tank-mania 252 Napisano 15 Maj 2011 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 15 Maj 2011 @tank ja Cie qrwa zabije az sie posmarkalem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nowen 19 Napisano 15 Maj 2011 A u mnie PSN dalej nie działa ;o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
princ18 175 Napisano 15 Maj 2011 U mnie działało, a teraz znowu nie działa :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekpower50 12 Napisano 15 Maj 2011 A u mnie PSN dalej nie działa ;o u mnie bez większych zmian tylko numerek błędu się zmienił i wciąż konserwacja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
am0708 9 Napisano 15 Maj 2011 Mnie też nie działa :mad: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scooby-Doo 138 Napisano 15 Maj 2011 (edytowane) No zgadza się, działało z godzinę i znowu padło. Może coś muszą poprawić i zaraz włączą ponownie. Edytowane 15 Maj 2011 przez Scooby-Doo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nayro 1 Napisano 15 Maj 2011 U mnie bez żadnych problemów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlachcic* 251 Napisano 15 Maj 2011 Ja dalej gram :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scooby-Doo 138 Napisano 15 Maj 2011 (edytowane) To nie wyłączajcie gry :D ja dopóki nie wyłączyłem to też działało :) tzn z BF BC2 to mnie wykopało ale z Modern Warfare 2 wyszedłem dobrowolnie. Tak czy siak każdy kto próbuje teraz się połączyć ma faila. Ciekawe... Edytowane 15 Maj 2011 przez Scooby-Doo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlachcic* 251 Napisano 15 Maj 2011 To gram do białego rana :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danatiel 19 Napisano 15 Maj 2011 Miłej, pracowitej nocy :) 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nick99 1 Napisano 15 Maj 2011 Pewnie za dużo ludzi się rzuciło w jednym czasie do gry, i chcą trochę odciążyć serwery.. Tylko nie wyprowadzajcie mnie z błędu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Night_Wasp 19 Napisano 15 Maj 2011 kurde, tyle czekania na pol godziny grania :( nie potrzebnie gry zmienilem :/ nic czekam do jutro moze lepiej bedzie.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scooby-Doo 138 Napisano 15 Maj 2011 No trzeba się wstrzymać z graniem, na twitterze eu.Playstation w komentarzach do ostatniej notki też ludzie już piszą, że znowu nie działa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Night_Wasp 19 Napisano 15 Maj 2011 To najszczęśliwszy dzień w moim życiu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to czekaj az dziewctwo stracisz ;) 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lucius_Ver 44 Napisano 15 Maj 2011 No trzeba się wstrzymać z graniem, na twitterze eu.Playstation w komentarzach do ostatniej notki też ludzie już piszą, że znowu nie działa. 3 min temu działało Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tank-mania 252 Napisano 15 Maj 2011 3 min temu działało Działa tym co są zalogowani, jak wypadniesz to kaplica. Pewnie będą na początku takie "jasełka". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scooby-Doo 138 Napisano 15 Maj 2011 (edytowane) Działa tym co są zalogowani, jak wypadniesz to kaplica. Pewnie będą na początku takie "jasełka". A możecie grać w BC 2? Bo mnie wykopało w pewnym momencie i już gra nie chciała mnie połączyć z multi... ale z PSN mnie wtedy nie wypisało więc poniekąd zostawałem online dalej, to fakt. Please bear with us as we continue working on #PSN restoration. We are experiencing extremely heavy traffic. Komunikat z twittera. Czyli po prostu jest jazda i wszyscy się rzuciliśmy na PSN i tak to się skończyło. Edytowane 15 Maj 2011 przez Scooby-Doo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ronni_92 10 Napisano 15 Maj 2011 To najszczęśliwszy dzień w moim życiu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mellow: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqus_Pirx 371 Napisano 15 Maj 2011 (edytowane) @tank ja Cie qrwa zabije az sie posmarkalem :) Tank!!! Wydaj zbiór,ja kupuję!!!!Odn. PSN-zeero problemów ze zmianą hasła,zero problemów z grą...nawet Heavy Metal cieszył!!!! Edytowane 15 Maj 2011 przez Marqus_Pirx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba105000 28 Napisano 15 Maj 2011 Hej, Wam też tak długo się wpisuje do PSN? Miałem nie mieć czasu, ale w takiej sytuacji na pewno trochę znajdę. :thumbsup: Radocha jak nie wiem co. Super zakończenie dnia. Może jednak ta przerwa miała swoje pozytywy - aktualna radość nie do opisania.B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqus_Pirx 371 Napisano 15 Maj 2011 Dzięki tej awarii powstała "Kantyna"...nie ma tego złego,coby.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tank-mania 252 Napisano 15 Maj 2011 Komunikat z twittera. Czyli po prostu jest jazda i wszyscy się rzuciliśmy na PSN i tak to się skończyło. Myśleli, że się wszyscy obrazili i tylko dwie osoby będą chciały grać? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bzykacz 239 Napisano 15 Maj 2011 Myśleli, że się wszyscy obrazili i tylko dwie osoby będą chciały grać? Na to wychodzi... Swoją drogą to 12 753 szczęśliwców nadal pyka w BC2. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach