Vulcan_Genom 255 Napisano 21 Marzec 2014 Ale bym się śmiał,gdyby te granaty na koniec Cię zabiły xD Pomyślałem dokładnie o tym samym jak oglądałem filmik :) Ale to już było po zaliczeniu, a poza tym nie wiem czy w Vanquish jest dmg od własnych granatów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juza_88 136 Napisano 21 Marzec 2014 Vulcan tylko że to były granaty od bossa xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vulcan_Genom 255 Napisano 21 Marzec 2014 Ale pewnie po zabiciu bossa, dmg się wyłącza, a nawet jak nie to i tak jak zginiesz to zaliczone jest. No ale podywagować można :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 21 Marzec 2014 Gdzie zaliczone? xD Gra trwa póki nie pojawi się ekran końcowy :D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juza_88 136 Napisano 21 Marzec 2014 Nie wiem czy trwa do konca czy nie, miałem małe obawy ale byłem w bezpiecznej odległości od granatów :)) wiem bo przechodziłem to wiele razy :D ojj wiele hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach