majkelx 46 Napisano 13 Styczeń 2015 Właśnie wczoraj w pracy na psstore patrzyłem jak to cenowo wygląda ;) tylko najpierw trzeba doładować konto czego nigdy nie robiłem :whistling: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kovacs 367 Napisano 13 Styczeń 2015 To nie ten temat, ale w czym problem? Najszybciej będzie kupić zdrapkę o wartości 100 zł na allegro (wyrwiesz pewnie taniej). Otrzymany kod wklepujesz do PSS na głównym ekranie i kupujesz za 100 zł. Powinno akurat wystarczyć na te 3 DLC (lub braknie niewiele :) ). Druga opcja, do dodajesz dane karty - debetowej, przedpłaconej lub kredytowej - i wtedy nie przejmujesz się, że Ci parę złoty zabraknie. Całość trwa dwie minuty, tylko pamiętaj o ustawieniu sobie limitów transakcyjnych. Sorry wszystkim za mały off-topic. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
majkelx 46 Napisano 13 Styczeń 2015 O, dzięki bardzo ;) Co do Deusa - mimo, że grałem w angielską wersję jęz. to zawsze zatrzymywałem się aby przeczytać maile - jeden był prześwietny mówiący o kodzie do pokoju dla jednego ze strażników :D Teraz tak sobie czytam ogólnie pewien poradnik i widzę, że mimo lizania ścian i tak bardzo dużo rzeczy pominąłem - trzeba będzie wrócić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Matheo_ 666 Napisano 13 Styczeń 2015 Z innej beczki: co kolejnego mogę wyrwać właśnie w takich klimatach skradankowych? Ograne Dishonored ;) Oprócz tego co kovacs wymienił, zainteresuj się też Splinter Cell Blacklist oraz Splinter Cell Trilogy HD. Znakomite skradanki, jedne z najlepszych gier w tym gatunku. :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach