Kita 4 Napisano 17 Kwiecień 2012 (edytowane) Panowie, odkurzyłem swojego BFBC2 i właśnie pobieram od nowa wszystkie aktualizacje, wieczorem z chęcią do was dołącze. Pir a coz Cie podkusilo? kitajcu ale nie masz miejsca zeby mnie dodac do znajomych próbowałem wysłac i lipa musisz zrobić miejsce żeby mnie dodać :) pozdro mam nadzieje że niedługo się zobaczymy na POLU BITWY :) Oki jak dopadne konsole to zrobie porzadek pozdro ps pozazdroscic czasu na granie ja w robocie:) Edytowane 17 Kwiecień 2012 przez Kita Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
INKOGNITO 130 Napisano 17 Kwiecień 2012 Pir a coz Cie podkusilo? w sumie, to mam mało czasu na granie i jak sobie przypomniałem o mapach z BFBC2, stwierdziłem ze tam wykorzystam ten czas :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kita 4 Napisano 17 Kwiecień 2012 w sumie, to mam mało czasu na granie i jak sobie przypomniałem o mapach z BFBC2, stwierdziłem ze tam wykorzystam ten czas I to jest sluszna koncepcja mnie tez wielkosc map w BF3 przerazala ale to chyba z uwagi na ilosc graczy na PC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TaMLiN 16 Napisano 18 Kwiecień 2012 witam jest moze ktos chetny do zrobienia trofika z destruction 2.0 ?:P bo nie chce mi sie liczyc na szczescie :P i knife five friends ew tez :P wogole to najglupsze trofiki sa hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kita 4 Napisano 18 Kwiecień 2012 http://www.ps3site.pl/forum/topic/36706-ustawki-on-line-bc2/ kolego ustawki w tym temacie pozdro 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kampos666 8 Napisano 18 Kwiecień 2012 Ale mecz! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bandyta14 6 Napisano 18 Kwiecień 2012 (edytowane) też chętnie pogram razem jakieś mecze/ustawki najchętniej na hardcore mode dodam że hs jest Edytowane 18 Kwiecień 2012 przez bandyta14 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DonutHunter 19 Napisano 18 Kwiecień 2012 Co myślicie panowie o piątku ? Zbierzmy większą ekype i jazda. Dodawać ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kyron 62 Napisano 18 Kwiecień 2012 W urodziny Adolfa !? Jak tak można. A właściwie 3 urodziny córeczki więc może późnym wieczorem jak goście i % pozwolą. Może się dossam do kogoś. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tasma_Boss 3 Napisano 19 Kwiecień 2012 Witam Wszystkich mam pytanie odnosnie pinów a własciwie jednego nie kumam jak zdobyć pin o nazwie "SQUAD MEMBER PIN" czy moze ktos opisac o co w tym pinie chodzi z gory dziekuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 19 Kwiecień 2012 odpalasz cq klikasz na czerwona flage selectem dajesz rozkaz ataku a na niebieskiej select dajesz rozkaz obrony i juz :) oczywiscie musi ktos zostac ubity podczas wykonywania tych rozkazow ja mam ich chyba 29 latwo to wbic ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tasma_Boss 3 Napisano 19 Kwiecień 2012 odpalasz cq klikasz na czerwona flage selectem dajesz rozkaz ataku a na niebieskiej select dajesz rozkaz obrony i juz :) oczywiscie musi ktos zostac ubity podczas wykonywania tych rozkazow ja mam ich chyba 29 latwo to wbic ... Wielkie dzieki za odp :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 20 Kwiecień 2012 panie i panowie moze dzisiaj wieczorkiem jakies wieksze granie w gronie polakow co ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kita 4 Napisano 20 Kwiecień 2012 panie i panowie moze dzisiaj wieczorkiem jakies wieksze granie w gronie polakow co ? Siemk mysle ze dzis dam rade na chwile wpasc hs bedzie w szufladzie niestety:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 20 Kwiecień 2012 (edytowane) to nic stary :) a vietnama masz bo pewnie bedziemy dzisiaj go katowac ... Edytowane 20 Kwiecień 2012 przez DJYano Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
portek 142 Napisano 20 Kwiecień 2012 panie i panowie moze dzisiaj wieczorkiem jakies wieksze granie w gronie polakow co ? Widzimy się na polu bitwy :laugh: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 20 Kwiecień 2012 wysle ci zapa wieczorkiem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregor_TSK 226 Napisano 20 Kwiecień 2012 (edytowane) ja też, ja też :) Napiszcie mniej więcej o której start. Edytowane 20 Kwiecień 2012 przez Gregor_TSK 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 20 Kwiecień 2012 ciebie nie moze zabraknac :D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DonutHunter 19 Napisano 20 Kwiecień 2012 Ej może i ja bym spróbował, dodawać ! Nie mam vietka :( Ale za to HS jest :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 20 Kwiecień 2012 podziekowania za dzisiejsza gre dla @portka i dla reszty chlopakow i do jutra :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DonutHunter 19 Napisano 21 Kwiecień 2012 O Portka to ja mam w znajomkach, to mogę dołączyć ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
portek 142 Napisano 22 Kwiecień 2012 Tych co ominął dzisiaj mecz z meksykańcami niech żałują :laugh: foty w Screenshoty & Gameplay Video Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 23 Kwiecień 2012 umawialiscie sie z nimi jakos konkretnie czy czysty przypadek ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tasma_Boss 3 Napisano 23 Kwiecień 2012 Witam mam pytanko :) Czy jak używam snajperem specjalizacji EXPLMK2 to działa ona tylko na ładunki c 4 czy na mortara też ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach