Skocz do zawartości
Gość Dasqez

Program „ Welcome Back ”

555 użytkowników zagłosowało

1. 1. Które z tytułów wybierzesz w ramach programu welcome back?

• Dead Nation
      283
    • Infamous
      324
    • Little Big Planet
      250
    • Ratchet and Clank: Quest for Booty
      76
    • Wipeout HD/Fury
      173
    • Żaden, wszystkie już miałem
      18
  2. 2. Czy jesteś zadwolony z listy udostępnionych tytułów?

• Tak
      410
    • Nie
      142
  3. 3. Czy po darmowych 30 dniach usługi PS+ zdecydujesz się na jej przedłużenie?

• Tak
      11
    • Nie
      71

Rekomendowane odpowiedzi

Na PS3site było napisane, że PSS ma wrócić 24 maja, ale ile w tym prawdy... Od tamtej pory nic nowego nie zapowiedziano, więc miejmy nadzieję, że wystartuje jutro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DN będzie po polsku.

To jest pewne? A co z LBP?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

To jest pewne? A co z LBP?

Potwierdzam obecność języka polskiego w DN (wiem, bo kupiłem jak była promocja na ten tytuł)

Jeśli chodzi o LBP z psstore to trudno powiedzieć; ktoś po drodze pisał, że będzie wersja pl - mam LBP ze sklepiku (gratis za roczny abonament "+") i jest to wersja angielska (nie sądze, żeby nagle specjalnie wrzucili na serwery wersję pl, aż tak ważnym rynkiem to my nie jesteśmy)

Edit

Siemi przypomniało; wczoraj musieli chyba chwilowo/testowo włączyć store bo podczas próby logowania nie wyskoczył mi komunikat o czasowym wyłączeniu usługi tylko weszło mi do sklepiku, zaczęły się ładować ramki, a chwile potem zawiesiła misię konsola :turned:

Edytowane przez HarDy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tytuły dali nie najgorsze. ja tam jestem zadowolniony ;] oby tylko LBP było j pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej właśnie włączyłem konsolkę , zalogowałem się i kliknąłem na PSN nie udało się zalogować ale pojawiło się 5 gier zupełnie innych lecz nie dało się nic zrobić. Zobaczcie jak u was ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej właśnie włączyłem konsolkę , zalogowałem się i kliknąłem na PSN nie udało się zalogować ale pojawiło się 5 gier zupełnie innych lecz nie dało się nic zrobić. Zobaczcie jak u was ....

No dzięki za info, ale już od 10 dni tak jest i to co widać to nie welcome back tylko 5 przypadkowych gier z ps store. :teehee:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tez prosil bym o informacje jesli ktos zauwazy ze podnioslo sie PSS i Welcom Back :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I co mamy zrobic sobie liste i do kazdego pw pisac? po pierwsze bedzie na ps3site.pl WIELKI HOT z tej okazji jak na kazdej innej stronie, dodatkowo na forum tez beda o tym wszedzie spiewac wiec?

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiec...Spokojnie czekamy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj to dobrze ,że to tylko pokazówki :D .... Czekamy do jutra panowie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Akurat zmienilem neta na lepszy model :) pieknie bedzie zasysac :) Mimo wszystko dzieki SONY :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem do jutra albo do środy; we wtorki aktualizują us psstore ; europa jest zasilana w środy więc wydaje mi się, że jednak włączą nas w środę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem do jutra albo do środy; we wtorki aktualizują us psstore ; europa jest zasilana w środy więc wydaje mi się, że jednak włączą nas w środę

Też mi się wydaje że będzie dokładnie jak zawsze była aktualizacja ps store.

w US w nocy ze wtorku na środę naszego czasu

u nas 19-20 w środę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

miejmy nadzieje że dzisiaj odpalą :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

miejmy nadzieje że dzisiaj odpalą :)

Taka uwaga, i mam nadzieję, że się mylę:

Premiera gry Dungeons & Dragons: Daggerdale jest 25 maja.

Ale tylko na Xboxa i PC. Na PS3 (tylko przez PSS) 31.05.

Pierwotnie gra miała wystartować na wszystkich platformach tego samego dnia.

Może jednak PSS ruszy za tydzień :sad:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taka uwaga, i mam nadzieję, że się mylę:

Premiera gry Dungeons & Dragons: Daggerdale jest 25 maja.

Ale tylko na Xboxa i PC. Na PS3 (tylko przez PSS) 31.05.

Pierwotnie gra miała wystartować na wszystkich platformach tego samego dnia.

Może jednak PSS ruszy za tydzień :sad:

Jesli podali date 31 maj, to pewnie ugadali to z sony. Nie zapominaj ze sami mowili ze beda aktualizacje co 2-3 dni sklepu.. Wiec nie moga go odpalic 31 maja tylko wczesniej i beda nadganiac. W sumie by sie to nawet chyba pokrylo ze content z 25 maja wszedlby w ostatni dzien jesli by dodawali do sklepu co dwa dni towar..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za wyjątkiem DN nie grałem i nie znam innych tytułów,więc chyba zasugeruję się ankietą i dokonam wyboru większości urzytkowników.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to, to by było tyle jeśli chodzi o plotki dotyczące terminu restartu sklepu

PlayStation Network will undergo routine maintenance today, between 16:00 BST and 00:00 BST. If you wish to play online during the maintenance, please ensure you sign in to PSN before 16:00.

The latest information I have on PlayStation Store is that we are aiming to have it live by the end of May. Contrary to popular rumours, it will not be reopening tomorrow but we will let you know here as soon as the date is confirmed.

We’re sorry for any inconvenience caused by this essential maintenance.

Źródło

http://blog.eu.plays...ce-later-today/

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W telegraficznym skrócie; dzisiaj o 16 (czas UK) wyłączone zostaje PSN, osoby które zalogują się przed wyłączeniem będą mogły normalnie korzystać z dobrodziejstw on-line. Jeśli ktoś ma ochotę dzisiaj na rozgrywki sieciowe to niech lepiej odpali konsolę przed 17 :thumbsup:

Nie ma nadal informacji odnośnie uruchomienia wirtualnego sklepu ale na pewno nie będzie to ani dziś ani jutro. Basta <_<

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo szkoda że nie ma i na razie nie będzie... I oni na tym tracą i my mam nadzieję że szybko uda im się przywrócić PSS do życia .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już mi się odechciewa czekać aż będę mógł wreszcie coś kupić.. Przeginają troche.. ;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze nie dawno czekałeś na włączenie trybu online a już jęczysz,że nie możesz wydać kasy w PSS-stary przypomnij sobie akcję z przed kilkunastu dni-wtedy to była masakra.

Luzik i cierpliwości.

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja myślę, że ma to związek z tym, że PSN nie działało poprawnie, takie jest moje odczucie, potwierdzone zresztą przez kilku znajomych. Przykładowo grając przez ostatnich kilka dni w Fife 11, miałem problem z dokończeniem meczu, bo ciągle zrywało połączenie (odpada zarówna opcja z graczami którzy uciekają gdy przegrywają, gdyż sytuacja miała miejsce również gdy ja dostawałem w plecy, jak również nie jest to wina mojego internetu - 20mb po kablu). Jak wspominałem podobne przygody w tej grze spotykały moich znajomych, więc coś tam jest na rzeczy i spodziewałem się tego wyłączenia ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.