DigitalMan_PL 1527 Napisano 24 Maj 2013 Zdun co ty spać nie możesz :P Ja akurat ogarniam Zawód Amerykanin całkiem ciekawy serial :P To też nie śpię ;) Haaa to dostanę baty w Demons Souls :P Bo już wyczekuję ów tytułu... Ciekawi mnie jak wygląda multi że chcesz tak baty noobom spuszczać :P (multi face to face?). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOMARZYSKO 767 Napisano 24 Maj 2013 Podobnie jak Zdun kończę właśnie DD na drugim przejściu na hardzie, i być może będzie platyna gdyby nie te nieszczęsne 350 sztuk ekwipunku... Za uja nie mam pomysłu jak tu wytrzasnąć tyle kasy na zakup całego lootu, jedyne co mi przychodzi do głowy to grindowanie w Everfall i sprzedawanie Wakestonów, ale to nudne na maca będzie :/ Przymierzylem się również do dlc, ale tylko do pierwszego spotkania z Kostuchą - jeden hit i cały team do piachu :o wiec wróciłem do podstawki podbić trochę lvl bo średnio to widzę, a nie chcę obniżać poziomu trudności. Dzięki wszystkim tym którzy użyczyli mi Pawnów, przydały się na maxa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 24 Maj 2013 w końcu po 5 dniach 12 godzinnych w pracy-dwa dni wolne i można w nocy posiedzieć stąd godzina ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 24 Maj 2013 Podobnie jak Zdun kończę właśnie DD na drugim przejściu na hardzie, i być może będzie platyna gdyby nie te nieszczęsne 350 sztuk ekwipunku... Za uja nie mam pomysłu jak tu wytrzasnąć tyle kasy na zakup całego lootu, jedyne co mi przychodzi do głowy to grindowanie w Everfall i sprzedawanie Wakestonów, ale to nudne na maca będzie :/ Przymierzylem się również do dlc, ale tylko do pierwszego spotkania z Kostuchą - jeden hit i cały team do piachu :ohmy: wiec wróciłem do podstawki podbić trochę lvl bo średnio to widzę, a nie chcę obniżać poziomu trudności. Dzięki wszystkim tym którzy użyczyli mi Pawnów, przydały się na maxa. Zabijaj offline ur-dragon jak masz lvl 65+ powinieneś dać radę. On rzuca 20 wakestonów więc daje to całkiem pokaźną sumę. Uzbierałem tym sposobem około 8 mil golda. Zanim zacząłem kupować miałem 180 unikalnych sztuk broni. Po skończeniu miałem 350, ale byłem wyczyszczony z kasy więc trzeba jej sporo mieć. Powodzenia :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dwypij 92 Napisano 24 Maj 2013 Wow. Po wyjściu Dark Arisena widzę, że temat ruszył z kopyta. Może trafię jakąś używkę za około 50 zł niedługo i śmignę na wyspę? Więcej nie dam bo cholera 200 złociszy w preorderze mnie kosztowała. Nie to, że żałuję...ale takie "subtelne" naciąganie w stylu Capcomu mnie osłabia. Pykaliście w Kingdoms of Amalur: Reckoning? Własnie kupiłem i tak liczę, że będzie ciekawie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dwaduzepe 124 Napisano 24 Maj 2013 Ja grałem w KoA:R. No na początku będzie ciekawie, a potem nuda i jeszcze raz nuda:) Do tego niski poziom trudności. Ogólnie bardzo średnio. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 24 Maj 2013 KOA: R ciekawie będziesz przez kilka godzin, potem będziesz się modlił żeby gra już się skończyła. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kovacs 367 Napisano 24 Maj 2013 Miałem już jakiś czas temu zakupić, jednak po uwagach jak te powyżej, odłożyłem zakup KOA:R na później, choć nie skreśliłem jej całkowicie. Skoro będzie niedługo w plusie, to na pewno zagram, choć raczej nie w czerwcu i lipcu - najpierw powrót do Boletarii, następnie ICO, no i chyba wreszcie odkładana Dragon's Dogma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dwypij 92 Napisano 24 Maj 2013 Bez jaj...będzie w PS+? Kurna, muszę pogadać z chłopakiem od którego ją kupuję ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kovacs 367 Napisano 24 Maj 2013 Kończąc offtopa: http://www.ps3site.pl/rozpiska-playstation-plus-na-czerwiec-2/152478 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOMARZYSKO 767 Napisano 24 Maj 2013 Zabijaj offline ur-dragon jak masz lvl 65+ powinieneś dać radę. On rzuca 20 wakestonów więc daje to całkiem pokaźną sumę. Uzbierałem tym sposobem około 8 mil golda. Zanim zacząłem kupować miałem 180 unikalnych sztuk broni. Po skończeniu miałem 350, ale byłem wyczyszczony z kasy więc trzeba jej sporo mieć. Powodzenia :) O tym nie pomyślałem, ostatnio pokonałem Ura w 3 turach, więc chyba będzie to najszybszy pomysł. Dzięki za nakierowanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ak-47 12 Napisano 24 Maj 2013 Gra fajna, ale ten system craftingu mnie dobija, nic z tego nie rozumiem (mój englisz nie jest dobry) A pionki chaotycznie się zachowują. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 24 Maj 2013 Witam Panowie czemu radzicie offline a nie online ubijać?? Jest jakaś różnica w takiej grze? Ja cały czas mam online... (zmieniłem w opcjach) bo myślałem, że lepiej będzie tak. Jak możecie wytłumaczcie mi to :) Dzięki... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOMARZYSKO 767 Napisano 24 Maj 2013 Chodzi ci o Ur Dragona? Na offline jest prostszy do ubicia, tzn. ma o wiele mniej HP niż wersja online, która jest już którejś tam generacji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Numinex 636 Napisano 24 Maj 2013 Przede wszystkim za ubicie smoka online i offline są różne nagrody. Offline jest dobry do wspomnianego farmienia Wakestone'ów. Lista nagród za online i offline (dodatkowo uzależnionych od tego, ile w online zadaliśmy obrażeń) na dole: http://dragonsdogma.wikia.com/wiki/Ur-Dragon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukas_k 14 Napisano 24 Maj 2013 Bez jaj...będzie w PS+? Kurna, muszę pogadać z chłopakiem od którego ją kupuję ;) Kiedy będzie, bo jakoś nie słyszałem o tym? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 24 Maj 2013 Kiedy będzie, bo jakoś nie słyszałem o tym? Słabo słuchałeś więc chłopcze... Chcesz więcej info: http://www.ps3site.pl/forum/topic/39354-ps-przeczytaj-pierwszy-post/page-394 A wracając do tematu :) Mam problem z trofikiem The Knave - wchodzę po drabinie idę tam otwieram skrzynie a tam dupa nie ma tego przedmiotu :( I jeszcze Affinity and Beyond czyli w/g opisu Raised a person's affinity to the maximum. Niby robiąc trofika Patron to zrobimy... Czyli Madeleine otworzyła sklep pogadałem z nią (patron wpadł) a ten trofik nie :( Pomożecie :) ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TehLover 1 Napisano 25 Maj 2013 Dorwałem egzemplarz tej gry dla siebie lecz zwykłą wersję i zaczynam podróż. Mam duże oczekiwania co do tej gry. Mam nadzieję ,że się nie zawiodę :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukas_k 14 Napisano 25 Maj 2013 Słabo słuchałeś więc chłopcze... Chcesz więcej info: http://www.ps3site.pl/forum/topic/39354-ps-przeczytaj-pierwszy-post/page-394 Ja tam nadal nie widzę, żeby gdzieś było info o tym, że Dragon`s Dogma będzie w PS+... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Numinex 636 Napisano 25 Maj 2013 (edytowane) Ja też pierwsze słyszę by DD miało trafić do Plusa - nawet Google milczy. Chyba że ktoś pomylił Demon's Souls albo Kingdoms of Amalur z DD :P Edytowane 25 Maj 2013 przez Numinex Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 25 Maj 2013 Witam Ale tu nikt nie mówił o DD a jedynie z 2 strony temu (może stronę) ktoś wspomniał o Kingdoms of Amalur: Reckoning... Więc ;) TehLover - podstawkę tanio można dorwać bo podobno dopiero Dark Arisen naprawia ogrom błędów i wyciska całą miodność z gry (nie wiem bo w podstawkę nie grałem :P ale mówiono że gra DOBRA ale tak zabugowana była że masakra)... Więc ja na twym miejscu opchnął bym i szybciutko zakupił Dark Arisen;) Trofik Affinity and Beyond załatwiony kwiatkiem od Quinny na niej samej :P A co do The Knave - jakieś rady?? Bo w skrzyni tego nie ma :(( Może muszę coś zrobić aby było czy co?? Wyjaśni mi jak to jest z PIONKAMI tj. "wynajmem"? Taki sam lvl lub niższy 0 RC, a wyższy lvl opłata tak?A jak od znajomego to też trzeba płacić w RC? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOMARZYSKO 767 Napisano 25 Maj 2013 Lambert, od znajomych masz Pionki za free, nawet jeśli mają wyższy lvl od twojego Arisena. Platynka zaliczona. Dzięki wszystkim za porady i wsparcie swoimi Pawnami, początek był dośćciężki i ich pomoc dużo dała. Porada odnośnie ubijania Ur Dragona na offline, jest chyba najszybszym sposobem na grind kasy, za każdym razem prawie 1.5 mln wpadało ze sprzedazy Wakestonów i ekwipunku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Numinex 636 Napisano 25 Maj 2013 A ja dziś zawędrowałem wreszcie na Bitterblack Island - jest ostro, ale klimat przegenialny. Design i ogólnie feeling z rozgrywki kojarzy się mocno z Demon's i Dark Souls. Wciaga jeszcze bardziej niż podstawka, a za mną dopiero początek (zdobycie klucza) - zobaczymy co dalej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOMARZYSKO 767 Napisano 25 Maj 2013 A jak wygląda sprawa z tym dlc, jeśli wędrując tymi lochami zechcę wrócić do Gran Soren, to po powrocie na Wyspę znów zaczynam od początku, czy później trafiają się jakieś miejscówki do których można się teleportować? Udało mi się dość do jakiegoś wielkiego Trolla przykutego do ściany, bydle się uwolniło i zaczęła się walka w trakcie której skończyły mi się ziółka, więc musiałem wracać do stolicy na zakupy. Po powrocie na Wyspę, okazało się że do tego bydlaka znów musze lecieć całą wcześniej przebytą drogę, stąd moje pytanie czy w dlc też jest coś w rodzaju portcrystali? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Numinex 636 Napisano 25 Maj 2013 Z tego co wiem, to jest tylko ten jeden portcrystal do którego można się przenieść, a wracać już trzeba z buta niestety. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach