Skocz do zawartości
Emir

Little Big Planet

Rekomendowane odpowiedzi

Um z kompa to raczej nie ale sie to wpisuje w profilu i tam wchodzsz w miejsce gdzie sie wpisuje nr karty kredytowej tyle ze tam wpisujesz Kod do bety. Mozesz mnie nie zrozumieć bo na szybciora pisałem.

Kod zawsze mi mozesz dac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Um z kompa to raczej nie ale sie to wpisuje w profilu i tam wchodzsz w miejsce gdzie sie wpisuje nr karty kredytowej tyle ze tam wpisujesz Kod do bety. Mozesz mnie nie zrozumieć bo na szybciora pisałem.

Kod zawsze mi mozesz dac

Ze z kompa nie to przeciez wiem. Ale z kompa mozna wejsc na pss, zalogowac sie i wpisac ten kod gdzie trzeba. Pytanie tylko co potem zrobic zeby sciagnac ta bete...

Liczylem na prosta instrukcje w stylu: a teraz wlacz swoje ps3, wejdz tu i tu i sciagaj a nie sucha informacje; z tej maszyny nie mozesz sciagac i tyle...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Musi byc z poziomu PS3. Zreszta jak masz kod to pisze jak to zrobic czarno na bialym. Jak juz wklepiesz kod to pokazuje Ci sie ekran taki jak po kliknieciu na download w PS Store. Klikasz download i sie sciaga.

Tak na marginesie:

TEZ MAM JUZ KOD (od Sony)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a nie da sie link do you tube ?

nie kazdy ma PC do przegladania netu

to taka mala prosba ode mnie - filmiki z gametrailers nie dzialaja na PS3 a ja rowniez chcialbym z wami obejrzec i miec co komentowac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Roku warto się męczyć, na prawdę Gra jest świetna.

Nie ważne, że to wczesny build.

Nie ważne, że gra ma błędy (sam nie znalazłem).

Nie ważne, że grafika jest gorsza niż w finalnej wersji (podobno).

Nie ważne, że mamy do użytku w trybie story tylko 4 etapy plus jeden specjalny.

Nie ważne, że mamy dostępne tylko 3 pełne kostiumy (pirata, szlachcica z XVIIw, króliczka) i kilkanaście innych cząstek ubranek.

Nie ważne, że mamy dostępne około 200 nalepek.

Nie ważne, że możemy tworzyć własne levele.

Nie ważne, że można grać online w 4 osoby.

Nie ważne, że już jest dostępne kilkadziesiąt etapów robionych przez ludzi.

Nie ważne, że czas przy grze się zatrzymuje i 5 minut staje się 1h.

Nie ważne, że.... Zaraz chyba zacząłem wypisywać plusy

Jak widać Roku bardzo warto

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta gra jest genialna! xD Po tym filmiku mam jeszcze większą smake na ten klucz ._. Dajcie mi goooo!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moje pierwsze wrazenia (copy-paste z tematu z purepc )

Po pierwszych 3 podejsciach w becie musze powiedziec , ze jesli to jest dla casuali to takich raczej z zadatkami na hardcorowca

Elementy zrecznosciowe bynajmniej nie sa latwe a do tego trzeba miec oczy naookolo glowy zeby wynajdowac wszystkie sprytnie poukrywane dodatkowe itemy (np. 2 razy podchodzilem do drugiego etapu i mam tam zebrane 25% itemow.

W kazdym razie jako platformowka mi sie podoba

Ozdabianie jest fajne tylko , ze jak sie je wlaczy to gracza zalewa mnogosc wyboru.

Tworzenia leveli jeszcze nawet nie probowalem odpalac, ale to akurat zbytnio mnie nie kreci. Ale juz po samej customizacji postaci raczej zapowiada sie wysoki poziom komplikacji.

Wszelkie wprowadzenia i tutoriale sa zrobione genialnie ze swietnym glosem narratora , zabawnymi komentarzami i demonstrujacymi rozne rzeczy sackboyami robiacymi smieszne miny

Acha wyniki z przejscia kazdego etapu sa automatycznie uploadowane i porownywane z innymi ludzmi w PSN i kazdy etap ma wlasnego highscore'a i liste.

PS. Podziekowania dla Polygamii za konkurs LBP i klucz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I jeszcze spóźniłem się na konkurs na ps3site! Ehh...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ja to się nawet nie staram... Znam swoje szczęście

Poczekam na pełną wersję karmiąc się waszymi optymistycznymi wypowiedziami z Bety

Ja też mam podobne nastawienie. Niecały miesiąc, może jeszcze wytrzymam. Smakuje się: waszymi wypowiedziami oraz samym staraniem o zbiór kilku magicznych znaków i także wszelakimi nowymi filmikami z neta. Jestem także pod wrażeniem ile stron tego tematu zdołaliście już nastukać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Wydaje mi się że nie opłaca się kupować tej gry tuż po premierze.

Masz sporo racji... LBP jest bardzo reklamowna wszędzie, ludzie się podjarali, efekt może okazać się odwrotny. Sytuacja była podobna z GTAIV, jaka ta gra nie będzie. Wyszła, szybko okazało się, że to przekreklamowany średniak... LBP kupie oczywiście, ale nie na hura w dniu premiery, poczekam na recenzje i opinie.

BTW tak ostatnio wróciłem trochę z nudów do GTAIV i doszedłem do wniosku, ze jeśli recenzje nadal są na poziomie 10/10 tego tytułu, to autorzy recenzji niech wezmą się za hodowlę slimaków w ogródku, albo zmienią dilera, który ich oszukuje...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Masz sporo racji... LBP jest bardzo reklamowna wszędzie, ludzie się podjarali, efekt może okazać się odwrotny. Sytuacja była podobna z GTAIV, jaka ta gra nie będzie. Wyszła, szybko okazało się, że to przekreklamowany średniak... LBP kupie oczywiście, ale nie na hura w dniu premiery, poczekam na recenzje i opinie.

Nasz nadworny pesymisto GTA od samego początku wyglądało średnio. Dlatego też oceny 10/10 za wszystko co możliwe od grywalności przez muzykę aż do grafiki niezmiernie mnie śmieszyły.

Po premierze od razu pojawiły się głosy, że gra na 10 z pewnością nie zasługuje.

Nie było bety ani dema więc premiera była pierwszą możliwością zapoznania się z tytułem.

Tu masz zupełnie inną sytuację. Po pierwsze recenzje zwykłych śmiertelników jak i recenzentów z branży po prezentacji gry na targach były zawsze entuzjastyczne. Jedynym minusem było "jeszcze tyle trzeba czekać na premierę".

Teraz wyszła beta i ciężko gdziekolwiek znaleźć osobę, której gra się nie podoba bądź nie spełniła jego oczekiwań.

Więc w tym wypadku raczej nie ma co porównywać LBP do GTAIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja powiem coś, po czym każdy będzie miał wielkie oczy i weźmie głęboki wdech - beta znudziła mi się po 2 godzinach grania

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ja powiem coś, po czym każdy będzie miał wielkie oczy i weźmie głęboki wdech - beta znudziła mi się po 2 godzinach grania

Oj tam zawsze się znajdzie jakaś czarna owca

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nasz nadworny pesymisto GTA od samego początku wyglądało średnio. Dlatego też oceny 10/10 za wszystko co możliwe od grywalności przez muzykę aż do grafiki niezmiernie mnie śmieszyły.

Po premierze od razu pojawiły się głosy, że gra na 10 z pewnością nie zasługuje.

Nie było bety ani dema więc premiera była pierwszą możliwością zapoznania się z tytułem.

Tu masz zupełnie inną sytuację. Po pierwsze recenzje zwykłych śmiertelników jak i recenzentów z branży po prezentacji gry na targach były zawsze entuzjastyczne. Jedynym minusem było "jeszcze tyle trzeba czekać na premierę".

Teraz wyszła beta i ciężko gdziekolwiek znaleźć osobę, której gra się nie podoba bądź nie spełniła jego oczekiwań.

Więc w tym wypadku raczej nie ma co porównywać LBP do GTAIV

A poza tym, o gtIV przed premierą nie było praktycznie nic wiadomo...Nie było nawet filmików z gameplayu, a jak sie pojawil to zaraz taki kasowano. A przy LBP ciągle dostajemy jakieś trailery, gameplaye, można było zagrać na targach, a teraz jeszcze ta beta, więc każdy może zobaczyć, czy mu się gra podoba, czy nie.

Wiadomo, że nie każdemu się spodoba, ale chyba każdy umie sam zdecydować, czy kupi grę, czy nie i gadanie "nie kupujcie w dniu premiery bo Wam sie znudzi po 20min" jest bez sensu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

BTW tak ostatnio wróciłem trochę z nudów do GTAIV i doszedłem do wniosku, ze jeśli recenzje nadal są na poziomie 10/10 tego tytułu, to autorzy recenzji niech wezmą się za hodowlę slimaków w ogródku, albo zmienią dilera, który ich oszukuje...

Właśnie. Beta nawet przyjemna ale mnie jakoś specjalnie nie ujęło. Z GTA4 było tak samo. Teraz nawet znajomi co grali u mnie w gta na ps3 i czekali na wersję pc mówią że owszem zagrają ale już tak nie będą przeżywać bo ta gra jest średnia. Mi się wydaje że dużo LBP trafi od razu używanych na allegro bo część graczy się zawiedzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ktos cos pisal ze LBP moze okazac sie przereklamowany. Patrzac na GTA i jego caly Hype to moze byc sluszny poglad. Te wszystkie trailery i niewyobrazalne rzeczy ktore mozna zrobic. Az sie wierzyc nie chce ze wszystko co widzimy na trailerach bedziemy mogli zrobic sami.

Od wczoraj jestem uczestnikiem "bety" LBP i musze powiedziec ze naprawde to wszystko co widzielismy jest mozliwe. A nawet wiecej. Ludzie robia takie rzeczy ze w MediaMolecule nawet o tym nie snili.

Przechodzenie plansz w pojedynke dobre. Przechodzenie w coop mega dobrze. Jak sie dopadnie 4 sackboyow to jest zadyma, masakara i kupa smiechu.

Ta gra to fenomen. Nie zdziwie sie jak przez ta gre Sony odnotuje taki skok sprzedazy konsol ze wypie#8y wii i klocka tak ze beda mogli zabrac juz zabawju i probowac z nowa konsola.

Naprawde nei zartuje giera wymiata.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Od wczoraj jestem uczestnikiem "bety" LBP i musze powiedziec ze naprawde to wszystko co widzielismy jest mozliwe.

Należy pamiętać, że beta, w którą aktualnie gracie, to stary build. Do sklepów trafi dużo nowsza wersja, dająca o wiele więcej możliwości.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem tak:

wywalczyłem klucz- ściągnąłem- zainstalowałem- zagrałem i.... GRAM DALEJ!!! Nie spodziewałem się czegoś aż tak dobrego. Już dawno tak dobrze się nie bawiłem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam takie głupie pytanie do tych co graja w bete. Od godziny nie mogę się oderwać od tv ( właściwie teraz się oderwałem żeby na forum napisac ). I tak moje pytanie brzmi jak tu sie gra online ?? Trzeba przejsc sotry mode?? a raczej tutorial bo na to mi wygladaja pierwsze lvl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi