Skocz do zawartości
Emir

Little Big Planet

Rekomendowane odpowiedzi

You can collect quite some points, plus a [CARVED HEADS] material,

which is located behind the tiny white material on the right side of the center

platform.

http://www.gamefaqs.com/console/ps3/file/938583/54679

tu masz pełny poradnik gdzie co jest

Edytowane przez globus20

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mam tego jak wytłumaczyć.

W tym etapie masz część z wyścigiem. Zaraz po starcie wpadasz w część jakby mrowiska z kilkoma tunelami. Chyba w środkowym po prawej stronie z kamienia wystaje biały materiał. Podchodzisz, wyciągasz go i wchodzisz w dziurę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam ! Jestem tutaj nowy, także od razu chciałbym się przywitać ze wszystkimi !!! W pierwszym poście na starcie chciałbym się zapytać o pewną kwestie związaną z LBP... Wszedłem w posiadanie gierki całkiem niedawno, bo dosłownie parę dni temu. Jestem niesamowicie zauroczony tą produkcją, nie mogę przestać grać :D, ale do rzeczy...Gdy chcę pograć w story online wyskakuje mi komunikat "Failed to list games".Czy możecie doradzic w czym tkwi problem? Z góry Dziękuje !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wpisz na youtube "littlebigplanet nazwa levelu" i są filmy przedstawiające jak zaliczyć każdy poziom na 100%...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chodzi mi o to, że jak mogę zagrać z kimś "przypadkowym"(nie z listy) w story...i czemu mi zawsze wywala ten komunikat?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Jeszcze jedno pytanko. Gdzie mogę zobaczyć listę trophies w grze?

tej, którą masz ? W XMB masz w zakładce game możliwość zobaczenia gier które masz z trofeami, które zdobyłeś itp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bierzesz quick play i czekasz aż się ktoś dołączy (nie możesz przejść przez ten kręcący się "drogowskaz")

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Proszę, odpowiedzcie mi na powyższe pytanie bo w ogóle nie mogę grać online :(

a najlepiej wbij do działu online na forum i dodaj do przyjaciół kilka osób grających w LBP, wtedy o wiele łatwiej można znaleźć osoby chętne do gry, a i lagi mniejsze, bo grasz z Polakami...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A kiedy będzie ten patch, dzięki któremu będzie można budować razem lvl'e online i grać na nieoryginalnych padach?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
A kiedy będzie ten patch, dzięki któremu będzie można budować razem lvl'e online i grać na nieoryginalnych padach?

Grać na padach nie od Sony już można.

Na niektórych modelach padów można - Manta Dual Shock 2 na pewno, sprawdzałem.

Edytowane przez pickles

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Grać na padach nie od Sony już można.

zależy jakich, bo te które nie mają PSbutton nie działają w grze, bo nie są wykrywane...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
zależy jakich, bo te które nie mają PSbutton nie działają w grze, bo nie są wykrywane...

DZIALA JUZ SETNY RAZ MOWIE! Pad MANTA DUAL SHOCK 2 model MM807 taki duzy dziala na LBP na 100%! a nie ma ps button

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
DZIALA JUZ SETNY RAZ MOWIE! Pad MANTA DUAL SHOCK 2 model MM807 taki duzy dziala na LBP na 100%! a nie ma ps button

mój pad dragona w XMB działał, w grze już nie (pisało, że trzeba nacisnąć PSbutton), a od czasu jak go testowałem żaden update (ani do PS3, ani do LBP) nie wyszedł. Ale nie ma co się kłócić - część działa, cześć nie...

Edytowane przez TheMichal

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masz pada - sprawdź. Nie masz pada - pożycz i sprawdź...

Edytowane przez misiopuchatek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Masz pada - sprawdź. Nie masz pada - pożycz i sprawdź...

Jeszcze LBP nie mam (wysyla sie paczka), wiec nie moge sprawdzic :( W tym tkwi problem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli mam farta, bo akurat posiadam 2 pady Manty Dual Shock 2 jeszcze z czasów pc :). I na tych sprawdzałem - wszystko działa - nie mają PS Button, wystarczy podłączyć i będąc w LBP w Pod nacisnąć na nim cokolwiek. Innych modeli padów nie mam więc nie mam jak sprawdzić.

Edytowane przez pickles

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi