dApo 34 Napisano 2 Kwiecień 2012 ja nawet nie mam pojęcia gdzie teraz kupić UT ale też większego sensu nie widzę skoro są pustki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 3 Kwiecień 2012 Czy ja wiem czy pustki? Ludzie wciąż w to grają. Sam od czasu do czasu się gdzieś podłączę. A kupować nie musisz, wystarczy wersja pobrana z neta + patch 4.56, bądź jechać na wersji GOTY 4.36 (ja tak gram). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Natsu 1595 Napisano 3 Kwiecień 2012 UT3 bardzo dobra gra, przypomniała mi jak gry FPS były kiedyś zajebiste. Okazjonalnie pogrywam na piecu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wwseba97 50 Napisano 10 Lipiec 2012 Ja kupiłem Ut 3 widać, że wzorowali się na broniach z 99' (tylko sniperka, i plasma). Wspaniałym pomysłem są mody na ps3 oraz możliwość pobrania mapek z poziomu menu. Spilt-screena jeszcze nie wypróbowałem bo drugiego pada nie mam. A jeśli chodzi o kampanie to troche nie ma sensu bo tam jest wojna a wcześniej były turnieje. Ja czekam aż ktoś z epic games wpadnie na pomysł aby zrobić remake starych unreal'ów na 3 generacje ich śilnika a wszystkie inne gry póją dla mnie w zapomnienie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubaork 40 Napisano 24 Sierpień 2012 MODY na PS3? Łał... Są jakieś inne gry z modami? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boras 0 Napisano 25 Maj 2013 Witam, Mam problem, a dokładniej kupiłem Unreal Tournament 3, na necie wyczytałem, że ma funkcję split screen, gdy odpaliłem grę okazało się, że gra nie oferuje takiej możliwości. Przyjrzałem się sprawie dokładniej i okazało się, że split screena wprowadzono w jednym z patchów. Wszystko spoko, ale nie potrafię go zainstalować! :( W tym momencie proszę was o pomoc, bo sam nie jestem w stanie udoskonalić mojego Unreala. :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zxcvb 47 Napisano 3 Czerwiec 2013 Witam, Mam problem, a dokładniej kupiłem Unreal Tournament 3, na necie wyczytałem, że ma funkcję split screen, gdy odpaliłem grę okazało się, że gra nie oferuje takiej możliwości. Przyjrzałem się sprawie dokładniej i okazało się, że split screena wprowadzono w jednym z patchów. Wszystko spoko, ale nie potrafię go zainstalować! W tym momencie proszę was o pomoc, bo sam nie jestem w stanie udoskonalić mojego Unreala. Zaloguj się do PSN i wejdź do gry, aktualizacja powinna rozpocząć się automatycznie. Rok temu wszystko działało należycie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
milypan 2 Napisano 1 Sierpień 2014 Powie mi ktos jak wygląda sytuacja na serwerach?? Gra ktos w to jeszcze?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubaork 40 Napisano 2 Sierpień 2014 (edytowane) Grałem jakoś pół roku temu i jest na prawdę bardzo źle :-( W dobrej porze udało mi się trafić na pełny serwer, lecz zwykle to były dwie osoby lub zero. Gra dopełnia botami, które dość dobrze imitują graczy, lecz to nie to samo. Jak masz kogoś kto chciałby grać na splitscreen to kup :-) Można się pobawić i pośmiać, używając różnych modów. Pamiętaj że to jedyna gra na PS3 z modami (własne mapy i modyfikacje rozrywki) Edytowane 2 Sierpień 2014 przez kubaork Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach