KopaczK 192 Napisano 12 Kwiecień 2011 Kilka innych obrazków (LINK). Zwiastun: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drk2 515 Napisano 12 Kwiecień 2011 Tutaj gameplay i obrazki http://www.gamersyde.com/news_dragon_s_dogma_unveiled-10885_en.html Otwarty świat ma być. Ta gra da rade. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 12 Kwiecień 2011 http://www.ps3site.pl/dragons-dogma-smok-ukradl-ci-serce-a-ty-musisz-je-odzyskac/68724/ Gierka zapowiada się bardzo dobrze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 12 Kwiecień 2011 Czyżby japońscy producenci gier wracali do łask europejskich graczy. Gra zapowiada się bardzo sensownie i całkiem ładnie. Zobaczymy jak będzie się prezentować później. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Don_Mario 190 Napisano 12 Kwiecień 2011 To moze wypalic. Filmik mnie zainteresowal, i od teraz bede sledzic losy tej gry. Jak najbardziej na plus :happy: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 12 Kwiecień 2011 Motyw z sercem przypomina to co było w "Ostatnim smoku". :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 13 Kwiecień 2011 Demon's Souls / Dark Souls i teraz Dragon's Dogma ... Osobiscie jestem za, pod warunkiem ze DD. nie bedzie jota w jote tym co produkcje od From Software. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 13 Kwiecień 2011 Nie będą, bo sam klimat jest inny (tak to przynajmniej wygląda na obrazkach i filmiku). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EndarSeth 171 Napisano 13 Kwiecień 2011 Wygląda naprawdę dobrze. Ciekawe, czy będzie wybór klasy postaci, czy z góry narzucone granie tym wojownikiem w pelerynie. Sama walka wygląda na bardzo ciekawą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drk2 515 Napisano 13 Kwiecień 2011 3 towarzyszy, otwarty świat...gdzie tu podobieństwo do DSa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 13 Kwiecień 2011 (edytowane) 3 towarzyszy, otwarty świat...gdzie tu podobieństwo do DSa? Coz, nadchodzacy Dark S. tez ma miec otwarty swiat, ja tu imo widze podobienstwo, pomijam tez fakt ze w Demon S. tez mogles miec 3 towarzyszy, zywych. Licze tylko ze to nie bedzie kopia, nie tyle klimatu, bo to mozna w sumie wykluczyc juz, co samej mechaniki, gameplayu. Szkoda tylko ze tak dlugo przyjdzie nam czekac na te gre. Edytowane 13 Kwiecień 2011 przez AlucardMZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drk2 515 Napisano 13 Kwiecień 2011 Otwarty świat ma wiele gier...no i ciężko mi jakoś znaleźć podobieństwo między 3 graczami w co-opie online a 3 NPCami towarzyszącymi nam w przygodzie gdzie każdy z nich ma jakąś tam swoją historie i osobowość nakreśloną przez twórców. A może sie jeszcze okazać, że ta trójka bedzie sterowalna jak w FFversusXIII. Coś tak czuje, że tak będzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 13 Kwiecień 2011 Otwarty świat ma wiele gier... Ale nie wszedzie sa smoki i inne tego typu pasci. Co do sterowalnosci naszych kompanow, wydaje mi sie ze bedzie sie dalo nimi sterowac, w tym trailerze wyzej byl moment kiedy latalo sie ta laska z lukiem (?), przez 1 czy 2 sekundy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 13 Kwiecień 2011 Walka z hydrą. http://www.ps3site.pl/walka-z-hydra-w-dragons-dogma-wideo/68779/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Don_Mario 190 Napisano 13 Kwiecień 2011 No ladnie to wyglada. Szkoda ze nie pokazali mage'a bo ta postac mnie najbardziej interesuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 14 Kwiecień 2011 Serce roście. :) Najprawdopodobniej tytuł ten będzie kolejnym cRPG, które zakupię (SKYRIM, potem FFXIII-2, może F:NV, no i DD). Wreszcie fani gatunku dostaną więcej smakołyków. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 25 Maj 2011 Nowe screeny http://www.ps3site.pl/dragons-dogma-potworami-stoi/73617/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dragio 95 Napisano 26 Maj 2011 Hmn.... połączenie Dragon Age ...z Demon's souls + domieszka czegoś nowego........ trzeba obserwować co z tego tytułu wyrośnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drk2 515 Napisano 26 Maj 2011 Gameplay z gryfem więcej fotek http://www.neocrisis.com/news/135-game-news/7113-new-dragons-dogma-screens Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 26 Maj 2011 Coraz bardziej ciekawi mnie ta produkcja. Zapowiada się kawał fajnego action-RPG. Filmik z gryfem pokazuje, ze gra ma potencjał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 27 Maj 2011 Gameplay z gryfem Robi wrażenie! DA przy tej grze, to produkcja z innej (gorszej) generacji konsol. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dragio 95 Napisano 27 Maj 2011 (edytowane) gameplay z gryfem zachwycający..... ciekawe, że pierwsze co mi przyszło do głowy oglądając to World of Warcraft..... Edytowane 27 Maj 2011 przez Dragio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Don_Mario 190 Napisano 27 Maj 2011 Leee..... i znow ten archer Mam nadzieje ze w koncu pokaza "troche" gameplay'u z super hiper prze kozackim mage'm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 30 Maj 2011 Kilka obrazków: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 8 Czerwiec 2011 Dużo filmików z rozgrywki. http://www.ps3site.pl/e3-2011-zatrzesienie-filmow-z-dragons-dogma/75162 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach