Kacper20 2 Napisano 5 Październik 2008 Dzięki wielkie mam kod. Thx Jestem bardzo wdzięczny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Souly 2 Napisano 5 Październik 2008 Dzieki, ZDOBYLEM KLUCZ PIERWSSZA BETA DO KTOREJ MAM KLUCZ ! Ale dobrze zrobili z tym napisem ktory trzeba przepisac . Ja myslalem nad nim minute ale ktos inny mogl by tego nie przepisac... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 5 Październik 2008 Kolekcjoner. Jak się rozejdą to będę rozdawał. Wygląda jakby serwer miał już problemy Game Key ProcessingYour key request cannot be completed at this time. It has been placed on hold in an effort to minimize key farming. It will be released automatically when we have reviewed your request. If you feel this is in error, please contact Customer Support. 7 do rozdania. Kto pierwszy ten lepszy PM please Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Październik 2008 yeah! już nie potrzebuje kodu xD byle teraz ściągnąć do jakiejś normalnej godziny... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 5 Październik 2008 25 minut i już nie ma kodów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiszkas 0 Napisano 5 Październik 2008 Cóż za zbieg okoliczności misiopuchatek - też mam 7 Zainteresowani PW. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KillNeq 0 Napisano 5 Październik 2008 Jejku mam kod ;] Jestem wniebowzięty ;] Zaraz, do któregoś z Was napiszę - bo mam chętnego kolegę na betę (drobny rym xD). Pozdrawiam i do zobaczenia w świecie SackBoyów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrianPL 1 Napisano 5 Październik 2008 KillNeq podaj mi swoje psn id ps masz ciągniete lbp? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KillNeq 0 Napisano 5 Październik 2008 Właśnie "ssam" ;] 25% póki co. Mój PSN ID to po prostu Neq ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiszkas 0 Napisano 5 Październik 2008 Ja już rozdałem wszystkie, więc nie męczyć mnie ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Makaveli 0 Napisano 5 Październik 2008 to ja tak z gory poprosze o klucz jakby tak ktos chcial z dobrego serca ID: gasTROnom_puBLic zapka i jazda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 5 Październik 2008 A ja do żadnej bety nie jestem zapraszany. I dobrze, bo, gdybym miał klucz to bym ściągał, a wolę zagrać dopiero w produkt w fazie''gold''. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikas 2 Napisano 5 Październik 2008 Może komuś udało się zdobyć dwa klucze ? edit: Już mam swój kod. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KillNeq 0 Napisano 5 Październik 2008 Witam, proponuję Ci drogi mikas'ie napisać do "MisiaPuchatka" ;] On ma jeszcze 5 kodzików do rozdania jak informuje w sygnaturze ;] Pzdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sobies 0 Napisano 5 Październik 2008 Byłbym ogromnie wdzięczny za wysłanie kodu do bety PSN ID: Sobies Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Październik 2008 Byłbym ogromnie wdzięczny za wysłanie kodu do bety Little Big Planet ------------- mój adres to thq007@gmail.com ----- dzienkuje z gory jak by ktos mnie poratowal dzienkuje jeszcze raz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 5 Październik 2008 Promocja zakończona. 7 osób uszczęśliwionych. Następna promocja jak się fileplanet obudzi a ja będę wtedy na necie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaraS 506 Napisano 5 Październik 2008 Następna promocja jak się fileplanet obudzi a ja będę wtedy na necie No to proszę z góry o jeden mały kluczyk z miłą chęcią przetestuję LBP A tak nawiasem, na łamach amerykanskiego magazynu EGM (Electronic Gaming Monthly) pojawiła się informacja jakoby postacie z gier third-party oraz Walta Disneya miały ukazać się jako materiały dodatkowe do LBP, wszystkie te dodatki mają ujrzeć światło dzienne odrazu po premierze. Info oczywiście jest nieoficjalne lecz sony niczemu nie zaprzecza, jak będzie zobaczymy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 5 Październik 2008 A tak, tak to już stare info. Już nawet pisałem, że rezerwuję Puchatka P.S. Drugi na liście Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 5 Październik 2008 bardzo prawdopodobne ze bede mial jutro kilka kodow (z 5) od znajomego co pracuje w agencji reklamowej w Guildford i ponoc dostali kilkadziesiat na wlasny uzytek ( nie wiem czy maja cos wspolnego z Media Molecule ale ich siedziba tez jest w Guildford :] ), wiec jak ktos jeszcze nie ma to jakos moze rozlosujemy czy wybierzemy.. dam znac jutro czy cos z tego bedzie bo gramy wieczorem w pile razem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Październik 2008 gra jest dobra... nawet bardzo dobra a biorąc pod uwagę, że to beta i różnice o jakich wspominali twórcy między betom a full gra będzie świetna jedyne do czego się właściwie można doczepić to sterowanie, powinni zamienić poruszanie się na strzałki a emoty (jeśli można to tak nazwać ) na analogi, było by wygodniej... a takie małe pytanko, czy wszystkim online laguje? ja nie mogę grać nawet we dwóch przez neta ;/ wszystko się tnie itp. ;/ i jeszcze jedno, do kiedy trwa beta? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 6 Październik 2008 Sterowanie niech zostanie jak jest. Jest wygodniejsze i dokładniejsze. Zwłaszcza ukośne skoki. Online zależy. Raz lepiej raz gorzej. Ciężko wyczuć. Beta do niedzieli 12.10.2008. U mnie dokładnie do 1:37 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxelm2 0 Napisano 6 Październik 2008 Kurczę.mamt takie pytanie wie ktoś może jak wyszukać inne plansze niz te które są na tej planecie bo wszystkie te juz sprawdziłem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 6 Październik 2008 Masz na myśli te stworzone przez graczy czy tryb Story? Jeśli drugi to masz tylko 4 etapy i więcej nie będzie. Jeśli pierwszy to wejdź w online. Tam będą dziesiątki etapów(R1/L1 'przewija' planetę). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koosa666 0 Napisano 6 Październik 2008 little big planet już mi sie znudził a nawet nigdy jeszcze w niego nie grałem xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach