Skocz do zawartości
Gość Dasqez

Program „ Welcome Back ”

555 użytkowników zagłosowało

1. 1. Które z tytułów wybierzesz w ramach programu welcome back?

• Dead Nation
      283
    • Infamous
      324
    • Little Big Planet
      250
    • Ratchet and Clank: Quest for Booty
      76
    • Wipeout HD/Fury
      173
    • Żaden, wszystkie już miałem
      18
  2. 2. Czy jesteś zadwolony z listy udostępnionych tytułów?

• Tak
      410
    • Nie
      142
  3. 3. Czy po darmowych 30 dniach usługi PS+ zdecydujesz się na jej przedłużenie?

• Tak
      11
    • Nie
      71

Rekomendowane odpowiedzi

Mi tam pasi jako że konsole mam od niedawna ( konto założone 16tego - ufff ) nie posiadam żadnej z tych gier. Wie ktoś ile mniej więcej może zajmowac LBP ? bo Infamous 7 GB tak ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy te gry będą w języku angielskim dla każdego regionu czy każdy kraj będzie miał swoje wersje językowe?tongue.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No jak widać zdania są podzielone.

Bez dwóch zdań to świetna oferta dla kogoś kto ma konsole parę miesięcy, kilka gier na półce i żadnej z tych 5 gier nie posiada.

Dla najwierniejszych użytkowników , którzy konsole kupili niedługo po premierze ,mają kilkadziesiąt gier niestety oferta jest marna. Niektórzy maja wszystko, większość nie ma wyboru co wziąć.

Mógłbym zaryzykować stwierdzenie że rekompensata jest odwrotnie proporcjonalna do poniesionej szkody. Ale życie nie jest sprawiedliwe.:confused:

Brawo dla sony że dali cokolwiek więcej niż 2 minisy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grałem tylko w Infamousa, na pewno wezmę Dead Nation i mam dylemat nad drugą grą, nie wiem czy wybrac LBP czy Wipeout. Co starczy na dłużej i ogólnie pomoże ktoś?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Na pewno wezmę Dead nation tylko mam dylemat co wziąść jako drugą .LBP już mam zostały te : Infamous Wipeout HD/Fury Ratchet and Clank: Quest for Booty.Ktoś pomoże?

Edytowane przez Asull

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Tak naprawdę te gry są dobrym rozwiązaniem dla tych, co dopiero zaczęli zabawę z konsolą. Mogliby to jakoś inaczej rozwiązać - np. dać 50/100 zł za darmo i każdy chyba byłby zadowolony. Jeden kupiłby sobie grę + motywy, drugi same gry, a trzeci kombinowałby z avatarami.

Fakt, nie którzy mogą napisać, że powinienem się cieszyć, że coś w ogóle dostanę. Ale jak nastąpiła awaria nie przyszło mi nawet do głowy, żeby Sony dawało mi jakąś rekompensatę. A tak to wiadomo, ogłosili darmowe 2 gierki, człowiek się napalił, potem czyta jakie gierki i tylko się wkurza... :pinch:

Edit down : Wersje pudełkowe to będzie się opłacało sprzedać, gdzieś w wakacje - wtedy kiedy będą nowi gracze, którzy już nie będą mogli skorzystać z darmowego programu... Bo na chwilę obecną, nawet moja matka wie, że dostaniemy jakieś gierki, w zamian za oczekiwanie na włączenie usługi.

Edytowane przez sk316fx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ci co mają owe gry mogą pobrać i jeśli komuś nie zależy na pudełkowcach to mogą je sprzedać komuś kto nie orientuje się w temacie "darmowe gry" thumbsup.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Które gry są w trybie wieloosobowym?

Wipeout, LBP i Dead Nation.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Narzekacie jak stare baby na targowisku

Mi do wyboru zostało DN albo DN

Dali - a mogli nie dać - jak dla mnie to mogli dać prepaida na BF3 i Infamous2

I tak źle i tak niedobrze - nikt wam chyba nie dogodzi, jak ktoś już wspomniał, można wybrać grę z Store i sprzedać pudełko - i będzie na coś następnego możliwości jest wiele

A po co ja się produkuję i tak kilka następnych postów będzie od wybrednych

• Like 4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystkie wątpliwości co do gier, które podzielam z wami, zostaną rozwiane w momencie uruchomienia PSS (czy gry na konto, na konsole, jakie dokładnie wersje itp.). Więc ponownie cierpliwości :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Mam ten sam problem, można napisać do Sony, tylko znajdź jakiś kontakt do nich, przeszukałem całą stronę i znalazłem tylko numer na infolinię. A z jakąś debilką, która nawet nie słyszała o awarii nie będę gadać bo oni im tylko płacą za wciskanie kitu ludziom. Trzeba zrobić jakąś petycję.

Faktycznie, żadnego kontaktu... :/

Swoją drogą, jeżeli ktoś ma wszystkie te gry, to niech sie ze mną zamieni na konta. :D

Jestem nowym użytkownikiem PS3, i taki starter byłby dla mnie zbawieniem (tym bardziej, że poluję na LBP, a z kasą ciężko).

Propozycja pół-żartem, pół-serio. :)

EDIT:

Jeżeli ktoś ma kilka kont, w tym jakieś niepotrzebne, założone przed 20 kwietnia, błaaagam, niech mi je odda. :(

Edytowane przez Maciejko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jestem bardzo zadowolony.Z gier mam jedynie inFamous,ale już od dawna się czaiłem na LBP2,za to teraz mogę za darmo sobie ściągnąć LBP1,a więc chyba sobie odpuszczę LBP2.Do LBP jeszcze wezmę Dead Nation.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja biore LBP i Dead Nation :) Kurcze nie umiem sie doczekać PS Store jak nigdy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja biore LBP i Dead Nation :) Kurcze nie umiem sie doczekać PS Store jak nigdy...

Ja biorę to samo co kolega wyżej :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. 2 pytanka:

1. Czy jeśli mam konto na PS3, a nie mam na PSP (chyba może być wspólne) i nie wchodziłem z PSP do neta, a teraz wejdę na konto założone na PS3 dawno temu, to dostanę tą darmówkę na PSP?

2. Które gierki polecacie? Żadnej z nich nie mam, na dysku jakieś 10 GB wolne (chociaż może usunę trochę demówek) i w sumie wszystkie rozważam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ponawiam swoje pytanie:

Na amerykańskim blogu jest napisane: Wipeout HD + Fury, a na europejskim: Wipeout HD/Fury. Czy oznacza to, że amerykanie dostaną podstawkę+dodatek, a europejczycy tylko jedną grę?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Mam dylemat pomiędzy ratchetem a lbp bo inFamous na pewno wezmę

Ale fuks mam 2 konta ps3 i psp

Edytowane przez kulka974

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak przegladalem sobie ten temat, oraz newsa na stronie glownej i nie rozumiem tych wszystkich narzekan. "Ze stare", "bo mam", itd. Ludzie, to nie stalo sie z winy Sony (prawdopodobnie), wiec nie musza nam nic dawac. Zrobili to dobrowolnie, wiec gest chyba sie liczy co nie? Rozumiem, ze chcielibyscie moze cos nowszego itd. ale nie da sie dogodzic kazdemu :pinch:

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja chyba wezmę inFamous i LittleBigPlanet, ale pewien jeszcze nie jestem. Ciekawe, czy będą mi przysługiwały te gry na PSP - byłoby świetnie (pytanie w poście nr 116).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

maciejko dodaj mnie do znajomych coś wymyślimy z tym kontem.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Owszem 250 trofików bo nie mam czasu grać (wcześniej na xboxie grałem więcej- gry z xboxa sprzedałem i kupiłem sobie na ps3 bo ładnie na półkach leżą). Nie wiem co w tym niby dziwnego jest że ktoś sobie kolekcjonuje, a wlaściwie kolekcjonował, ostatnio kupiłem używanego top spina 4, tak samo wygląda, tak samo się gra a nie muszę być tak ostro dymany przez producentów. Teraz nawet wiedzmina 2 nie kupiłem na pc bo mnie męczą już te narzekania pazernych firm.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ponawiam swoje pytanie:

Na amerykańskim blogu jest napisane: Wipeout HD + Fury, a na europejskim: Wipeout HD/Fury. Czy oznacza to, że amerykanie dostaną podstawkę+dodatek, a europejczycy tylko jedną grę?

To to samo. W sam dodatek bez podstawki nie da się zagrać

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kilka słów z mojeje strony

Abonenci "+" mogą czuć się pokrzywdzeni tą całą sytuacją.

Zarówno LBP jak i Infamous były dodawane do zakupu rocznej subskrypcji konta "+" - jeśli wiec ktoś ma roczny abonament to automatycznie wybór zawęża się do 4 tytułów; Wipeout HD był za darmo dla wszystkich plusowiczów - wybór zawęża się do 3 tytułów; Dead Nation - cóż dla plusowiczów była zniżka na zakup tego tytułu więc wiele osób skorzystało z tej okazji (sam wtedy kupiłem). Tak więc Ci którzy dali Sony kredyt zaufania i już na początku wykupili roczny abonament plusa najmniej skorzystają z tej rekompensaty.

Nie mówiąc już o tym, że mamy dostać dodatkowych 60 dni do abonamentu; hmm ok już ponad 20 dni zjadła mi awaria psn...

Uważam, że abonentom powinna zostać zaoferowana inna lista tytułów.

I tak mi się wydaje (obym był złym prorokiem), że skoro plusa dostaną wszyscy to najbliższe aktualizacje sklepiku do najbogatszych nie będą należeć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi się pofarciło, jako że użytkownikiem PS 3 jestem od listopada, to mam sporo zaległosci, cieszę się że będę miał inFamous i Dead Nation, bo te gry miały trafić do mojej kolekcji :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.