KOWI 165 Napisano 13 Luty 2012 Rush jeszcze spoko, ale Hardcore nie jest opcją. Jeszcze jak się gra Reconem to może ma to sens, łatwiej zabić przeciwnika, ale dla reszty jest to bezsens. Jeszcze na Rushu wąskie przejścia do m-comów... Dajmy na to Bazar, no tam ostatnie dwa m-comy, są w sumie nie do zniszczenia. USAS plus RPG czy M320 i nie ma tematu. Tacho twoje statsy na battlelogu nawet o tym świadczą, najwięcej zabójstw M320. To jest twoim zdaniem normalne? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tachograf 211 Napisano 14 Luty 2012 (edytowane) Znalazł mi się pro wymiatacz w każdej grze Co ty bredzisz ? Rush jeszcze spoko, ale Hardcore nie jest opcją. Jeszcze jak się gra Reconem to może ma to sens, łatwiej zabić przeciwnika, ale dla reszty jest to bezsens. Jeszcze na Rushu wąskie przejścia do m-comów... Dajmy na to Bazar, no tam ostatnie dwa m-comy, są w sumie nie do zniszczenia. USAS plus RPG czy M320 i nie ma tematu. Tacho twoje statsy na battlelogu nawet o tym świadczą, najwięcej zabójstw M320. To jest twoim zdaniem normalne? :P A co ma piernik do wiatraka ? Moje statystyki są słabe, nigdzie nie napisałem że jestem dobry w tą grę, popatrz na historie serwerów (o ile jest taka możliwość ), chyba 90% to rush w hardcorze. Dla mnie samoistne odnawianie energii w FPS'ie online jest kretynizmem do sześcianu i nikt nie zmieni mojego zdania :) Akuraty ty kowal potrafisz narzekać na obojętne co, pewnie tak jesteś wychowany. Chyba ze to syndrom studenta z 91 rocznika, mój brat jest identyczny ... Twój przykład jest z dupy i twierdzi że tryb gry (rush) w którym team play jest najważniejszy jest głupi bo jakichś tam m-comów na jednej mapie się nie da zniszczyć. To że tobie się nie udało to nie znaczy że już nikomu się nie uda ;p Edytowane 14 Luty 2012 przez Tachograf Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 14 Luty 2012 A czy ja napisałem, że jesteś słaby? Czy Dałem do zrozumienia, że ja jestem dobry? Teraz wytłumaczę Ci o co mi chodziło bo widzę, że nie zrozumiałeś. Rush jako rush nie przeszkadza mi, mogę w niego grać bo wiadomo, że trzeba się ogarnąć a jak się ma ekipę zgraną to jeszcze lepiej się gra. Zupełnie inną sprawą jest Rush na hardcorze. Przez to, że dużo osób z usasami lata, ja nie mam żadnej frajdy z takiego grania. Ja większość czasu na Conquescie gram, bo gram z randomami, a tam to zazwyczaj każdy sobie, nawet amunicji nie rzucą bo i po co. Jeśli chodzi o odnawianie życia to dla mnie nie ma to znaczenia, i tak zazwyczaj zginę zanim zdąży mi się odnowić :P Tak na marginesie to Ci się roczniki pomyliły :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tachograf 211 Napisano 14 Luty 2012 (edytowane) A czy ja napisałem, że jesteś słaby? Czy Dałem do zrozumienia, że ja jestem dobry? Teraz wytłumaczę Ci o co mi chodziło bo widzę, że nie zrozumiałeś. Rush jako rush nie przeszkadza mi, mogę w niego grać bo wiadomo, że trzeba się ogarnąć a jak się ma ekipę zgraną to jeszcze lepiej się gra. Zupełnie inną sprawą jest Rush na hardcorze. Przez to, że dużo osób z usasami lata, ja nie mam żadnej frajdy z takiego grania. Ja większość czasu na Conquescie gram, bo gram z randomami, a tam to zazwyczaj każdy sobie, nawet amunicji nie rzucą bo i po co. Jeśli chodzi o odnawianie życia to dla mnie nie ma to znaczenia, i tak zazwyczaj zginę zanim zdąży mi się odnowić :P Tak na marginesie to Ci się roczniki pomyliły :P Sorry, mój brat jest 90'ty, ty chyba też. Nie wiem dlaczego ci te USAS'y tak przeszkadzają, ja jakoś na nich nie narzekam ... Nie mówię że ich nie ma, ale na pewno nie na tyle żeby źle mówić o Hardcorze. Po drugie w ogóle nie rozumie twojego zdania "Zupełnie inną sprawą jest Rush na hardcorze. Przez to, że dużo osób z usasami lata, ja nie mam żadnej frajdy z takiego grania" - wtf ? Co masz na myśli bo nie umiem sobie powiązać jednego z drugim :) Chyba że według ciebie dużo więcej osób gra z USAS'ami w Rush Hardcore niż w Conquescie - nie wierze Edytowane 14 Luty 2012 przez Tachograf Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 14 Luty 2012 Chodzi mi o to, że masz na Rushu dwa cele które masz zniszczyć co przekłada się na to, że wszystkie drogi masz obstawione. Dodaj do tego ekipę z USASami, rpg i M320 przy wąskich przejściach i to co jest denerwujące na normalu staje się nieznośne na hardcorze. Oczywiście nie mowie w tym momencie o metrze, bo tam to niezależnie jaki tryb to gwałcenie przeciwników wchodzi do gry :P Dobra z resztą jałowa dyskusja tutaj, jeden lubi taki tryb drugi lubi inny tryb, jedni normal inni hardcore. Ja podałem co mi się nie podoba na hardcorze i dlaczego nie lubię a jeszcze parę rzeczy znajdę, ale to już jak chcesz to na privie możemy podyskutować, żeby nie zaśmiecać tutaj :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kasper 29 Napisano 19 Marzec 2012 Siema. Macie ochotę na wspólne ściganie w GT5? Pamiętam, że ktoś tu kiedyś coś takiego robił :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 19 Marzec 2012 Ja chętnie, tylko muszę niestety przejść proces instalacyjny, a odwlekam to jak tylko się da bo krótko trwać to nie będzie :P W sumie to może teraz to włączę, żeby sobie ściągało patche :P Także masz jednego chętnego na bank :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kasper 29 Napisano 19 Marzec 2012 Matijad i Mateo też pewnie pojadą ( na 99% :D ) to już mamy 4. Sarewo, Patricko i już można pojechać kilka 10 minutowych wyścigów :P Zgłaszać się ludzie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 19 Marzec 2012 Do tego Pitiego pocisnę to i on się pojawi więc może będzie większa ekipa :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kasper 29 Napisano 19 Marzec 2012 OK, to ja sobie przygotuję jakieś tory i samochody. Kilka wyścigów zrobimy ze ściśle określonymi autkami, a kilka ograniczymy tylko moc/wagę. Jak coś wymyślę to tu napiszę i będzie można pozmieniać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 19 Marzec 2012 A BF3? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kasper 29 Napisano 19 Marzec 2012 Na BF3 były 3 ustawki i żadna nie wypaliła więc mam to w ... :) Pogramy sobie sami kiedyś :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 19 Marzec 2012 Z BF3 ja bym poczekał na patcha. Jest już w autoryzacji więc niedługo powinien być dostępny i wtedy będzie można coś zagrać :P Ja proponuje, przy jeździe takimi samymi furami nie grzebać w ustawieniach, wtedy będzie większa walka :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 19 Marzec 2012 Teraz nie chcesz sobie pograc? Ja chetny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kasper 29 Napisano 19 Marzec 2012 @KOWI Też tak myślałem. Nawet skrzyni nie zmieniać, żeby wszystkim się kończyła w połowie prostej :D @Klacza OK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 19 Marzec 2012 Oho... To ja nie wiem czy się pojawię w najbliższym czasie w GT5. Ostatnio dopadł mnie błąd 80029564 i często jak coś ściągam to nie może zainstalować tego. Już mnie zaczyna to wkurzać, bo nie będę ciągle jeździł do kumpla tylko po to żeby jakieś patche durne ściągnąć... Jeszcze spróbuje ustawienia routera zresetować może do coś da, bo już nawet przywróciłem konsole do ustawień standardowych i dupa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 19 Marzec 2012 Ja jestem chętny na gt 5 zawsze i wszędzie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 19 Marzec 2012 Może zrobimy jakieś urozmaicenie w GT5? Np. walka Europejczyków z Japończykami, itd.? Jak coś to ja zawsze po stronie dalekiego wschodu jestem :D W sumie przetestowałbym nową Toyotę 86 (nowa hachiroku!), tylko trzeba by dopasować coś z europejskich fur pod to, ewentualnie amerykańskich. Jak wszyscy jadą takimi samymi to frajda jest, ale lepiej jak jest chociaż małe zróżnicowanie. No i oczywiście bez żadnego grzebania w furach, skrzyniach, itd. Jedziemy tym co fabryka dała i tyle. Jak ktoś chce to może sobie tylko farbę i felgi zmienić :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 19 Marzec 2012 Bardzo chętnie, ja od razu wybieram Hondę Civic :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matijad 173 Napisano 19 Marzec 2012 Się pisze bez 2 zdań :banana: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 19 Marzec 2012 To co, może byłbyś chętny Patricko zorganizować taki event? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 19 Marzec 2012 Mogę się tym zająć, nie ma problemu. Co do daty to na pewno któryś weekend, może już ten najbliższy. Odpalę GT i zrobię sobie małe rozeznanie w furach, itd. żeby dopasować je jakoś w miarę uczciwie czy coś Jak macie jakieś propozycje to proszę pisać. PS. Takie spotkania są czysto "4 fun". Żadne tabelki, punktacje, sracje, itd. Spotykamy się w naszym gronie i śmigamy sobie bez stresu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mane 1 Napisano 19 Marzec 2012 Sądzicie, że jest sens kupowanie GT5 do grania na padzie czy jest to typowa gra pod kierownicę ;)? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 19 Marzec 2012 Granie na kierownicy w GT to sama przyjemność i radocha, gra jest zupełnie inna niż na padzie. Co nie zmienia faktu, że na padzie też bez problemu pograsz. To jest konsola, a nie PC i jakiś zaawansowany symulator, że bez kierownicy za 2k nie podchodź nawet. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kasper 29 Napisano 19 Marzec 2012 Mane ja jeżdżę w GT5 już rok na padzie i bawię się wyśmienicie. Tu masz pełną kontrolę nad autem ( kontry, kontrolowane poślizgi itd. ) Pewnie zmieniłbym zdanie jakbym pojechał na kierownicy, ale nie jechałem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach