Skocz do zawartości
kakaroto

Kantyna

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Passat CC 3.6 pali 17 litrów? To chyba na torze.

No właśnie o dziwo nie :) Jeździł pół na pół - miasto i poza miastem, gdzie często miał zapinaną skrzynię w tryb S :D Teraz robią takie fury. Ostatnio przedstawili nową C klasę AMG i pomimo sporego pieca pod maską katalogowe spalanie w cyklu mieszanym ma wynieść coś koło 15 litrów.

Edytowane przez BubuPN

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przyjemne uczucie wpisania się ale nie trzeba podawac starego hasła

od razu nowe

Idź stąd. Nikt Cię już nie lubi. :tongue:

No właśnie o dziwo nie :) Jeździł pół na pół - miasto i poza miastem, gdzie często miał zapinaną skrzynię w tryb S :D

Dobre służbówki macie w pracy :whistling:

Ale 17 litrów w mieszanej to straszne butowanie musiało być.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przyjemne uczucie wpisania się ale nie trzeba podawac starego hasła

od razu nowe

DJ, jak lagi i inne przeszkody? Są?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli będziesz śmigał jak przepisy karzą to nie licz, że zejdziesz do granicy 8 litrów. Jak holek napisał nie ma gdzie jechać ze stałą fajną prędkością. Teraz na śląsku może i jest tego więcej ale dalej za mało. Ostatnio z Zabrza do siebie (A1) targałem 170km/h i nie było rewelacji. 6,5l poszło na całą trasę  :verymad:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Ostatnio przedstawili nową C klasę AMG i pomimo sporego pieca pod maską katalogowe spalanie w cyklu mieszanym ma wynieść coś koło 15 litrów.

Te trzy litery zobowiązują! Nie ma to tamto. Ale żeby vw tyle palił? Kto to widział.

Jeśli będziesz śmigał jak przepisy karzą to nie licz, że zejdziesz do granicy 8 litrów. Jak holek napisał nie ma gdzie jechać ze stałą fajną prędkością. Teraz na śląsku może i jest tego więcej ale dalej za mało. Ostatnio z Zabrza do siebie (A1) targałem 170km/h i nie było rewelacji. 6,5l poszło na całą trasę  :verymad:

Ty byś się nie odzywał w tym temacie (dróg). Jak jadę w Twoje okolice to rogal nie schodzi mi z gęby.

edit: A Ty się nie boisz tyle jeździć samochodem, który jest tylko trochę młodszy od Ciebie?

Edytowane przez holis

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Dobre służbówki macie w pracy :whistling:

Ale 17 litrów w mieszanej to straszne butowanie musiało być.

Testówki :) One są lepsze od służbówek :D

Z tym spalaniem to wszystko zależy od płynności jazdy. Da się jechać płynnie z niskim spalaniem nawet na trasie usranej fotoradarami i dziwnymi wysepkami w wioskach.

Edytowane przez BubuPN

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

200g na placka? Zamykasz już wagę czy jeszcze masz poniżej 120 kilo? :whistling:

nie całe 87 kg przy 183 cm, wiec zle nie jest. nie mowie, ze taka pizze co dziennie jem. raz na miesiac 2 robie i w kilka osob to jemy (2 z jednej kostki drożdzi mi wychodza) i jakos forme trzymam (2x silownia, 2x bieganie i granie na orliku raz w tygdniu)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ty byś się nie odzywał w tym temacie (dróg). Jak jadę w Twoje okolice to rogal nie schodzi mi z gęby.

edit: A Ty się nie boisz tyle jeździć samochodem, który jest tylko trochę młodszy od Ciebie?

Ha ha... :unsure: Nie nie boję się. Wiem co pakuje w auto a często przy nim coś robię. Nie wiek się liczy a postawa :tongue: Jakoś mam zaufanie do marku Audi. Dobry furacz z 80 tek jest ! Po za tym więcej już nie chciał jechać  :pinch:

W wakacje jadę w twoje okolice to ocenię drogi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Testówki :) One są lepsze od służbówek :D

Z tym spalaniem to wszystko zależy od płynności jazdy. Da się jechać płynnie z niskim spalaniem nawet na trasie usranej fotoradarami i dziwnymi wysepkami w wioskach.

Ha ha - drugi Tomasz Karolak? Tak samo Cię witają w salonach? Ale w sumie niezły patent. Może też tak spróbuję :thumbsup:

Testówki nie są żadnym odniesieniem jeżeli chodzi o spalanie. Focus, którym ostatnio jeździłem miał średnio 19 litrów przy silniku 1,6 EcoBoost 150 KM. A miał 100 km przebiegu. Nawet nie zdążą w nim ułożyć silnika a już go wszyscy depczą ile wlezie. Swoją drogą nigdy bym takiego auta nie kupił.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

DJ, jak lagi i inne przeszkody? Są?

ce3a077b.jpg18dc1682.jpg tak to wygląda lagów nie ma ide grac bo mnie wyjeb................

Edytowane przez xMAFIA_PLxDJ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ha ha... :unsure: Nie nie boję się. Wiem co pakuje w auto a często przy nim coś robię. Nie wiek się liczy a postawa :tongue: Jakoś mam zaufanie do marku Audi. Dobry furacz z 80 tek jest ! Po za tym więcej już nie chciał jechać  :pinch:

Możesz pakować ile chcesz ale czasu nie da się oszukać. Pomimo najlepszego stanu nie jesteś w stanie wymienić wszystkiego. A przy tej prędkości wystarczy, że przy ostrym hamowaniu (wyjedzie Ci jakiś dureń przed maskę) nierówno złapią hamulce i już masz kaplicę. Warto zdawać sobie z tego sprawę.

A drogi u mnie to koszmar. A4 jedzie się fajnie, nowa obwodnica (ten otwarty kawałek) to rewelka ale reszta? Totalna porażka. Od Śląska dzieli nas przepaść.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem, że czasu nie oszukam ale jak się dba to się nie boi tak jak innym zgnitkiem. Normalnie nie przekraczam 120km/h ale takie drogi jak A4, A1 to się nie da. Nie jestem samobójca czy też jakimś psycholem. To o czym napisałeś tyczy się i samochodu z salonu więc to już zależy od szczęścia i kierowcy. Dopóki nie wydarzy się jakiś wypadek człowiek nie zdaje sobie sprawy z energii drzemiącej w aucie.   

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem, że czasu nie oszukam ale jak się dba to się nie boi tak jak innym zgnitkiem. Normalnie nie przekraczam 120km/h ale takie drogi jak A4, A1 to się nie da. Nie jestem samobójca czy też jakimś psycholem. To o czym napisałeś tyczy się i samochodu z salonu więc to już zależy od szczęścia i kierowcy. Dopóki nie wydarzy się jakiś wypadek człowiek nie zdaje sobie sprawy z energii drzemiącej w aucie.   

na drodze może zdarzyć się wszystko. I trzeba to brać pod uwagę. I tyle w temacie. :thumbsup:

To kto już się może zalogować?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nawet nie zdążą w nim ułożyć silnika a już go wszyscy depczą ile wlezie. Swoją drogą nigdy bym takiego auta nie kupił.

Ja też nie, a widziałem ostatnio tą X6 M na sprzedaż :D Jest cholernie specyficzna przez swój kolor.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Holis a czego sie spodziewasz.Polska ma najgorsze drogi, totalne zacofanie, a te lepsze to oczywiście jak na polske przystało koszmarnie drogie. W tym kraju nie da się spokojnie pojeździć bo ciasno i dziurawo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Holis a czego sie spodziewasz.Polska ma najgorsze drogi, totalne zacofanie, a te lepsze to oczywiście jak na polske przystało koszmarnie drogie. W tym kraju nie da się spokojnie pojeździć bo ciasno i dziurawo.

Przejedź się na Ukrainę - tam to dopiero mają drogi. Wyobraź sobie kilka godzin jazdy trasą krajową ułożoną z betonowych płyt :D Na dodatek nawigacja, którą chyba wyposażono w czarny humor pokazuje, że na tej drodze jest ograniczenie 110 km/h :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też nie, a widziałem ostatnio tą X6 M na sprzedaż :D Jest cholernie specyficzna przez swój kolor.

biała, czerwona czy czarna ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W kwietniu jak jechałem na Ukrainie to drogi naprawdę ładnie zrobione,mało dziur(nie wiem czego się czepiacie).Napewno jest lepiej niż parę lat temu.whistling.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masakra mam PSN ale żona wróciła z pracy i oglądam X-fucktora <_<

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W kwietniu jak jechałem na Ukrainie to drogi naprawdę ładnie zrobione,mało dziur(nie wiem czego się czepiacie).Napewno jest lepiej niż parę lat temu.whistling.gif

Ja byłem ostatnio rok temu w maju i była masakra :D Dopiero kawałek przed Kijowem zaczęła się znośna droga.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co Wy mi tutaj panowie z jakimiś Audi czy BMW. Liczy się tylko moc amerykańskiego V8! Corvette C3/C4 rulez :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.