Skocz do zawartości
Gość Dasqez

Program „ Welcome Back ”

555 użytkowników zagłosowało

1. 1. Które z tytułów wybierzesz w ramach programu welcome back?

• Dead Nation
      283
    • Infamous
      324
    • Little Big Planet
      250
    • Ratchet and Clank: Quest for Booty
      76
    • Wipeout HD/Fury
      173
    • Żaden, wszystkie już miałem
      18
  2. 2. Czy jesteś zadwolony z listy udostępnionych tytułów?

• Tak
      410
    • Nie
      142
  3. 3. Czy po darmowych 30 dniach usługi PS+ zdecydujesz się na jej przedłużenie?

• Tak
      11
    • Nie
      71

Rekomendowane odpowiedzi

Ja bym się tak z tego darmowego miesiąca z ps+ nie cieszył się na pewno oferta będzie odpowiednio uszczuplona :) za gry też mogę podziękować we wszystkie już grałem

Tu macie linka poczytajcie co myśli redaktor gameziila o tym całym pakiecie od sony http://www.gamezilla.pl/content/komentarz-welcome-back-pack-dziekuje-postoje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie rozumiem Was, ludzie. Sony nie miało obowiązku nic oferować. Zrobiło to z własnej woli. Ja spodziewałem się, że dostaniemy jakieś minisy i jestem bardzo mile zaskoczony prezentem od Sony. Spodziewaliście się, że dadzą Wam nowiutkie gry, które w sklepach kosztują po 100 zł? Dla mnie już samo włączenie PSN jest ogromną radością. :biggrin:

• Like 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie, przez ile dni będzie możliwość pobrania tego "pakietu" na konsolke? Ja teraz jestem na wyjeździe i dopiero w poniedziałek będę u siebie, i wtedy dopiero odpalę konsole... Nie minie mnie możliwość pobrania gier?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najpierw marudziliście, że Sony da pewnie jakieś popierdółki, a jak dali porządne tytuły to narzekacie, że już macie te gry. Cieszcie się, że nie dadzą avatara i tematu... Ja jestem zadowolony z listy. Biorę Dead Nation i Wipeout.

• Like 4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie, przez ile dni będzie możliwość pobrania tego "pakietu" na konsolke? Ja teraz jestem na wyjeździe i dopiero w poniedziałek będę u siebie, i wtedy dopiero odpalę konsole... Nie minie mnie możliwość pobrania gier?

30 od momentu pojawienia się na PSStore.

LBP i inFamous czy LBP i Dead Nation?:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

'Prezenty będą dostępne do pobrania przez miesiąc od dnia ich udostępnienia.'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

30 od momentu pojawienia się na PSStore.

LBP i inFamous czy LBP i Dead Nation?:D

Oczywiście LBP i Dead Nation dla mnie :) Dla ciebie to musisz sobie sam odpowiedzieć czy bawi cie strzelanie do zoombi ze znajomym , samemu czy przez multi czy inFamous singiel który jest dobry i wychodzi inFamous 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i tak, z jednej strony można pochwalić Sony za dobre chęci aczkolwiek te dwa największe według mnie tytuły jakie zostały dostępne czy InFamous oraz Little Big Planet akurat posiadam no i co teraz? :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jest nie fair nowi użytkownicy zostali oszukani <_<

Ja niestety nie mam konta na psn sprzed 20 kwietnia :sad: :verymad:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ogólnie to wiadomo kiedy najprawdopodobniej ruszy sklepik czy nadal jest to bliżej nieznana przyszłość?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ogólnie to wiadomo kiedy najprawdopodobniej ruszy sklepik czy nadal jest to bliżej nieznana przyszłość?

SONY o ile wiem ze sklepikiem dało sobie czas do końca maja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

inFamousa specjalnie dali, żeby wypromować dwójeczkę póki jeszcze mogą. Wiadomo, że jak przejdzie się oryginał to potem chęc do zakupu sequela wzrasta. Dobry ruch ze strony Sony. W sumie ja wezmę LBP i Dead Nation, a brat Ratcheta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,mógłby mi ktoś podać pojemność tych gierek ?- tzn ile mniej więcej ważą :D -bo moja 512 może nie podołać w 30 dni ;d;d;d . Ps co polecacie z tej szerokiej palety gier? Myślę o LBP(nie grałem) i inFamous(grałem) lub Dead nation... Swoją drogą mogli by dać jakieś nowsze tytuły - nie mowie od razu inFamous 2 ale coś jak np Sports champions lub chociażby GoW collection.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

maciejko dodaj mnie do znajomych coś wymyślimy z tym kontem.

Wielkie dzięki, mam nadzieję, że zadziała. :)

Wielki + dla Ciebie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Świetna okazja! Kupiłem PS3 bez żadnych dodatków, więc z przyjemnością sciągnę te gry. Są jakieś newsy od kiedy PSS będzie czynne?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Świetna okazja! Kupiłem PS3 bez żadnych dodatków, więc z przyjemnością sciągnę te gry. Są jakieś newsy od kiedy PSS będzie czynne?

Ale miałeś konto przed kupnem PS3? Bo jeżeli nie to gierek nie ściągniesz , było to już omawiane , że dla użytkowników którzy założą nowe konta nie będzie możliwości pobrania tych gier.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,mógłby mi ktoś podać pojemność tych gierek ?- tzn ile mniej więcej ważą :D -bo moja 512 może nie podołać w 30 dni ;d;d;d . Ps co polecacie z tej szerokiej palety gier? Myślę o LBP(nie grałem) i inFamous(grałem) lub Dead nation... Swoją drogą mogli by dać jakieś nowsze tytuły - nie mowie od razu inFamous 2 ale coś jak np Sports champions lub chociażby GoW collection.....

LBP z psstore ma coś koło 4 GB; inFamous coś koło 7GB

Nawet jeśli Twoje łącze nie przetrawi tego przez ten miesiąc to bez obaw liczy się to kiedy zaczniesz ściągać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najprawdopodobniej Cię rozczaruję, gdyż jeżeli nie zarejestrowałeś się na PSN przed 20 kwietnia to sobie niczego nie ściągniesz.

Jeżeli masz konto stworzone przed tą magiczną datą, to ok. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do wyboru mam Wipeout / Dead Nation / InFamous. Co wybrac ? LBP grałem , Ratchet mnie nie interesuje. Napewno chciałbym spróbowac Dead Nation , już wcześniej miałem ochotę na tą grę. Ado

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak sobie myślę w jakim tempie będą się ściągać te gierki (iF 7GB) jak się tyle luda na to rzuci...? mam nadzieję, że się wyrobimy w te 30 dni, które będą na ściągnięcie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak sobie myślę w jakim tempie będą się ściągać te gierki (iF 7GB) jak się tyle luda na to rzuci...? mam nadzieję, że się wyrobimy w te 30 dni, które będą na ściągnięcie ;)

juz wczesniej ktos to napisal. liczy sie czas kiedy ZACZNIESZ sciagac, a nie kiedy sciagniesz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam, a te gry już na zawsze będą na konsoli ? Czy do czasu kiedy wyłącza nam PSN ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zarejestrowałem się dawno temu więc mi to nie grozi :). Co do szybkości to raczej nie będzie problemu. Sony ma taką serwerownie, że powinno starczyć bez problemu. Przecież to światowa firma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam, a te gry już na zawsze będą na konsoli ?

Tak, no chyba, że je usuniesz, ale wtedy można ściągnąć jeszcze 4 razy bodajże.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Nie rozumiem Was, ludzie. Sony nie miało obowiązku nic oferować. Zrobiło to z własnej woli. Ja spodziewałem się, że dostaniemy jakieś minisy i jestem bardzo mile zaskoczony prezentem od Sony. Spodziewaliście się, że dadzą Wam nowiutkie gry, które w sklepach kosztują po 100 zł? Dla mnie już samo włączenie PSN jest ogromną radością. :biggrin:

Nie wiem czy tak z własnej woli jak by nic nam nie dali sami wtedy strzelili by w sobie w stopę,ja na pewno się nie spodziewałem nowych gier a zresztą sony tak czy siak nic to nie kosztowało bo przecież to są ich produkcje nie wydali nawet grosza na ten pakiet dla nas.

Większość ludzi którzy mają dosyć długi czas ps3 ograło już te tytuły oczywiście jest tylko moje zdanie, ale na przykład tacy ludzie co dopiero mają od nie dawna konsole cieszą się jak małe dziecko z tych starych gier (DEAD NATION JEST NOWSZĄ GRĄ OD POZOSTAŁYCH) które są oczywiście świetnymi produkcjami :thumbsup:

Edytowane przez afrikan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.