tank-mania 252 Napisano 16 Maj 2011 z innej beczki.... czy moglby mi ktos wytlumaczyc co w jezyku pisanym dzieci EMO oznacza skrot "xD" ??? Sa ludzie ktorzy w 3 zdaniach potrafia to uzyc 20 razy, a ja nadal nie ogarniam co to znaczy..... ;) Zamykasz oczy i szczerzysz jape, czyli wizyta u dentysty. xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snosch 446 Napisano 16 Maj 2011 chyba jednak wolalem nie wiedziec ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 16 Maj 2011 Napisałem już kiedyś posta o podobnej treści w innym temacie ale został usunięty przez modów. Jestem prawie pewny, że nikt by takiego posta nie usunął. Poświęciłem nawet trochę czasu i przegrzebałem śmietnik z twoimi postami. Nic nie znalazłem. Możliwe, że został przeniesiony do innego tematu, przez co mógł się wydawać skasowany. Niestety wyszukiwarka postów danego użytkownika działa jak chce i pokazuje posty jakie jej się podobają. Jest to prawdopodobnie błąd w silniku forum. Ot taka ciekawostka ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arti_jr 1 Napisano 16 Maj 2011 (edytowane) @up Tak coś takiego.....tylko żeby się ruszało jak np. w Heavy Rain temaciku. coś takiego, tylko z tematem BF Kurcze, mam konsole tyle czasu i nie myślałem nigdy o czymś takim, a wygląda zajeb.... :) Edytowane 16 Maj 2011 przez arti_jr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tank-mania 252 Napisano 16 Maj 2011 Odkąd otworzyli kantynę to wszyscy tu siedzą i chleją. Jak przetrzeźwiejecie to zaglądnijcie do turniejowego http://www.ps3site.pl/forum/topic/58367-a-moze-jakis-mini-turniej-przed-premiera-bf3/page__st__1000 Bo trzeba na pytanie odpowiedzieć! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gedeon1974 48 Napisano 16 Maj 2011 (edytowane) A może Ty byś spróbował Tank? Wiem że masz dużo roboty z turniejem....ale takie fajne animacje robisz. Talentem jesteś obdarzony niewątpliwym :thumbsup: Pewnie dałbyś radę. Tutaj link do stronki z narzędziami: http://www.ps3-theme...ic-theme-editor Pozdrawiam Edytowane 16 Maj 2011 przez Gedeon1974 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xenus 1 Napisano 16 Maj 2011 Może wy mi pomożecie bo to już mocno wkurzające. Od dłuższego czasu w każdej grze multi na ps3 mam ogromne lagi. Korzystam z bezprzewodowego routera. Mój screen z speedtestu: http://ifotos.pl/zobacz/speedtest_hephqer.JPG/ Czemu się tak dzieje, ktoś wie ? I przy okazji, jak założyć hasło na sieć bezprzewodową ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tank-mania 252 Napisano 16 Maj 2011 A może ty byś spróbował Tank? Mam robotę powyżej sił do końca tygodnia, ale po niedzieli oblookam... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michaljm 49 Napisano 16 Maj 2011 Może wy mi pomożecie bo to już mocno wkurzające. Od dłuższego czasu w każdej grze multi na ps3 mam ogromne lagi. Korzystam z bezprzewodowego routera. Mój screen z speedtestu: http://ifotos.pl/zob...st_hephqer.JPG/ Czemu się tak dzieje, ktoś wie ? I przy okazji, jak założyć hasło na sieć bezprzewodową ? Co do hasła to wystarczy połączyć się z routerem jeśli dobrze pamiętam: http://192.168.1.1/ i tam już bez problemu powinieneś ustawić hasło. Co do screena nic mi to nie mówi, poza tym że ping masz i tak dużo lepszy niż ja 42 ms Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xenus 1 Napisano 16 Maj 2011 michaljm - to co muszę podać, żebyście mogli mi jakoś pomóc ;D ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kampos666 8 Napisano 16 Maj 2011 Xenus zobacz czy nie masz przypadkiem " NAT2 " zobaczysz to w ustawieniach sieci PS3 , i musisz wejść w Lista ustawień ....., tam na samym dole masz Nat. Qrw8888 zmieniłem teraz dostawce i mam znowu NAT2 :verymad: Zresztą jeżeli chcesz grac bez lagów online to najlepiej kablem !. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xenus 1 Napisano 16 Maj 2011 (edytowane) Mam NAT2, trzeba to zmienić ? Jak podłącze ps3 kablem do routera to mówisz, że powinno być lepiej? Postaram się to zrobić. :) Edytowane 16 Maj 2011 przez Xenus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michaljm 49 Napisano 16 Maj 2011 (edytowane) Przede wszystkim problemy z netem zazwyczaj wynikają z poblokowanych portów. Co do NAT tutaj znajdziesz potrzebne informacje http://manuals.playstation.net/document/pl/ps3/3_15/settings/connecttest.html Edytowane 16 Maj 2011 przez michaljm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba105000 28 Napisano 16 Maj 2011 Radość z ponownej gry - bezcenna. Co prawda pierwsza rozgrywka to było przypominanie sobie sterowania, które mi się trochę zapomniało przez przechodzenie QoS - chciałem skoczyć, zmieniała mi się broń, chciałem zmienić broń, rzucał mi się granat, chciałem rzucić granat, kosa. Ale potem się przyzwyczaiłem i szło mi całkiem nieźle. Chyba nawet lepiej niż przed upadkiem PSN. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
holis 139 Napisano 16 Maj 2011 Ale potem się przyzwyczaiłem i szło mi całkiem nieźle. Chyba nawet lepiej niż przed upadkiem PSN. :) Pewnie dlatego, że inni przyzwyczajają się dłużej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KJN86 211 Napisano 17 Maj 2011 Z tego co pamiętam kilka osób pisało że jak ruszy PSN to zarwą nockę a tu- serwery wieją pustkami <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrisPora_PL 145 Napisano 17 Maj 2011 najlepsze jest to, że jak zaczynamy do siebie dochodzić to robi sie taka ekipa, że po przeciwnej stronie po chwili jest pusto :D (normalnie dezercja jakaś) mimo prób ratowania serwera poprzez przejscie kilku na drugą stronę i tak po kolejnym jednym, drugim meczu trzeba szukać nowej mapy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqus_Pirx 371 Napisano 17 Maj 2011 Wczoraj,tak jakoś trochę po północy,w gronie kilku osób (pozdro, bubu,Whitas,KNJ86,christopoland i inni) doszliśmy do wspólnych wniosków,że BC2 jest jednak genialne! Może to wpływ tej przymusowej przerwy,ale (dla mnie przynajmniej) widać,że w tej grze jest coś magicznego! I może są inne,bardziej wypasione graficznie,dzwiękowo,z lepszymi efektami...ale BFBC2 to jest to!!!I nawet padło śmiałe stwierdzenie,że "....niech już nie kombinują-co jakiś czas nowe mapy,poprawa stabilności łącza i wystarczy!!!" Ech,jak dobrze,że już jest ten PSN...kolejka dla wszystkich!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KJN86 211 Napisano 17 Maj 2011 (edytowane) Jak ludzie wbijają na serwer a tu same 50 lvl i [ PL ] w nicku :thumbsup: i wiedzą czym to śmierdzi zanim kogoś zobaczą dostaną NEMEZISA :pardon: @UP Nawet mój brat mnie się pytał jakoś we wrześniu ,, ile ty możesz w jeden tytuł grac ? '' <_< :pardon: Puki nie ma BF-a 3 będę biegać po tych serwach Myślę że na ten czas co wyszedł BFBC2 dźwiękowo i destrukcyjnie nic mu nie dorównuję , myślę że nawet CoD BO może mu wyssać bąka z dupy bo jest cienki jak sik pająka :whistling: :thumbsup: Edytowane 17 Maj 2011 przez KJN86 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kita 4 Napisano 17 Maj 2011 Kurcze Kuba wczoraj gralismy do 2 (fakt u Ciebie 1) a Ty juz na nogach i pewnie online :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KJN86 211 Napisano 17 Maj 2011 Kurcze Kuba wczoraj gralismy do 2 (fakt u Ciebie 1) a Ty juz na nogach i pewnie online :) Na nogach już od 2 godzin :thumbsup: córka nie chciała zasnąć rano :pardon: On-line będę dopiero od 14 :whistling: może ciutkę wcześniej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistejk 41 Napisano 17 Maj 2011 @ Gedeon Miło, że o mnie pomyślałeś. Postaram się zrobić to jak najlepiej umiem ale zajmę się tym dopiero po weekendzie (jutro mam koło z Badań Operacyjnych, pojutrze oficjalne oddanie pracy licencjackiej a w sobotę i niedzielę wesele kuzyna). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gedeon1974 48 Napisano 17 Maj 2011 @Mistejk Duuuuuży CMOK dla Ciebie :wub: . Mam nadzieję że partner się nie obrazi :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 17 Maj 2011 ...jjutro mam koło z Badań Operacyjnych... pamietam taki przedmiot. zdałem go tylko dlatego, ze bylem na listach obecnosci na wykladzie :whistling: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistejk 41 Napisano 17 Maj 2011 (edytowane) pamietam taki przedmiot. zdałem go tylko dlatego, ze bylem na listach obecnosci na wykladzie :whistling: Ostatni dział - Analiza wrażliwości i Metoda Simplex Edytowane 17 Maj 2011 przez Mistejk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach