J0T 0 Napisano 28 Listopad 2012 Pewnie jak by byla mozliwosc sprawdzenia to by ktos odpowiedzial ale serwery wylaczone wiec opinie na ten temat nie wiem skad sie wziely :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 28 Listopad 2012 (edytowane) Od chłopaków z NZ...którzy dostali już ta grę trzy dni temu...dzisiaj u nich bedzie kontra i recka ale wolałem też sie zapytac innych poniewaz dla jednego AI moze ssac a dla innego byc nie do pokonania...więc wychodzi na to że albo kłamali albo ich promki i innych takich redakcji o grach działają po multi i w co-op'ie... Edytowane 28 Listopad 2012 przez TRaCeGuitar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
J0T 0 Napisano 28 Listopad 2012 Apropos AI nie jest lekko przynajmniej na poczatku gdzie masz jakiegos ak47 i pistolecik na kapiszony (nawet na dzika trzeba kilku kulek). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blackhawkPL 153 Napisano 28 Listopad 2012 (edytowane) Słyszałem że AI w multi i co-opie strasznie ssie i że oba te tryby są słabe...czy to prawda ? Skoro jednym z atutów gry wymienianym w recenzjach jest stosunkowo inteligentne AI w trybie singlowym, to dlaczeo miałoby ssać w co-opie, skoro oparte jest na tych samych algorytmach? Niech to Twoje tajemnicze "źródło" sprawdzi lepiej, na jakim poziomie trudności grany był ten coop. A co do multi, to jak komuś się nie podoba, niech wraca do BO2. Multi w FC3 to zupełnie inna bajka, co z resztą wielokrotnie było podkreślane u twórców i w recenzjach ;) Edytowane 28 Listopad 2012 przez blackhawkPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radexon 0 Napisano 28 Listopad 2012 no z dzikiem to troszke trzeba bylo naboi wcisnac :) Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 28 Listopad 2012 (edytowane) @blackhawkpl Takie tajemnicze to nie jest xD na fejsie o tym pisali u siebie xD ale jak wróce do domu to zapytam... Oni chwalą AI w singlu ale podobno na multi to są tylko kaczki wystawione na odstrzał... Tak czy siak polecam wypatrywanie dzisiaj filmików i recki na: gry.wp.pl ewt. na fejsie w grupie nieczystezagrywki Edytowane 28 Listopad 2012 przez TRaCeGuitar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arkadiuszj 85 Napisano 28 Listopad 2012 no z dzikiem to troszke trzeba bylo naboi wcisnac :) Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 dzik jak dzik ja podszedłem na początku do bodajże tapira na pewniaka ,dostał chyba z 3 kulki w głowę i okolice po czym się wkurzył i mnie zabił:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazior 12 Napisano 28 Listopad 2012 no ale ogólnie jak? warto kupić? ładnie to wygląda? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danny Boy 407 Napisano 28 Listopad 2012 no ale ogólnie jak? warto kupić? ładnie to wygląda? Do dupy, nie warto. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Salwik 106 Napisano 28 Listopad 2012 Do dupy, nie warto. Wyczuwam sarkazm, ale koleś normalnie zapytał, nie musiałeś być taki niemiły :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blackhawkPL 153 Napisano 28 Listopad 2012 Wyczuwam sarkazm, ale koleś normalnie zapytał, nie musiałeś być taki niemiły Skarkazm uzasadniony, bo takie durnowate pytania powtarzają się co chwila... Recenzenci chwalą, ludzie piszą, że gra super itd. A niektórzy dalej szukają jakichś wad, minusów, problemów. Nie dogodzisz ^^ Ja rozumiem, że po FC2 można mieć uraz, bo był gówniany. No, ale bez przesady. Minęło już trochę czasu ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazior 12 Napisano 28 Listopad 2012 wiesz, opinie, na ogól, opłaconych recenzentów to se można wsadzić.. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BarGinator 15 Napisano 28 Listopad 2012 Kupiłem właśnie swoją kopię w Saturn za 269zł. Moja pierwsza edycja kolekcjonerska, więc moje podekscytowanie jest uzasadnione. Bardzo ładnie wykonane "opakowanie", jednak figurkę raczej odsprzedam. Podzielę się również moimi spostrzeżeniami wieczorem, póki co czekam aż się patch 1.01 ściągnie. :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 28 Listopad 2012 O której figurce mówisz ? tej co Vass soedzi na kamieniu czy tej takiej jak laleczki hula ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arkadiuszj 85 Napisano 28 Listopad 2012 (edytowane) jest tylko 1 w kolekcjonerce-wahillla na kamieniu do kupna osobno moja już poszła na gametrade Edytowane 28 Listopad 2012 przez arkadiuszj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 28 Listopad 2012 A gdzie można kupić tą na kamieniu ? sprawdziłem alledrogo i tam nic nie ma :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Salwik 106 Napisano 28 Listopad 2012 A gdzie można kupić tą na kamieniu ? sprawdziłem alledrogo i tam nic nie ma :( U mnie w mieście była 1 sztuka w Saturnie w Pasażu Grunwaldzkim za 279zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BarGinator 15 Napisano 28 Listopad 2012 Pograłem chwilę i pierwsze wrażenie piorunujące. Dopiero co pozbyłem się Hitmana na rzecz nowego Far Cry 3 i nie żałuję. Podoba mi się każdy aspekt tej gry! Jedynie graficznie nie powala, ale jak na obecną generację jest bardzo przyzwoicie (trochę musiałem pozmieniać ustawienia obrazu TV). Gra już od samego początku daje nam tyle możliwości, że aż głowa boli. Misje poboczne, "znajdźki", losowe wydarzenia, polowania i zapewne wiele innych których jeszcze nie odkryłem. Warstwa fabularna jest przesycona szaleństwem, więc nazwa edycji jest jak najbardziej adekwatna. Dawno nie było gry, w której tak często odwiedzałbym menu podręcznika, umiejętności, plecaka, itp. Far Cry 3 jest niesamowitym sanboxem z elementami RPG i bardzo ale to bardzo rozbudowanym światem gry. Praktycznie cały czas coś się dzieje dookoła- polujące drapieżniki, wędrujące po wyspie pojazdy, proszący o pomoc NPC i walki armii Vaas'a ze zwierzyną lub naszymi sprzymierzeńcami. Gram dalej:P 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blackhawkPL 153 Napisano 28 Listopad 2012 Gram dalej:P To forum uczy negatywnych uczuć - czyt. zazdrości :D Daj znać, jak wygląda walka, czy faktycznie tak widowiskowo jak na filmikach. No i gdybyś łyknął trochę multi/coopa. Jak się prezentuje, o ile już serwery będą włączone. Ja swój egzemplarz W KOŃCU (!!!!) odbieram jutro i obiecuję systematyczne relacje z pola walki ^^ Gdyby ktoś chciał pograć w coopa, multi, to moje ID znacie ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aniolekPL 46 Napisano 28 Listopad 2012 Byłem dziś w Empiku i sprzedawca mnie strasznie wkur... Far Cry na półce a on, że mi nie sprzeda bo premiera jutro!!!Przez niego muszę do jutra do 16 czekać! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RaFaLiK37 39 Napisano 28 Listopad 2012 Kupiłem właśnie swoją kopię w Saturn za 269zł. Moja pierwsza edycja kolekcjonerska, więc moje podekscytowanie jest uzasadnione. Bardzo ładnie wykonane "opakowanie", jednak figurkę raczej odsprzedam. Podzielę się również moimi spostrzeżeniami wieczorem, póki co czekam aż się patch 1.01 ściągnie. :-) Możecie napisac ile ten patch zajmuje ? Gre mam z cyfrowej dystrybucji i premiera za 3h u mnie a sie wkurze jak bede musial jeszcze sciagac patcha z 1gb np ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pg5frankie 13 Napisano 28 Listopad 2012 (edytowane) Edytowane 28 Listopad 2012 przez pg5frankie 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radexon 0 Napisano 28 Listopad 2012 (edytowane) patch mało ma ok 90 mb:) mapa naprawde duuuza jest.gra sie fajnie chodz to lazenie troche nudzi momentami na dluzsza mete.brakuje samolotu. samochodami sie przyjemnie jezdzi nawet radio leci w tle :-D multi dalej nie bangla mi i coop. co do walki - zadnej walki nie ma dla mnie i nie jest jakas rewolucyjna.malo interakcji i duzo nie mozna w otoczeniu zdemolować Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Edytowane 28 Listopad 2012 przez radexon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deadmau49 437 Napisano 28 Listopad 2012 Okej. Pytanko do tych co już grają i trochę przegrali. Czy dżungle są 'gęste', czy nawalili krzaczków, bambuska, kamyków i dorzucili małpkę? Czy może jednak można się zgubić pośród zieleni? Czy mapa jest porównywalna do tej z RDR czy jednak mniejsza/większa? Czy 'czuć' że ta mapa jest ogromniasta czy jednak nie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pg5frankie 13 Napisano 28 Listopad 2012 fajnie, że napisy można właczyć i wyłaczyć i wybrać je w innym języku... :) działa wam online ? patche pobrało a online nie działa mi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach