nie na tą stronę, na którą powinny. Przy skręcie np. w prawo opony powinny zsuwać się do wewnątrz zakrętu (prawa od bolidu; lewa do bolidu), a obecnie jest na odwrót, co przeczy zasadom fizyki.

no dobrze ale tutaj rozmawiamy o obecnej F1 i o naszej lidze, więc powinieneś to napisać w dziale "F1 2011"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.