ArczX 4 Napisano 20 Wrzesień 2008 Każdy gracz będzie miał możliwość stworzenia własnego poziomu i wrzucenia go na serwer skąd będzie mógł go pobrać każdy. W LBP ma być coś takiego jak ,,Community''. Taka ,,społeczność". Nie wiem jak można to jeszcze nazwać. O coś takiego : Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 21 Wrzesień 2008 ArczX wiemy o tym od... dwóch lat? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 21 Wrzesień 2008 Wspaniale! Gra roku nadciąga! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
froniu 0 Napisano 21 Wrzesień 2008 pokrytysniegiem post arczx'a był napisany chyba do kolegi lololo bo on chyba nie wie nic o tej grze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrianPL 1 Napisano 21 Wrzesień 2008 już są beta testy :| Ktos z was dostał bilet? ;( Ja nie albo nie wiem jak sprawdzić xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
froniu 0 Napisano 21 Wrzesień 2008 BrianPL niema jeszcze beta testów LBP zaproszenia będą rozsyłać dopiero w przyszłym tygodniu link http://www.n4g.com/ps3/News-202404.aspx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArczX 4 Napisano 21 Wrzesień 2008 ArczX wiemy o tym od... dwóch lat? pokrytysniegiem post arczx'a był napisany chyba do kolegi lololo bo on chyba nie wie nic o tej grze Cieszę się że są jeszcze tacy ludzie jak Froniu, to mnie podtrzymuje na duchu. Bo inaczej bym się już dawno powiesił... . Albo co gorsze kupił X360. Myślę że mamy duże szanse na betę ze względu na to że bileciki będą w każdym Store. Przynajmniej większe niż jakby było tylko na PL Mam nadzieję że dostanę klucz Ale z betą czy bez zakup gry obowiązkowy. Pozdrawiam Mówiąc w każdym Store miałem na myśli JP,US i EU. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zia 0 Napisano 21 Wrzesień 2008 BrianPL niema jeszcze beta testów LBP zaproszenia będą rozsyłać dopiero w przyszłym tygodniu link http://www.n4g.com/ps3/News-202404.aspx Mam nadzieję, że otrzymam. Wie ktoś czy będzie można je w razie czego przekazać komuś innemu? Ja na razie nie mam neta na czarnulce więc... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 21 Wrzesień 2008 Taki bilecik to by był miły prezent imieninowy A bilety to pewnie będą kody jak z MS2. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArczX 4 Napisano 21 Wrzesień 2008 Wolałbym żeby była to inna forma. Z tymi mailami różnie bywa. Dla mnie to powinno być tak że włączasz PS3 logujesz się i pokazuje się informacja o możliwości ściągnięcia danego pliku z Store (np. w List Download ). I już A nie bawienie się w maile które nie dochodzą :/ Już się o tym przekonałem. Mam 1. nr Qore i guzik a nie kod dostałem... . Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 21 Wrzesień 2008 Ja też z początku myślałem, że te losowania, bety itp są ogłaszane w PSN za pomocą wiadomości a nie na maila. Ale cóż... A może na iPhone'a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Allu 4 Napisano 22 Wrzesień 2008 Ja też z początku myślałem, że te losowania, bety itp są ogłaszane w PSN za pomocą wiadomości a nie na maila. Ale cóż... No i tak powinno być! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuczak 43 Napisano 22 Wrzesień 2008 Nie ale niedlugo ma byc beta i losowo rozdawane bilety, wiec sprawdzaj maila co jakis czas ;d To jesli mozna sie spytac.... dlaczego wszyscy sikaja w majty z powodu tej gry, skoro nikt w nia nie gral? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Allu 4 Napisano 22 Wrzesień 2008 To jesli mozna sie spytac....dlaczego wszyscy sikaja w majty z powodu tej gry, skoro nikt w nia nie gral? Nie można! Nie łaska poczytać odrobinkę? Oczka bolą? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rokugatsu 0 Napisano 22 Wrzesień 2008 dlaczego wszyscy sikaja w majty z powodu tej gry, skoro nikt w nia nie gral? A Ty nigdy nie sikałeś w majty z powodu żadnej gry przed premierą? D: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxelm2 0 Napisano 22 Wrzesień 2008 Szczerze mam te 19lat Ps3 jest moją drugą konsolą i ja nigdy nie sikałem:]na żadną premierę.Czekam tylko sobie na Killzone2. Ale co do gry tak sobie,oglądam te filmiki i w ogóle,wydaje się fajna,niby jakieś tam projektowanie planszy,tych kukiełek ale co dalej....? Ale i tak jestem pod wrażeniem że twórcom udało się zrobić grę która wciągnie starych i młodych i każdy będzie z uśmiechem w nią grał.I że dla was zostanie ona jedną z lepszych zakupionych gier. Może nie miły akcent ale co otworzę ps3siteto wyskakuje mi kukiełka i ciągle o niej jakieś informacje,ale niedługo będę bał się w toaletę zajrzeć aby mi jej twarz nie wyskoczyła.Trochę to drażniące jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrianPL 1 Napisano 22 Wrzesień 2008 Na ten e-mail można składać emaile na beta testy betatrial@eu.playstation.com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
3pstrzy 11 Napisano 22 Wrzesień 2008 Na ten e-mail można składać emaile na beta testy betatrial@eu.playstation.com yyy ??????? bilety losowane beda wsrod uzytkownikow PSS a jesli juz to napisz skad to wiesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuczak 43 Napisano 22 Wrzesień 2008 Nie można!Nie łaska poczytać odrobinkę? Oczka bolą? Jestem pod wrazeniem. Urzekła mnie twoja historia A Ty nigdy nie sikałeś w majty z powodu żadnej gry przed premierą? D: Diablo2, Quake3, Call of Duty4 - jakos tak dziwnym trafem same sequele wiec sie mozna bylo spodziewac co to jest. Oprocz ogolnych opisow i masy dodatkow ktore mozna bedzie sciagac, o LPB za duzo nie wiadomo. Moze sie okazac ze gra po 20 minutach bedzie do odlozenia na polke. I wcale jej teraz nie oceniam, chodzi o to ze wiekszosc sie napala na ten tytul, ale tak naprawde nie wiadomo co mozna sie po nim spodziewac jesli chodzi o grywalnosc, a ona jest najwazniejsza wg mnie w grach, przed grafika, przed oprawa muzyczna, i duuuzo przed trofeami. Niestety grywalnosci nie da sie ocenic bez dema.. Jeszcze raz to napisze: zastanawiaja mnie texty typu must have na ps3, skoro nikt nie gral... wiec w swoim pierwszym pytaniu kilka postow wyzej pytalem czy cos mnie ominelo... czy czegos nie przegapilem?... tez bym sie wkrecil w ten tytul, bo poki co to poczekam przynamniej z miesiac od premiery na decyzje czy ja kupic czy nie. Ale co do gry tak sobie,oglądam te filmiki i w ogóle,wydaje się fajna,niby jakieś tam projektowanie planszy,tych kukiełek ale co dalej....?Ale i tak jestem pod wrażeniem że twórcom udało się zrobić grę która wciągnie starych i młodych i każdy będzie z uśmiechem w nią grał.I że dla was zostanie ona jedną z lepszych zakupionych gier. Może nie miły akcent ale co otworzę ps3siteto wyskakuje mi kukiełka i ciągle o niej jakieś informacje,ale niedługo będę bał się w toaletę zajrzeć aby mi jej twarz nie wyskoczyła.Trochę to drażniące jest. no i wlasnie, wszystko to sa domysly... mam nadzieje ze sie sprawdza... Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrianPL 1 Napisano 22 Wrzesień 2008 yyy ??????? bilety losowane beda wsrod uzytkownikow PSSa jesli juz to napisz skad to wiesz If you are interested in being involved with any beta trials, you?ll need to join Sonys Beta Trial Programme. You can get in touch with them directly by emailing: betatrial@eu.playstation.com Prosze tutaj link Własnie dostałem odpowiedz na temat Beta Testów !!! Zostałem chyba zaproszony mam kiepski angielski ale dam wam kawalłek listu If you are a current EU beta tester, then fear not! We shall contact you assoon as possible regarding your query. No porporstu az mi łezka poleciała Nie doczytałem sie do końca ale dostałem sporo linków Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 22 Wrzesień 2008 Faktycznie troszku kiepsko z angielskim Chodzi tylko o to, że jeśli jesteś betatesterem to nie masz się o co martwić. Jak będzie okazja to się zgłoszą. Ot taki pocieszajek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rokugatsu 0 Napisano 22 Wrzesień 2008 Już dawno wysłałem tego maila i już dawno mi odpisali. BrianPl...Możesz płakać, jeśli napisali Ci to samo co mi ( a z tego co widze to tak) to się nie dostałeś xD jeszcze raz to napisze: zastanawiaja mnie texty typu must have na ps3, skoro nikt nie gral O ludzie! Przeglądałeś ten temat? Już 552552532 ludzi pytało "co takiego jest w tej grze?" Czy tak trudno zrozumiec, że jednemu sie gra podoba, drugimu nie?jasne, nie graliśmy w tę grę, ale widzielismy masę zwiastunów, screenów, filmików z gameplayu. Wiemy na czym gra będzie polegać i czytaliśmy recenzje, a nawet widzieliśmy relacje ludzi, którzy w grę grali na targach-wszyscy są zachwyceni. Podoba nam (a przynajmniej mi) się pomysl i oryginalność... Diablo2, Quake3, Call of Duty4 ...i właśnie to, że jest to coś zupelnie nowego, a nie kolejny odgrzewany kotlet. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrianPL 1 Napisano 22 Wrzesień 2008 Faktycznie troszku kiepsko z angielskim wink.gifChodzi tylko o to, że jeśli jesteś betatesterem to nie masz się o co martwić. Jak będzie okazja to się zgłoszą. Ot taki pocieszajek wink.gif Czyli mam czekać aż się odezwą? sam już nie wiem -.- mam mętlik w głowie. I jeszcze jedno z tym japońskim ps store to jak ściągam Thema i już mam większe szanse na bycie w Beta Trials ? ech... BrianPl...Możesz płakać, jeśli napisali Ci to samo co mi ( a z tego co widze to tak) to się nie dostałeś xD Juz zaczynam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rokugatsu 0 Napisano 22 Wrzesień 2008 Czyli mam czekać aż się odezwą? sam już nie wiem -.- mam mętlik w głowie.I jeszcze jedno z tym japońskim ps store to jak ściągam Thema i już mam większe szanse na bycie w Beta Trials ? ech... Z tego co pamietam to napisali mi, że zgłoszenia do bety się juz skończyly, ale jesli coś się zmeini to się odezwą xD Nie pamietam dokładnie. I jeszcze jedno z tym japońskim ps store to jak ściągam Thema i już mam większe szanse na bycie w Beta Trials ? ech... Ten Theme to jest jakby Twój "numerek". Później ze wszystkich numerków wylosują 60000 i jesli Twój będzie jednym z nich to dostaniesz się do bety. Czyli tak, ściągając go zwiększasz szansę na bycie beta testerem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 22 Wrzesień 2008 A beta już śmiga... [object width=425" height="350][param name=movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=Z8IhTZmZh34][/param][param name=wmode" value="transparent][/param][embed src=http://www.youtube.com/watch?v=Z8IhTZmZh34" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350][/embed][/object] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach