Kryman 2016 Napisano 1 Wrzesień 2011 Nie no aż tyle nie wydam, ale nie mam co z tą kasą zrobić... może Tobie brakuje jakiegoś samochodu? Do max. 5mln Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 1 Wrzesień 2011 Prędzej czy później i tak będziesz musiał zakupić te fury. Mi nic nie brakuje, a jak coś chce to sezonóweczki i jazda :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 29 Wrzesień 2011 Panowie, może ustawiamy się w betę BF3? Nie wiem czy można tam zapraszać znajomych, jak się nie da to trudno, ale myślę, że powinno się dać? Jak ktoś grał to niech powie czy można czy nie. Mimo wszystko kto jest chętny to niech da znać, coś wykombinujemy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
F3niX 943 Napisano 29 Wrzesień 2011 (edytowane) Widze, ze opcja invite a friend jest dostepna ale jeszcze nikogo nie zapraszalem :P Edytowane 29 Wrzesień 2011 przez F3niX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Clics 3 Napisano 29 Wrzesień 2011 Ludzie sie skarżą, że sie nie da zapraszać znajomych :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kasper 29 Napisano 29 Wrzesień 2011 Można się zapraszać, ale zawsze rozłącza... Ogólnie grafika pozostawia wiele do życzenia ( podobno to jest grafika z Alphy ). Lagi też są nie małe i w ogóle na razie tak jakoś dziko wszystko wygląda. Zobaczymy co będzie dalej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MilczaR- 72 Napisano 30 Wrzesień 2011 (edytowane) Trzeba trochę pokombinować i można zagrać razem w zespole. Poświęciłem ze 2 minuty wczoraj na opuszczaniu drużyny, szukaniu nowej, albo zmienianiu drużyny o ile balans na to pozwalał... aż trafiłem do Patricko :D Jeśli chce się dołączyć do gry, w której już ktoś jest, to trzeba wciskać na tej osobie JOIN (X), aż do skutku. Nie będzie się pojawiała żadna informacja, że serwer pełny albo coś, tylko lekki nic nieznaczący dźwięk. Niech was nie zmyli i napierajcie, aż was połączy. Co do grafiki Kasper, to myślę, że przesadzasz :) Dzisiaj na PS3 już więcej się nie wyciągnie, nieistotne czy to 3 część, albo czy miałaby wyjść 4. U mnie wygląda super. (no chyba, że są jakieś zależności pomiędzy odbiornikiem TV a konsolą, o których wspominaliście w temacie o F1 2011). Edytowane 30 Wrzesień 2011 przez MilczaR- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kiender 22 Napisano 26 Październik 2011 Wczoraj zauważyłem że kilka osób z ligi kupiło już BF3 . Można by się jakoś umówić na weekend i wspólnie popykać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matijad 173 Napisano 26 Październik 2011 Wczoraj zauważyłem że kilka osób z ligi kupiło już BF3 . Można by się jakoś umówić na weekend i wspólnie popykać. Chętnie dołacze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 28 Październik 2011 To ile osób z ekipy F1 kupiło lub kupi BFa? Bo ja jutro swoją kopię zamawiam i można by coś pograć razem. Wiem że parę osób już ma, ale jakby było więcej to można się pobawić we własnym gronie jak wyjdzie ten patch, który to umożliwi rzecz jasna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
F3niX 943 Napisano 28 Październik 2011 Ja w BF cisne ile sie da ;) w dodatku z paroma osobami z F1 gralismy razem w skladach. Bo samemu to lipa troche tak latac po mapie. To nie CoD :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damianoo666 5 Napisano 28 Październik 2011 Chętnie z wami pogram, z tym że ja noob jestem jeśli chodzi o FPS ale może jakoś to ogarnę . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 30 Październik 2011 Jako, że jutro wybieram się do sklepu po BF3, kto będzie chętny pograć wieczorkiem? Bo rozumiem, że trochę osób chętnych się znajdzie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 30 Październik 2011 Do mnie dopiero leci, albo płynie, także ja dopiero za tydzień/dwa będę mógł grać :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa502 3 Napisano 31 Październik 2011 Witam , mialby ktos moze ochote pograc w FIFE 11? ;> bo z przypadkowymi ludzmi to ciezka bo sie rozlaczaja o.O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 4 Listopad 2011 (edytowane) Przyszła pora, żeby podbić z pytaniem kto chce trochę pociorać z moją osoba w BF3. Dużo osób widziałem, że gra a myślę, że jak się zbierze z 8 osób to na pewno będzie fajnie. Lista wstępna, terminy dogadamy później :D 1.KOWI Edytowane 4 Listopad 2011 przez KOWI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 4 Listopad 2011 Ej no, poczekajcie jeszcze na mnie te kilka dni XD Zamówiłem sobie też te słuchawki 7.1 od Sony, także zabawa z BF'em będzie przednia :D EDIT: Co do wspólnych ustawek, to rozumiem, że póki co tylko na zasadzie szybkiego dołączania na pusty serwer? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 11 Listopad 2011 Dobra, ja już w końcu dostałem BF'a :) Jest miazga :P Gram od momentu jak wróciłem do domu aż do teraz...czyli jakieś 6 - 7 godzin pod rząd XD W ogóle tak sobie myślałem...nie bylibyście chętnie zrobić sobie taki mały plutonik tylko dla nas i ewentualnie jakiś naszych dobrych znajomych? Bo chyba nikt z nas tutaj nie gra dla statów, a dla zabawy, prawda? Można by zrobić taki plutonik i mieć taką naszą małą grupkę znajomych, tak żeby wszyscy byli pod ręką :) Co Wy na to? Ja bym założył taki pluton, nazwę byśmy sobie razem wymyślili jakąś w miarę przyzwoitą i mielibyśmy własne towarzystwo wzajemnej adoracji :P hehe Mimo wszystko dzisiaj pograłem trochę z Nervusem. Mieliśmy bardzo fajny team i grało się świetnie. Wszyscy biegali razem, każdy robił co do niego należało, a przy okazji mi wpadło sporo punktów za medyka :P Jutro zapewne też będę grać także jak ktoś chętny to dołączać. Ps. Mój nick na battlelogu: Patrickosan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
F3niX 943 Napisano 11 Listopad 2011 My ze Smiechem tez troche ownujemy ;) Do tego dochodzi wymiatajacy na jetach Polo ;) i Tutanhamon, widzialem rowniez Lukasa i Tomluca grajacego wiec sklad 5 ligi jest mocny ;D jak cos to z checia pogram w BF'a nick na battlelog: A_Skoni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 11 Listopad 2011 To jazda z tematem, BF miażdży jajca nieludzko jeśli chodzi o współprace. Pluton dobra rzecz przynajmniej wiadomo byłoby kto gra w BF3, bo tak to jestem pozostawiony na pastwę losowego dobierania składu, co przekłada się na niezbyt częste wygrywanie mimo mioch niezłych statów, ale nawet grając tylko we dwóch z matijadem jest nieludzka przyjemność z gry i komunikacji w zespole, nawet coś tam ludzie z innych krajów ogarniali jak im przekazywałem przez HS po angielskopolsku co się dzieje na mapie :P Także nie ma co czekać zakładamy pluton i jazda na front! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 11 Listopad 2011 (edytowane) Ja też jestem jak najbardziej za. Ostatnio trafiam tylko na takich co nawet amunicji nie rzucą, a wygrać z taką ekipą graniczy już z cudem... W/L 0.43 mówi samo za siebie :laugh: Może trochę odreaguje w dobrym towarzystwie :pardon: Edytowane 11 Listopad 2011 przez Kryman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 11 Listopad 2011 Dobra, to ja założę pluton, teraz musimy razem obmyślić kwestię nazwy :D Myślę, że warto zrobić coś związanego z 4 kółkami, jako że chyba wszyscy jesteśmy maniaki samochodów tutaj :) Moje propozycje: 1. 4 Wheel Thunder - taka gra kiedyś była na Dreamcasta :) 2. Formula 1 Psychos 3. Maniacy 4 kółek Albo po prostu... Mała Liga BF3 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matijad 173 Napisano 11 Listopad 2011 Dobra, to ja założę pluton, teraz musimy razem obmyślić kwestię nazwy :D Myślę, że warto zrobić coś związanego z 4 kółkami, jako że chyba wszyscy jesteśmy maniaki samochodów tutaj :) Moje propozycje: 1. 4 Wheel Thunder - taka gra kiedyś była na Dreamcasta :) 2. Formula 1 Psychos 3. Maniacy 4 kółek Albo po prostu... Mała Liga BF3 :) wszystkie sa kozackie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MateoF1 59 Napisano 11 Listopad 2011 (edytowane) Ja od wczoraj również gram w BF3, narazie jeszcze nie wiele czaje ale powoli się wdrążam :P Czy można w BF3 założyć własny serwer tak jak to jest w F1 i nikt więcej sie nie dołącza tylko ci co ich zaprosimy? Jeśli to o tym rozmawiacie to ja jestem jak najbardziej za :P ps. przy okzajii, o to co mi się przydażyło podczas gry w BFa :P http://www.youtube.com/watch?v=hGh8bo68AfQ Edytowane 11 Listopad 2011 przez MateoF1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 11 Listopad 2011 (edytowane) Servera jako takiego założyć nie można, ale jest opcja wbić na pusty serwer i pozapraszać towarzystwo. Co ty chcesz od tego filmiku, każdy sobie czasami lubi popływać w powietrzu, mi się wczoraj udało. Nazwa każda się sprawdzi, ale jak mam wybierać to stawiam na numer 2! Edytowane 11 Listopad 2011 przez KOWI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach