globus20 5 Napisano 2 Styczeń 2009 (edytowane) You can collect quite some points, plus a [CARVED HEADS] material, which is located behind the tiny white material on the right side of the center platform. http://www.gamefaqs.com/console/ps3/file/938583/54679 tu masz pełny poradnik gdzie co jest Edytowane 2 Styczeń 2009 przez globus20 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 2 Styczeń 2009 Nie mam tego jak wytłumaczyć. W tym etapie masz część z wyścigiem. Zaraz po starcie wpadasz w część jakby mrowiska z kilkoma tunelami. Chyba w środkowym po prawej stronie z kamienia wystaje biały materiał. Podchodzisz, wyciągasz go i wchodzisz w dziurę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dreamotron 2 Napisano 3 Styczeń 2009 Witam ! Jestem tutaj nowy, także od razu chciałbym się przywitać ze wszystkimi !!! W pierwszym poście na starcie chciałbym się zapytać o pewną kwestie związaną z LBP... Wszedłem w posiadanie gierki całkiem niedawno, bo dosłownie parę dni temu. Jestem niesamowicie zauroczony tą produkcją, nie mogę przestać grać :D, ale do rzeczy...Gdy chcę pograć w story online wyskakuje mi komunikat "Failed to list games".Czy możecie doradzic w czym tkwi problem? Z góry Dziękuje !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 3 Styczeń 2009 wpisz na youtube "littlebigplanet nazwa levelu" i są filmy przedstawiające jak zaliczyć każdy poziom na 100%... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dreamotron 2 Napisano 3 Styczeń 2009 Chodzi mi o to, że jak mogę zagrać z kimś "przypadkowym"(nie z listy) w story...i czemu mi zawsze wywala ten komunikat? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dreamotron 2 Napisano 3 Styczeń 2009 Jeszcze jedno pytanko. Gdzie mogę zobaczyć listę trophies w grze? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 3 Styczeń 2009 Jeszcze jedno pytanko. Gdzie mogę zobaczyć listę trophies w grze? tej, którą masz ? W XMB masz w zakładce game możliwość zobaczenia gier które masz z trofeami, które zdobyłeś itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dreamotron 2 Napisano 5 Styczeń 2009 Proszę, odpowiedzcie mi na powyższe pytanie bo w ogóle nie mogę grać online :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reven 3 Napisano 5 Styczeń 2009 Bierzesz quick play i czekasz aż się ktoś dołączy (nie możesz przejść przez ten kręcący się "drogowskaz") Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 5 Styczeń 2009 Proszę, odpowiedzcie mi na powyższe pytanie bo w ogóle nie mogę grać online :( a najlepiej wbij do działu online na forum i dodaj do przyjaciół kilka osób grających w LBP, wtedy o wiele łatwiej można znaleźć osoby chętne do gry, a i lagi mniejsze, bo grasz z Polakami... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaraS 506 Napisano 5 Styczeń 2009 Panowie na wired.com pojawił się wywiad z Alex Evans w którym opowiada on o procesie tworzenia LBP i takie tam :D zobaczcie sami. http://www.wired.com/video/latest-videos/l...anet/6056766001 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
filemaniak 0 Napisano 6 Styczeń 2009 A kiedy będzie ten patch, dzięki któremu będzie można budować razem lvl'e online i grać na nieoryginalnych padach? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pickles 0 Napisano 6 Styczeń 2009 (edytowane) A kiedy będzie ten patch, dzięki któremu będzie można budować razem lvl'e online i grać na nieoryginalnych padach? Grać na padach nie od Sony już można. Na niektórych modelach padów można - Manta Dual Shock 2 na pewno, sprawdzałem. Edytowane 6 Styczeń 2009 przez pickles Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 6 Styczeń 2009 Grać na padach nie od Sony już można. zależy jakich, bo te które nie mają PSbutton nie działają w grze, bo nie są wykrywane... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Souly 2 Napisano 6 Styczeń 2009 zależy jakich, bo te które nie mają PSbutton nie działają w grze, bo nie są wykrywane... DZIALA JUZ SETNY RAZ MOWIE! Pad MANTA DUAL SHOCK 2 model MM807 taki duzy dziala na LBP na 100%! a nie ma ps button Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 6 Styczeń 2009 (edytowane) DZIALA JUZ SETNY RAZ MOWIE! Pad MANTA DUAL SHOCK 2 model MM807 taki duzy dziala na LBP na 100%! a nie ma ps button mój pad dragona w XMB działał, w grze już nie (pisało, że trzeba nacisnąć PSbutton), a od czasu jak go testowałem żaden update (ani do PS3, ani do LBP) nie wyszedł. Ale nie ma co się kłócić - część działa, cześć nie... Edytowane 6 Styczeń 2009 przez TheMichal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
filemaniak 0 Napisano 6 Styczeń 2009 Czyli nie dziala? :/ PS: Pisze z PS3 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 6 Styczeń 2009 (edytowane) Masz pada - sprawdź. Nie masz pada - pożycz i sprawdź... Edytowane 6 Styczeń 2009 przez misiopuchatek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
filemaniak 0 Napisano 6 Styczeń 2009 Masz pada - sprawdź. Nie masz pada - pożycz i sprawdź... Jeszcze LBP nie mam (wysyla sie paczka), wiec nie moge sprawdzic :( W tym tkwi problem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pickles 0 Napisano 6 Styczeń 2009 (edytowane) Czyli mam farta, bo akurat posiadam 2 pady Manty Dual Shock 2 jeszcze z czasów pc :). I na tych sprawdzałem - wszystko działa - nie mają PS Button, wystarczy podłączyć i będąc w LBP w Pod nacisnąć na nim cokolwiek. Innych modeli padów nie mam więc nie mam jak sprawdzić. Edytowane 6 Styczeń 2009 przez pickles Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
filemaniak 0 Napisano 6 Styczeń 2009 (edytowane) Czyli jest szansa :) Mam 2 pady pod jedno USB firmy DILONG, może zadziała... Dokładnie takie: http://allegro.pl/item514468767_dual_shock...wy_mewerix.html Edytowane 6 Styczeń 2009 przez filemaniak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Souly 2 Napisano 6 Styczeń 2009 http://www.pasazhandlowy.com/sklep32/image...Shock_2_USB.jpg taki na pewno smiga, bo mam takiego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
filemaniak 0 Napisano 7 Styczeń 2009 Jeszcze 1 pytanie... Na wersji NTSC idzie grac z Europa (Polakami) ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Souly 2 Napisano 7 Styczeń 2009 Owszem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ultimatume 3 Napisano 7 Styczeń 2009 Nareszcie mam LBP , teraz tylko zwolni się TV i odpalę :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach