owNeD.bY.NeVA 174 Napisano 3 Wrzesień 2011 Jeśli jeszcze ktoś nie wie czy kupić Deusa to polecam - http://www.kominek.tv/2011/08/deus-ex-human-revolution-recenzja/ Czytam regularnie jego bloga, i w recenzjach stara się być obiektywny, polecam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zizikus 32 Napisano 5 Wrzesień 2011 panowie pomocy, walcze z hakowaniem na 3poziomie na dyskotece, zeby wylaczyc kamery i nie daje rady, jakies podpowiedzi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
owNeD.bY.NeVA 174 Napisano 5 Wrzesień 2011 Jak mamy Ci pomóc ? Podaj adres, to przyjde może i za Ciebie to zrobie ? Bo nie mam innego pomysłu jak pomóc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zizikus 32 Napisano 5 Wrzesień 2011 Jak mamy Ci pomóc ? Podaj adres, to przyjde może i za Ciebie to zrobie ? Bo nie mam innego pomysłu jak pomóc. kolego za daleko mieszkasz :) mam sie spieszyc przy tym, fortyfikowac... nie wiem , moze jakis knyf macie? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
owNeD.bY.NeVA 174 Napisano 5 Wrzesień 2011 (edytowane) Generalnie chodzi oto żebyś jak najwięcej na raz robił, bo nie musisz robić po jednym, możesz np. 3 na raz "hackować", wiesz o tym prawda ? Używaj "robaka" który stopuje czas, oraz to co przejmuje bez wykrywania. Staraj się zdobyć SPAM, więcej czasu. To wszystko. Fortyfikuj dopiero wtedy gdy Cię "wykryje". Możesz też kupić upy, które dają Ci większy % że nie zostaniesz wykryty. Hackowanie jest bardzo łatwe w tej grze. Edytowane 5 Wrzesień 2011 przez owNeD.bY.NeVA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zizikus 32 Napisano 5 Wrzesień 2011 Generalnie chodzi oto żebyś jak najwięcej na raz robił, bo nie musisz robić po jednym, możesz np. 3 na raz "hackować", wiesz o tym prawda ? Używaj "robaka" który stopuje czas, oraz to co przejmuje bez wykrywania. Staraj się zdobyć SPAM, więcej czasu. To wszystko. Fortyfikuj dopiero wtedy gdy Cię "wykryje". Możesz też kupić upy, które dają Ci większy % że nie zostaniesz wykryty. Hackowanie jest bardzo łatwe w tej grze. dziekuje bardzo, jutro bede walczyc z tym dalej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flinston 11 Napisano 8 Wrzesień 2011 (edytowane) Witam Mam takie pytanko, przechodzę grę nie zabijając nikogo ale zuważylem że mam trofika "First takedown" i teraz nie wiem czy kogoś przez przypadek zabilem czy tego trofika równierz się dostaje za ogluszenie? Edytowane 8 Wrzesień 2011 przez Flinston Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reyn 2 Napisano 8 Wrzesień 2011 Mam takie pytanko, przechodzę grę nie zabijając nikogo ale zuważylem że mam trofika "First takedown" i teraz nie wiem czy kogoś przez przypadek zabilem czy tego trofika równierz się dostaje za ogluszenie? Wbija się za ogłuszenie.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flinston 11 Napisano 8 Wrzesień 2011 Wbija się za ogłuszenie.... oki, dzięki Ci śliczne, plusik :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 8 Wrzesień 2011 Nowy trailer, dodatek DLC "The Missing Link" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DawidekFCB 38 Napisano 8 Wrzesień 2011 Jestem w Chinach Gdzie jest ten diler? Chcę sprzedać parę rzeczy, bo potrzebuję kasy. Wiem, że był, bo go widziałem, ale już zapomniałem gdzie.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hoplita 15 Napisano 8 Wrzesień 2011 Np. w burdelu jest na dole. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
owNeD.bY.NeVA 174 Napisano 9 Wrzesień 2011 W burdelu, i w hotelu kapsułowym. Jak wejdziesz do tego 2, to po wejściu do tego holu, skręć w prawo odrazu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 9 Wrzesień 2011 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Natsu 1595 Napisano 11 Wrzesień 2011 No przeszedłem Deusa :happy: Wszystkie 4 zakończenia ciekawe i dające do myślenia, ostatnia walka trochę za prosta. Trochę zawiodłem się na tym, że po chińskim mieście nie ma kolejnego z otwartym terenem tylko misje za misją no ale nic 4,5 na 5. Świetny tytuł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sadurx 44 Napisano 13 Wrzesień 2011 Pytanie do tych co ukończyli grę: Chciałem zrobić Pacyfistę za pierwszym podejściem ale po około 4h gry zorientowałem się, że nie można zabić też nikogo w prologu. Trochę nie chce mi się zaczynać od początku. Wie ktoś ile zajmuje przejście gry "po łebkach" tylko dla zrobienia trophy? I czy nie będzie za trudne zaliczenie przy tym samym podejściu najtrudniejszego poziomu trudności? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flinston 11 Napisano 14 Wrzesień 2011 Pytanie do tych co ukończyli grę: Chciałem zrobić Pacyfistę za pierwszym podejściem ale po około 4h gry zorientowałem się, że nie można zabić też nikogo w prologu. Trochę nie chce mi się zaczynać od początku. Wie ktoś ile zajmuje przejście gry "po łebkach" tylko dla zrobienia trophy? I czy nie będzie za trudne zaliczenie przy tym samym podejściu najtrudniejszego poziomu trudności? Skończyłem grę na normalu robiąc pacyfistę i nieuruchamiając alarmów w sumie nigdzie nie było problemów, teraz gram jeszcze raz ale na deus ex tylko tyle że normalnie z zabijaniem, strzelaniem.Mogę powiedzieć że teraz żałuje że robiąc pacyfistę nie grałem na najwyższym poziomie trudności bo gra jest łatwiejsza skradając się, wymijając wrogów itd.Proponuję Ci zacząć jeszcze raz na najwyższym poziome trudności i robić odrazy trzy złote trofea a gra będzie łatwiejsza :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
caligator 35 Napisano 14 Wrzesień 2011 (edytowane) mi zostały jeszcze 2 misje do zrobienia także grę powinienem przejść w jakieś 3 tygodnie (ponad 2 tygodnie już ją mam) co daje przyzwoity wynik mając na uwadze że gram tylko wieczorami po pracy i siłce... dawno się tak dobrze przy grze nie bawiłem:) a powiedzcie mi czy można gdzies zobaczyc ile h w grze mamy już za sobą? Edytowane 14 Wrzesień 2011 przez caligator Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Palpatine_79 220 Napisano 14 Wrzesień 2011 Wspaniała 30h przygoda. Wczoraj ukończyłem grę, na normalnym poziomie trudności, zaglądając w każdy zakamarek, hakując każdy komputer, pominąłem tylko jeden quest poboczny. Nie będę się rozpisywał na temat samej gry, wszystko już zostało opisane, natomiast powiem tylko tyle: genialna muzyka, świetny gamepley, dobra technika gry, ciekawa fabuła, epickie zakończenia, beznadziejne A.I. Nie zaliczyło mi trofeum za nie włączenie alarmu (nie wiem czemu) oraz nie udało mi się upgradować pistoletu 10mm, tak aby dostać trofeum, mimo, że wpakowałem w niego wszystko co znalazłem lub mogłem kupić. Teraz czas na przejście na Deus Ex metodą zabij wszystkich. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sadurx 44 Napisano 14 Wrzesień 2011 @Flinston Dzięki za odpowiedź. W takim razie będę grał dalej zabijając kogo będę chciał i bawiąc się, a Pacyfistę zrobię przy podejściu na najwyższym poziomie. Szkoda mi tylko jednego punktu wpakowanego już w niewidzialność. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DawidekFCB 38 Napisano 18 Wrzesień 2011 Gdzie się sprawdza czas gry? Wiecie, ile już mam godzin za sobą ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kyuzo 0 Napisano 18 Wrzesień 2011 Ja skończyłem wczoraj, i co powiem WOW ma ps3 od 3 lat nie grałem jeszcze w żadna grę tak namiętnie jak w Deusa!!!! Wiedziałem że kończę ale podświadomie mówiłem sobie ze to jeszcze nie koniec. Perfekcja i mam takie wrażenie że można grę traktować jako wstęp do matrixa, czyż nie ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BoryZPL 24 Napisano 19 Wrzesień 2011 W koncu udalo mi sie skonczyc gre, biorac pod uwage ze padla konsolka, obecnie na dwoch chatach mieszkam i wozilem ze soba caly sprzet, konczac na kolejnej wedrowce konsoli do serwisu zaraz po zakonczeniu gry bede wspominal zabawe z Deus Ex bardzo dlugo, jeszcze lepiej ze to byly swietne chwile spedzone z gra. Przyznam szczerze, ze na samym poczatku przez pierwsza godzine troche przerosly mnie mozliwosci oraz poziom trudnosci, naprawde wysoki jak na dzisiejsze standardy, gra stawia wyzwania, co odczulem najmocniej podczas kiedy lizac kazda sciane poszedlem na modernizacje bioprocesora. Biorac pod uwage moj styl gry, gdzie lazilem z samymi slabymi pukawkami do straszenia myszy ;) bardzo odczulem walke z Namirem, na szczescie dalem rade zdobyc bazooke i 3 rakiety i bylo po sprawie, caly sprzet jaki mialem wczesniej byl nie przydatny, albo mial strasznie watpliwa skutecznosc Sprawilo to ze od tego momentu, a to chyba jakies 3/4 gry za mna bylo (?) ze troche zmienilem podejscie i wykorzystywanie Praxisow, co jednak nie bylo tak trudne jak sie spodziewalem, bo przed samym finalem mialem jeszcze 3 w zapasie zeby sobie rozdzielic wg najoptymalniejszego wykorzystania na koncu, oczywiscie zostalo troche jeszcze rzeczy do wykorzystania ale wg mnie nieprzydatnych. Zmieniajac kierunek w ktorym maja isc rozwoj powstal wg mnie niezly terminator co w polaczeniu ze zbieraniem calego ciezkiego sprzetu do rozwalki sprawilo, ze final trwal z 1-2 min i bylo po wszystkiemu, bo na bazooke, granaty EMP nie bylo mocnych i mogli mnie calowac w pompke. A wciagajaca fabula umocnila mnie w przekonaniu, ze to byl najlepszy zakup w tym roku, a jeszcze 2 miesiace temu w ogole nie interesowalem sie tym tytulem, polecam tym ktorzy jeszcze nie grali, a Ci co grali to wiedza :) PS. Nie wylaczajcie napisow :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciek1422 42 Napisano 19 Wrzesień 2011 Jutro powinien przyjść deus ex, po waszych opiniach nie mogę się doczekać kuriera :P Czuję, że jest to świetny zakup :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomisior 110 Napisano 19 Wrzesień 2011 Wyszedł już jakiś patch do polskiej wersji? Obawiam się ciągle tego czy Polska wersja będzie kompatybilna z DLC, które nadejdą... Orientujecie się czy w Dragon Age 2 w PL wersji dodatki działały? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach