ONE 698 Napisano 15 Maj 2011 http://www.ps3site.pl/hot-kieszonkowy-kratos-zawita-na-ps3/72365/ 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Link396 142 Napisano 15 Maj 2011 Fajnie będzie mieć wszystkie części God of War'a na półce z grami, jeszcze fajniej będzie mieć 5 platyn, jak wyjdzie od razu łykam, mimo że Chains of Olympus mam na PSP, to i tak wolę to zobaczyć na tv w HD :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FancyMichael 77 Napisano 15 Maj 2011 Rzeczywiście to jedna z lepszych wiadomości odkąd padł PSN :D Również z chęcią popykam w "nowe" przygody Kratosa :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darkkain 16 Napisano 15 Maj 2011 Mam nadzieje, że będzie wydanie płytowe aby dodać do swojej kolekcji GOW ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kitana 9 Napisano 15 Maj 2011 No ja sie bardzo ucieszylem poniewaz wlasnie dla tych 2 gier chcialem PSP kupic a teraz juz nie musze ;) Pewnie na poczatku bedzie tylko dystrybucja cyfrowa a jak zobacza czy sie bedzie sprzedawac dorzuca na Blu Ray. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
furo 10 Napisano 16 Maj 2011 Czy ktoś ma pewną informację jak to będzie sprzedawane? Mam nadzieję, że od razu zaczną z PSS:) I będzie można kupić to za bezcen! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DOMIN@TOR_88 187 Napisano 16 Maj 2011 Mam nadzieję, że od razu zaczną z PSS:) I będzie można kupić to za bezcen! Ja mam za to nadzieje że jak będzie na Playstation Network do kupienia,to nie przekroczy ceny 100 zł :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
furo 10 Napisano 16 Maj 2011 Ja mam za to nadzieje że jak będzie na Playstation Network do kupienia,to nie przekroczy ceny 100 zł :) gametrade.pl i nie straszna żadna cena;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 16 Maj 2011 gametrade.pl i nie straszna żadna cena;) :thumbsup: Ciekawe tylko kiedy/czy trafi do europejskiego store Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 7 Czerwiec 2011 Zwiastun! http://www.ps3site.pl/e3-2011-god-of-war-origins-collection-na-pierwszym-zwiastunie/74907 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Firo. 502 Napisano 12 Czerwiec 2011 Gra wychodzi 13tego Września. W amazonie można już składać zamówienia cena: 60 $. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klayman85 10 Napisano 12 Czerwiec 2011 Ciekawe tylko, jak będą się te gry prezentować na ps3. Mam nadzieję, że lepiej niż w przypadku MGS:PW. Na psp to obie gry mają naprawdę niezłą oprawę graficzną (zwłaszcza Ghost of Sparta), oby tak pozostało przy konwersji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fire39 0 Napisano 14 Czerwiec 2011 Bardzo się cieszę, tak samo jak "Kitana" myślałem nad kupnem PSP tylko dla tych dwóch gier, ale już nie muszę :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 17 Czerwiec 2011 Cena w Stanach, uwaga nie spaść z krzesła - 59,99$ U nas pewnie 2 stówy. :pardon: Chyba sobie jaja robią. :whistling: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Firo. 502 Napisano 18 Czerwiec 2011 Czy te gry są w jakiś sposób ograniczone technologicznie ? np. mało skilli lub jakieś braki względem GoW 1 i 2 ? Gra pewnie będzie świetna ale wg mnie nie warta więcej niż 100 zł. A co dopiero 60 $ <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klayman85 10 Napisano 18 Czerwiec 2011 Nie są ograniczone jeśli chodzi o system gry. Umiejętności i broni jest mniej więcej podobna ilość jak w częściach z ps2. Jeśli idzie o czas gry to CoO jest niestety dość krótkie (4-5 godzin) i moim zdaniem nie jest tak mocne jeśli chodzi o Kratosowy klimacik, ale GoS to już zupełnie inna bajka - jest długa, o całkiem fajnej fabule i rzeźnicka, czym wpasowuje się idealnie w klimat całej serii. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 18 Czerwiec 2011 Cena w Stanach, uwaga nie spaść z krzesła - 59,99$ U nas pewnie 2 stówy. :pardon: Chyba sobie jaja robią. :whistling: Lubie Kratosa, ale nie az tak. Max 100zl za te 2 konwersje z psp jestem w stanie zaplacic. Poza tym nie wiem jak to bedzie wygladac. Jezeli tak jak MGS:PW to nawet tej stowy nie dam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
I3ioman 20 Napisano 18 Czerwiec 2011 Czy ja wiem, czy ta cena taka duża... CoO jest na PSS za 69 zł, GoS podobnie, jeszcze trofea dodane, zremasterowane do HD... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 19 Czerwiec 2011 http://www.ultima.pl/God_of_War_Origins_Collection/i10432/ Cena u nas 150. Na szczęście nie 200, ale tanio nie jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klayman85 10 Napisano 19 Czerwiec 2011 (edytowane) http://www.zavvi.com...s/10480759.html zavvi i do przodu, niecała stówka Edytowane 19 Czerwiec 2011 przez klayman85 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Asull 155 Napisano 19 Czerwiec 2011 Ta gra podobno nie będzie miała trofeów,czy to prawda? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaraS 506 Napisano 13 Sierpień 2011 PSP vs PS3 http://www.viddler.com/explore/sceablog/videos/2025/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeadZed 29 Napisano 13 Sierpień 2011 Ta gra podobno nie będzie miała trofeów,czy to prawda? Oczywiście, że nieprawda. Mimo początkowych plotek, na zwiastunie jak byk jest napisane, że trofea jednak będą. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 13 Sierpień 2011 (edytowane) Już nawet wiadomo jakie: God of War: Chains of Olympus God of War: Ghost of Sparta W zasadzie takie jak zawsze, przejść grę, wyzwania, combo. I jak zawsze 5 złotek. P.S. Fajnie będzie mieć 5 platynek z GoW'ów :D Edytowane 13 Sierpień 2011 przez Darayavahus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartus007 8 Napisano 14 Sierpień 2011 Te części są krótsze? Dużo mniej trofeów niż w 1,2 i 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach