Kalabis1920 0 Napisano 15 Marzec 2013 siema szukam kogoś chętnego do zdobycia trophy w King Of The Hill Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kalabis1920 0 Napisano 24 Marzec 2013 Nie ma nigdzie opisanego sposobu, który jest w 100% sprawdzony. Jednym to wychodzi tak, innym tak. Najlepiej. w tym przypadku, iść za głosem tłumu (czyt. tych, którzy już zdobyli). 1 - Pierwsze dwie walkl zrobić na flawless. Nie jest to w ogóle trudne na poziomie Beginner. 2 - Zrobić Fatala każdemu w drodze do Shanga (na wszelki wypadek!) 3 - Nie przegrać ani jednej rundy w drodze do Shanga. 4 - Nie przegrać z Shangiem walki, rundę można. 5 - Jeśli Shang was trafi, kończymy walkę wygrywając ją! W chwili gdy na ekranie pokaże się FINISH HIM, dajemy Start - Player Select. W ten sposób nie naliczy nam przegranej przy zmianie zawodnika. 6 - Jak się uda 2 flawlessy, robimy mu fatala (NA WSZELKI WYPADEK). 7 - Cieszymy się, że już więcej tego robić nie będziemy. Dziękuję za uwagę, proszę nie poprawiać tego, co napisałem. Jest skuteczne, bo ja trofeum zdobyłem. na pewno można przegrać 1 runde z shang shungiem ? byle nei przegrać meczu ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach