Diff 17 Napisano 11 Maj 2011 Jak ktoś ma dużą wagę ale samych mięśni to tego tak nie widać. Co do all.. to chyba nie jest fake. Koleś może ma dobre źródło i znajdzie chętnych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqus_Pirx 371 Napisano 11 Maj 2011 Różowy Królik jest jednak intrygujący!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tank-mania 252 Napisano 11 Maj 2011 Różowy Królik jest jednak intrygujący!!!! Tak właśnie wygląda turniejowy dezerter! 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcroki 0 Napisano 11 Maj 2011 fejsbruk do Basa już poszło :D a to ja Uploaded with ImageShack.us moje 2 hobby Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
whitas 4 Napisano 11 Maj 2011 Dobra To jest WHITAS i małe łajtaski (niektórzy ich znają z różnych dźwięków wydawanych w czasie gry i słyszanych przez HS). 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Warga13 116 Napisano 11 Maj 2011 Witam. To najaktualniejsze zdjęcie jakie mam.Trzeba korzystać z ładnej pogody bo znowu może nas śnieg zaskoczyć :thumbsup:.Maluszek już ćwiczy grę na padzie ,niedłuo nadejdzie nowa siła . Pozdrawiam wszystkich. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 11 Maj 2011 A co to ma z odwagą wspólnego? Ciała się sobie nie wybiera inaczej wyglądałbym jak Richard Gere ... Richard Gere? LOL ;) Wywołałem wilka z lasu więc i ja się ujawnię, ot co cały ja; forumowy oprawca (z rodziną) Co do hobby? Rowery, samotne wypady na kolarce lub w rodzinnym gronie na trekingach, szczegóły tutaj :ermm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hivonzooo 42 Napisano 11 Maj 2011 (edytowane) Ja z takimi denkami od butelek a Was jechałem jak chciałem: Edytowane 11 Maj 2011 przez hivonzooo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 11 Maj 2011 (edytowane) Ja z takimi dętkami od butelek a Was jechałem jak chciałem: To przez paluszki typu E.T :whistling: Edytowane 11 Maj 2011 przez NFL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tank-mania 252 Napisano 11 Maj 2011 Ja z takimi dętkami od butelek a Was jechałem jak chciałem: Masz na myśli denka? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hivonzooo 42 Napisano 11 Maj 2011 Racja, poprawione. Dodam jeszcze tylko że to zdjęcie jest sprzed 2 lat, i to z przebieranki klasowej ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 11 Maj 2011 no to ja tez dlaczego nie :) moj fejsik :) do Bas'a wyslane :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
holis 139 Napisano 11 Maj 2011 To ja też dam fejsa, a co! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carol69 2 Napisano 11 Maj 2011 (edytowane) Podążając za Marqusem wrzucam zdj. z Moją <Mistejk> zeszłoroczny Open'er Edytowane 11 Maj 2011 przez carol69 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tank-mania 252 Napisano 11 Maj 2011 ... wrzucam zdj. z Moją <Mistejk> Szczęściarz! Idąc tym tropem brakuje mi Coffee i Znaleziatka... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 11 Maj 2011 @up tez o tym myslalem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carol69 2 Napisano 11 Maj 2011 napewno się pojawią Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skwapa 5 Napisano 11 Maj 2011 (edytowane) no to i ja sie dorzucę ;) z urlopu ale mówcie co chcecie ale ja wieczorami nie moge sobie miejsca bez tego bf znalesc ;) to juz chyba nałóg..... Edytowane 11 Maj 2011 przez skwapa 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lewy10 20 Napisano 11 Maj 2011 to i ja się zrzuce to ja! ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
holis 139 Napisano 11 Maj 2011 Ależ poszło! Brawo Marqus! :thumbsup: :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marekINT 39 Napisano 11 Maj 2011 No to ja też dorzucę coś od siebie (chyba jestem najmłodszy z całej "naszej" grającej ekipy) :) Zdjęcie robione w sylwestra 09/10 ;) A to mój "fejsryj". Zapraszajcie jeżeli macie ochotę :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bobby_bobby 46 Napisano 11 Maj 2011 Podążając za Marqusem wrzucam zdj. z Moją <Mistejk> zeszłoroczny Open'er może się gdzieś minęliśmy, bo też byłem szkoda, że w tym roku taka kupa jeśli chodzi o line-up Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BubuPN 15 Napisano 11 Maj 2011 (edytowane) a to i ja się wyświetlę z interfejsem :D udało mi się znaleźć coś w miarę normalnego :D a jeśli chodzi o Marqsa to chyba zastanowię się 10 razy zanim oddam strzał w jego kierunku :D Edytowane 11 Maj 2011 przez BubuPN 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
christophpoland1 39 Napisano 12 Maj 2011 Fajnie że w końcu nie muszę wysilać swojego mózgu do wyobrażania sobie jak wygląda mój współtowarzyszysz..Nie tylko na polu bitwy, ale również do ,,kieliszka'' :D .Jak to w młodzieżowym slangu...pozdro dla Bubu, Whitasa (jeszcze Artiego mi tu brakuje). A co do dziewczyn,to nie muszą wstawiać zdjęcia...:whistling:...dla mnie i tak to gorące laski. Wczoraj się zastanawiałem do czego może jeszcze służyć konsola....nic sensownego nie wymyśliłem.Jak dla mnie tylko do grania w BF2. PS.Sypnę plusikami dla Bobiego za pomysł z kantyną i dla Marqusa-Janosika Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KJN86 211 Napisano 12 Maj 2011 (edytowane) Ja z żoną fotka nie jest stara , ale zmienię na tą w gipsie jak kaca wyleczę I adres do FB Ci co podali wcześniej inv-a dostali :thumbsup: Wkońcu się community zrobiło na poziomie :thumbsup: bravo Marqs i Bobby BTW jak się doszukacie to na moim profilu jest filmik z walki , nic specjalnego jak na TKW ale musiałem być w zwarciu bo był zbyt wysoki :thumbsup: Coffee + za rozpoczęcie i oby reszta pań brała z Ciebie przykład :thumbsup: Edytowane 12 Maj 2011 przez KJN86 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach