Skocz do zawartości
Emir

Little Big Planet

Rekomendowane odpowiedzi

A jak ci ludzie się tam dostali przecież beta od 23 Września!!

Moze włącze se ps3 i zobacze czy przypadkiem nie zostalem zaproszony ^^ ;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale szczęściarz xD też chcę grać D:

Ale MM mówiło, że te 60000 ludzi nie bedzie testowało gry, tylko bardziej wytrzymałość serwerów, czy coś takiego D:

Więc beta już pewnie wcześniej była tyle ,że dla małej grupki ludzi którzy mieli znaleźć błędy w grze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Jestem pod wrazeniem. Urzekła mnie twoja historia

Daj sobie siana koleś...

Ile razy można?! Co kilka dni pojawia się jeden czy dwóch ludzi którzy koniecznie chcą wiedzieć czemu większej części świata podoba się "głupia gra o miśkach". Już mi się rzygać chce! LUDZIE DAJCIE NAM SPOKÓJ!!!

Nienawidzę piłki nożnej a granie w ISS/Fifę uważam za stratę czasu (ludki biegające za białą zbitką pikseli po zielonym tle... CUDO!) ale nie wchodzę do tematu pytając "Ludzie co Wy widzicie w tej grze?".

Tak trudno zrozumieć że są gusta i guściki? Cytując Kabaret Moralnego Niepokoju: "Jeden lubi jak mu cyganie grają, drugi jak mu buty śmierdzą". Jeden lubi strzelać do Zombie a drugi układać klocki w milionowej już wersji Tetris'a.

Ja chcę LBP dlatego że moją ulubioną częścią gier są ... edytory. Tak wiem że to dziwne. Oblivion, Ojciec Chrzestny etc... najwięcej czasu spędzam tworząc postaci, przedmioty, plansze. Daje mi to "fun". Dopiero kiedy nabawię się w "stwórcę " zaczynam grać. Taki fetysz... Co zrobić.

Wieć jeśli ktoś zada sobie trud zapoznania się z konwencją gry to zrozumie dlaczego mnie kręci.

Zdaję sobie sprawę że nie wszyscy mają taki odchył. Co oni widzą w LBP? Może beztroski klimat? Może multiplayerowe szaleństwo? Może platformówkę których corzaz to mniej pojawia się na konsolach? Nie wiem.

Do czego zmierzam? Jeśli chcesz zadać głupie pytanie to kur#a najpierw poczytaj, zastanów się i jeśli nadal Ci nie przejdzie to wtedy je zadaj.

geniuszad7.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[Master Yoda mode on]

Wielką rację mistrz Allu ma. A ty, Abcza padawanie, przykład brać z niego powinieneś.

[Master Yoda mode off]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Raczej tak ale nie jestem pewien. Wiem tylko że można ściągać różne rzeczy z danego lvl np To drzewko jest ładne ściągnę sobie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak się postarasz zrobisz dobrą mapkę to niezłą sumkę możesz zarobić xDD Nie mówię tu o 100zł tylko o 20/10zł xD

Takie pytanko nie na temat wiecie co z tą betą Home?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak bedzie w to duzo typa grac ^^ i bedzie sie tworylo zarabiste lvl i bedzie sie polecanym przez znajmych to moze byc sopro pobran

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dostal ktos moze zaproszenie do bety? Bo to od dzis, nie?

Ja jak na razie dostalem beta Resistance 2 i SOCOMa nowego wiec trzymam kciuki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolejnego e-maila wysłałem do Sony Computer Entertainment Europe xD

o beta testy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co myślałeś? Że jakiś człowiek tam siedzi 24/7 i odpowiada na tysiące maili? xD

Przecież odpisali Ci wczoraj, że nie ma już miejsc. Teraz musimy czekać aż dadzą bilety na US i EU psstrone, ściągniemy je i będziemy się modlić do Boga SONY, żeby to nas wylosowano xD

A tak BTW: Ktoś dostał zaproszenie, czy nie? I czy jest jeszcze szansa, żeby się na nią dostać? No bo niby beta sie zaczęła, ale nie dawali jeszcze tych biletów dla europy i us?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wielkie dzięki dla tego kto podał info. Godzinne gapienie się w kilkanaście zakładek i wciskanie co chwilę na innej F5 opłaciło się!

Wrażenia na szybko.

Początek to szybkie wprowadzenie w sterowanie. Później dostajemy w nasze łapki story mode a w nim jeden etap. Nauka skakania po przejściu i zebraniu wszystkiego co możliwe dostajemy kolejny etap. Nauka przeciągania Po zaliczeniu go dostajemy trzy kolejne w tym jeden z minigrą Skakanie nad coraz szybciej obracającym się krawatem króla żeby nie zepchnął nas z platformy i łapanie bąbelków. Z początku wieje nudą. Ot rytmiczne klepanie X. Ale im dalej w las tym gorzej:D Krawat kręci się coraz szybciej i wyczucie podskoku i długości wciśnięcia X (nie za długo żeby się nie nadziać na spadający ponownie krawat i nie za krótko, żeby od razu nas nie zepchnął) zaczyna odgrywać kolosalną rolę. Do tego miałem wrażenie jakby spychał mnie też pęd powietrza wytworzony przez ten majtający się krawat. Super zabawa

Do zebrania łącznie na tych etapach ponad 100 wlepek i ubranek.

A od jutra rusza online... A ja do 15:30 w robocie

Online nawet chyba już powinno ruszyć

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LittleBigPlanet release date and downloadable content at launch confirmed.

Sony Computer Entertainment and Media Molecule are delighted to announce that exclusive PLAYSTATION 3 title LittleBigPlanet will be releasing in the UK on October 24, 2008.

Media Molecule and SCE have a long-term commitment towards expanding the world of LittleBigPlanet and working hard to make sure that fans of the game get amazing new content and features via PLAYSTATION Network.

To start with, there will be a free Spaceman costume for Sackboy, perfect for preparing to launch! There will also be a rare Week One Sackboy t-shirt to prove that you were there at the start. Both items will be available for a limited time only.

Of course, it’s not just about what your Sackboy will be wearing this season, it’s what he can do that counts. LittleBigPlanet delivers over 50 levels to play out of the box either on your own or in up to four-player multiplayer. You also get the most intuitive and powerful content creation tools ever seen in a console game, enabling you to make whatever you want.

Then, thanks to the ability to share your creations or download others via PLAYSTATION Network, the world of LittleBigPlanet will keep on growing forever as gamers make their own games: there will be new experiences to play every time you go online!

LittleBigPlanet: get ready for gaming to change forever.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
LittleBigPlanet release date and downloadable content at launch confirmed.

Sony Computer Entertainment and Media Molecule are delighted to announce that exclusive PLAYSTATION 3 title LittleBigPlanet will be releasing in the UK on October 24, 2008.

Media Molecule and SCE have a long-term commitment towards expanding the world of LittleBigPlanet and working hard to make sure that fans of the game get amazing new content and features via PLAYSTATION Network.

To start with, there will be a free Spaceman costume for Sackboy, perfect for preparing to launch! There will also be a rare Week One Sackboy t-shirt to prove that you were there at the start. Both items will be available for a limited time only.

Of course, it’s not just about what your Sackboy will be wearing this season, it’s what he can do that counts. LittleBigPlanet delivers over 50 levels to play out of the box either on your own or in up to four-player multiplayer. You also get the most intuitive and powerful content creation tools ever seen in a console game, enabling you to make whatever you want.

Then, thanks to the ability to share your creations or download others via PLAYSTATION Network, the world of LittleBigPlanet will keep on growing forever as gamers make their own games: there will be new experiences to play every time you go online!

LittleBigPlanet: get ready for gaming to change forever.

Nie ma tu nic o becie Ja chcę beta key! xD Ahh...No nic...Dzisiaj juz nie mam siły, jutro powalczę. A teraz idę spać, dobranoc XD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

FINALLY PUBLIC SERVICE ANNOUNCEMENT ABOUT BETA KEYS:

PS sorry but beta keys and their distribution are actually entirely in the hands of Sony. MM have no control over this, so we can’t help if anyone wants to get on the beta trial, I am certain (100%) there are more keys coming SOON but we’d recommend checking the playstation forums and all the usual places for news. In fact, even MM hasn’t received our own full set of keys yet - we’ve only got about 10 between us all so far! (ok so we can play the game anyway, but, y’know, in case it makes you feel better!)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pograłem trochę z ludźmi. Zabawa przednia - świetna gra. Tylko niesamowicie laguje, gdy ktoś się podłącza (ładowanie postaci...). Na razie nie mam nic do zarzucenia. A łapanie się za innych graczy to chyba będzie hit : D Każdy łapał za kogo się dało i ciągaliśmy się po levelu. Po prostu niesamowite.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a jest chociaz forum do tych beta testow? tutaj wszyscy ladnie pieknie sie jaraja, ale fajnie by bylo jakby Sony zostalo poinformowane o bledach.

Swoja droga jak dla mnie to dziwne wypuszczac bete w miesiac przed premiera, co oni zdarza poprawic? bo nie wierze ze nie ma zadnych bledow, bugow itp.

Pewnie pozniej bedzie patch za patchem :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
a jest chociaz forum do tych beta testow? tutaj wszyscy ladnie pieknie sie jaraja, ale fajnie by bylo jakby Sony zostalo poinformowane o bledach.

Swoja droga jak dla mnie to dziwne wypuszczac bete w miesiac przed premiera, co oni zdarza poprawic? bo nie wierze ze nie ma zadnych bledow, bugow itp.

Pewnie pozniej bedzie patch za patchem :-)

To nie jest tak naprawde beta tylko demo. Gra juz jest w produkcji wiec beta nie ma sensu juz. Normalnie beta wersje gier wychodza dobrych kilka miesiecy wczesniej i jest forum Beta Trial dostepne tylko dla czlonkow i tam sa dyskusje o bugach, bledach, poprawkach i wszystkim..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moje wrażenia i krótki opis co w tej becie jest

jest super ! zaczynamy grę od leveli tutoriali uczymy się skakać łapać ruszać rękami obklejać otoczenie nalepkami które znajdujemy w grze. Po levelach porozrzucane są też elementy do ubrania sackboya (w każdej chwili możemy zmienić wygląd i sobie zapisać w kolekcji kostiumów) oraz niebieskie kulki które trzeba zbierać/ratować i za to są punkty. Grafika jest ładna jest ogólnie bardzo dobrze...ale najlepsza jest fizyka jak to wszystko się rusza ciężko to opisać w to trzeba zagrać... Sprawdzałem też kreatywność osób bo było już porobione sporo leveli i muszę powiedzieć że niektóre całkiem dobre ! Przy wybieraniu planszy można wybrać czy się chce grac samemu czy online gdy zdecydujemy się na tą drugą opcje w każdej chwili mogą do nas dołączyć inne osoby i wtedy w zależności od levelu możemy go przechodzić albo konkurować kto pierwszy na mecie ! Jeśli zdenerwuje nas kolega możemy go uderzyć (R2 lub L2 przytrzymać zależnie którą ręką się chce poruszać i szybki ruch lewą lub prawą gałka) , popychać (łapiemy R1 i jazda:) albo zrobić zdjęcie pamiątkowe z całą grającą czwórką Co do tworzenia samemu to więcej napisze innym razem bo trzeba przejść małe tutoriale żeby mieć elementy do budowania

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanie dla ludzi ktorzy sciagneli bete: co sie pojawia po wstukaniu kodu w opcji redeem code? Pytam, bo z racji ze nie mam dostepu do swojej ps3 wykonalem ta operacje z poziomu PC (na eurogamerze pisali ze mozna), no i oczywiscie wyskoczylo ze nie moge sciagnac na tej platformie. Czy bete sie potem sciaga wchodzac do pss, czy po wpisaniu kodu dostaje sie bezposredniego linka do sciagniecia? Pytam bo chce jak najlatwiejsza instrukcje miec dla kobiety zeby mogla to sciagnac i sie pobawic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi